Dakle ,kupio bih ovaj procesor (650 kn), pa me zanima matična ploča za taj procesor,tim bolje ako je bez integrirane grafike. Overclocking me ne interesira.Hvala.
AMD Athlon 64 X2 6000+BOX
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.509
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja isto mislim kupit taj procesor,al bi si uzeo matičnu Gigabyte 790x za 729 kn u Vemilu
podržava crossfire
Ali nema punu propusnost u crossfire-u(8x), ali nema veze. Bolje ti je uzeti 790GX od asrock-a ili biostar-a, u svemu su iste osim sto GX ima sb700=vise usb-ova i sata portova,a ova sb600 i ima Advaced Clock Calibration i ima integrirku.
Ja imam 770-ds3 gigabyte i sasvim sam zadovoljan s njom, OK se overclocka, FSB je najveci stabilni postigla 310 i napon mozes povecati na 1,650 ili vise po 0,250V.
Podrzava 7,1 zvuk ima 10 usb-a, 4x sata II.Ima podrsku za procesore AM2/AM2+/AM3
Za tu cjenu je najbolja maticna za amd athlona. Ima podrsku za sve phenome osim x4 9850 i 9950
Kaj ovoj fali? Nema integriranu grafiku ,jeftina je.Netreba mi za overklok ,niti ne mora podržavati SLI.
Na neweggu sam gledao komentare i njima oko 30% ili 50% je maticna pregorila, kao sto vidis skoro nitko ni nema na forumu tu maticnu.
Na neweggu sam gledao komentare i njima oko 30% ili 50% je maticna pregorila, kao sto vidis skoro nitko ni nema na forumu tu maticnu.
a uz to ima samo 2 usb-a i dvije sate,što čak i moja stara matična ima više
al ne isplati se kupovat tak jeftina matična,to je valjda najvažniji dio kompa,na koji se sve ostalo slaže