Windows laptop sličan Macbook pro

poruka: 7
|
čitano: 2.285
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

S obzirom da mi trebaju windowsi, a oni su mi nespretni za korištenje na macbooku, tražim laptop koji je sličan Macbooku pro, dakle odličan ekran, lagan, kvalitetno izrađen, ne grije se previše, dobra baterija, lijep izgled itd. Veličina ekrana po mogućnosti 15,6 ". Bilo bi i poželjno da ima zasebnu grafičku karticu, a ne samo integriranu. Cijena nije toliko bitna, glavno da nije veća od macbooka. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stavit ću ovo u temu odabir prijenosnika, administratora molim neka izbriše.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows laptop sličan Macbook pro

-Sony VAIO.

btw, bilo kojem trgovcu (naravno PC-notebooka) izrecitiraj gornji text, naći će od svakog proizvođača poneki model. Ti biraš, trgovac uvaljuje.

-btw2, integrirka je ponekad optimalniji izbor, grijanje. Većina skupljih-jačih ima diskretnu VGA + hybrid (ne mogu se sjetiti nekog bez ATI-nVidia..)

-btw3, mac-alu i grijanje? plastika je loša, aluminij je vruć, fizikalni problemi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Mislim da u proslom Bugu imas dobre laptope koji bi spadali u tu kategoriju koju ti zelis.
LOL
16 godina
neaktivan
markolopolos1 kaže...

S obzirom da mi trebaju windowsi, a oni su mi nespretni za korištenje na macbooku, tražim laptop koji je sličan Macbooku pro, dakle odličan ekran, lagan, kvalitetno izrađen, ne grije se previše, dobra baterija, lijep izgled itd. Veličina ekrana po mogućnosti 15,6 ". Bilo bi i poželjno da ima zasebnu grafičku karticu, a ne samo integriranu. Cijena nije toliko bitna, glavno da nije veća od macbooka. Hvala unaprijed.

Ako može Windows radit u BootCampu bez problema ,na istom hardveru ,ne znam u čemu je problem?

Driveri za BootCamp ,prelijepi one dvije tipke koje ti smetaju (Command i Control) sa Win i Alt i sve drugo je isto.

Jedino ako te svrbe pare?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
Ne znam jel ima ovdje kod nas, ali pogledaj Lenovo U seriju. Konkretno Lenovo u410 ili sad noviji sa vecim ekranom. lenovo u510.
15 godina
neaktivan

Popravljao sam jednog dela, xps 14z

Laptop je praktički isto složen kao mac, kvaliteta je također na nivou. Definitivno preporuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice