S obzirom da mi trebaju windowsi, a oni su mi nespretni za korištenje na macbooku, tražim laptop koji je sličan Macbooku pro, dakle odličan ekran, lagan, kvalitetno izrađen, ne grije se previše, dobra baterija, lijep izgled itd. Veličina ekrana po mogućnosti 15,6 ". Bilo bi i poželjno da ima zasebnu grafičku karticu, a ne samo integriranu. Cijena nije toliko bitna, glavno da nije veća od macbooka. Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavit ću ovo u temu odabir prijenosnika, administratora molim neka izbriše.
-Sony VAIO.
btw, bilo kojem trgovcu (naravno PC-notebooka) izrecitiraj gornji text, naći će od svakog proizvođača poneki model. Ti biraš, trgovac uvaljuje.
-btw2, integrirka je ponekad optimalniji izbor, grijanje. Većina skupljih-jačih ima diskretnu VGA + hybrid (ne mogu se sjetiti nekog bez ATI-nVidia..)
-btw3, mac-alu i grijanje? plastika je loša, aluminij je vruć, fizikalni problemi.

S obzirom da mi trebaju windowsi, a oni su mi nespretni za korištenje na macbooku, tražim laptop koji je sličan Macbooku pro, dakle odličan ekran, lagan, kvalitetno izrađen, ne grije se previše, dobra baterija, lijep izgled itd. Veličina ekrana po mogućnosti 15,6 ". Bilo bi i poželjno da ima zasebnu grafičku karticu, a ne samo integriranu. Cijena nije toliko bitna, glavno da nije veća od macbooka. Hvala unaprijed.
Ako može Windows radit u BootCampu bez problema ,na istom hardveru ,ne znam u čemu je problem?
Driveri za BootCamp ,prelijepi one dvije tipke koje ti smetaju (Command i Control) sa Win i Alt i sve drugo je isto.
Jedino ako te svrbe pare?!
Popravljao sam jednog dela, xps 14z
Laptop je praktički isto složen kao mac, kvaliteta je također na nivou. Definitivno preporuka