pozdrav,
neki dan sam si priustio gore navedeni procesor zahvaljujuci preporuci dobrih ljudi sa ovog foruma...
posto je procesor kupljen i namjenjen za igre, pomak u broju FPSa ocit je u igrama kao sto su GTAIV, Bioshock, Call Of Juarez and so on...
nego, muci me assassions creed koji mi sad na gore navedenom procesoru radi vise manje isto kao i na starom (amd athlon ii x2 3800+)...
upravo gledam neki benchmark na netu koji kaze da su oni igru vrtili sa slabijom grafickom i high postavkama na AVG 70FPSa, dok ja doma na low postavkama vrtim cca 50ak... (rijec je o 1680x1050 rezoluciji)...
a crysis da ne pricam.. zbog zahtjeva igre prisiljen sam igrati na nizim rezolucijama (i jedva medium postavkama) sto na 23" monitoru izgleda uzasno...
je li to stvar da mog kompa ili su jednostavno neke igre prezahtjevne?
jednom sam naletio na nekom forumu naletio na tipa koji je imao slican problem i onda mu je netko sugerirao da u biosu nesto iskljuci, i nakon sto je iskljucio - sve mu je super radilo... posto nakon par dana googlanja jos uvijek ne znam gdje sam to procitao, zna li netko ovdje mozda o cemu se radi?
inace, graficka mi je geforce 9600 512mb & imam 3gb rama...
unaprijed hvala na odgovorima