[Procjena] Acer aspire 5750g

poruka: 4
|
čitano: 1.337
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
[Procjena] Acer aspire 5750g

procesor: intel i5 2140m

graficka: gfoce gt 540m 1gb
ram: 6gb ddr3

hdd: 640gb

msilim d aimam jos par mj garanciju imam kutiju racun itd....racunalo je u savresenom stanju, te ima mogusnost za produzit garanciju za jos 5 godina uz nadoplatu 500 kn ( svaki acer novi to ima u ponudi ako se uzme ok neistekne vazeca garancija) 

14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Acer aspire 5750g
kroce kaže...

procesor: intel i5 2140m

graficka: gfoce gt 540m 1gb
ram: 6gb ddr3

hdd: 640gb

msilim d aimam jos par mj garanciju imam kutiju racun itd....racunalo je u savresenom stanju, te ima mogusnost za produzit garanciju za jos 5 godina uz nadoplatu 500 kn ( svaki acer novi to ima u ponudi ako se uzme ok neistekne vazeca garancija) 

3000-3200kn

Mozes pojasnit boldano? Ne vidim to bas u ponudi, mislio sam da to imaju samo neki modeli HP-a, Dell-a, Lenova koji originalno dolaze s 3 godine pa da im mozes produzit za jos 2 god. na ukupno 5 godina. Pliz posalji gdje to ima po 500kn da i ja vidim.

13 godina
neaktivan

u linksu, imao sam dosada 3 acera i prilikom kupnje su me svaki put pitali zelim li produzi ja sam reko ne....pa su rekali ako se odlucim da mogu to napravit naknadno ali laptop mora bit unutar garancije prvobitne....e sad...ja to nisam nikad napravio jer nikada nit nisam imo problema ni sa jednim njihovim laptopom tako da...nzm mogu nazvat i pitat links u slucajaju da idem prdavat laptop da nebi bila dezinformacija :) 

13 godina
neaktivan

up

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice