Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.677
|
čitano: 14.648.530
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Meni neka pomoc, savjet, bilo sta?? :)

Bez racunara sam i sutra planiram ici u kupovinu, pls help :)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav svima ... Evo vec neko vrijeme planiram kupiti laptop ,,dosao sam do 6000kn koje mogu potrositi (u racunajte i miš i torbu tak oda je za laptop cca 5500)

Evo gledam ovaj laptop http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-dell-inspiron-3721-core-i5-3337u-dvdrw-dl-8gb-1000gb-radeon-hd-7670m-17-3-led-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-dos-crno&option=artikl&id_artikl=014.640.043#mce_temp_url#   

pa me zanima da li je on novja generacija od dellovih jer sam cuja da su starji imali problema sa dizajnom tj protokom zraka pa su se pregriajvali ...a jedan priajtelj mi ima dellovog i  za razliku ogrooomnu razliku od starog hp-a ovaj je hladan ... 

i što opcenito mislite o ovom modelu i da li itko ima iskustva

ljep pozdrav

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
12 godina
neaktivan

http://www.notebook.hr/product_info.php?products_id=16680 još možeš staviti ssd umjesto odd-a ako želiš...(također pogledaj i asus modele!)

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 10:47 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina

thebigboy

Za što ti je namjena? 

12 godina

Esprit

Stavi link od stranice s koje misliš kupovati pošto si iz BIH pa ti se preporuči nešto.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Esprit kaže...

Meni neka pomoc, savjet, bilo sta?? :)

Bez racunara sam i sutra planiram ici u kupovinu, pls help :)

od onih tamo,3721 je najbolji izbor....možda bi i nešto bolje uspjeli naći...

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...

thebigboy

Za što ti je namjena? 

Za AutoCad, Photoshop, Matlab, koja igrica, filmovi, internet...

12 godina

Najradije odi na prvi samo trebaš nadograditi ram na 8GB jer integrirana jede sistemsku memoriju a za obične igrice integrirana može biti sasvim dovoljna samo pogledaj na intel stranici koje su certificirane za intel grafiku.  

12 godina
neaktivan
thebigboy kaže...
roby27 kaže...

thebigboy

Za što ti je namjena? 

Za AutoCad, Photoshop, Matlab, koja igrica, filmovi, internet...

Ovaj s 720m 2gb,jeftiniji je,a i graficka je odvojena,tako da...mada ti je za ovo dovoljna i integrirka(osim za igre,ali moglo bi i to proci)

14 godina
ante5656 kaže...

Pozdrav svima ... Evo vec neko vrijeme planiram kupiti laptop ,,dosao sam do 6000kn koje mogu potrositi (u racunajte i miš i torbu tak oda je za laptop cca 5500)

Evo gledam ovaj laptop http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-dell-inspiron-3721-core-i5-3337u-dvdrw-dl-8gb-1000gb-radeon-hd-7670m-17-3-led-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-dos-crno&option=artikl&id_artikl=014.640.043#mce_temp_url#   

pa me zanima da li je on novja generacija od dellovih jer sam cuja da su starji imali problema sa dizajnom tj protokom zraka pa su se pregriajvali ...a jedan priajtelj mi ima dellovog i  za razliku ogrooomnu razliku od starog hp-a ovaj je hladan ... 

i što opcenito mislite o ovom modelu i da li itko ima iskustva

ljep pozdrav

itko..da mi post ne otide u zaborav..

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina

ante5656

Ja bi radije išao na punokrvni cpu + jači gpu a i dobiješ torbu gratis tako da si riješio dvije muhe jednim udarcem i fino si dvije god. pod jamstvom a možeš i ugraditi ssd za preostale novce + odd bay za hdd na mjesto optike.

Asus X75VB

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 14:09 (roby27).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

POzdrav, dali netko može reć oko ugradnje SSD diska od 128GB u dell xps 15z. hvala

http://www.njuskalo.hr/dell-prijenosnici/dell-xps-15z-oglas-8684362

0 0 hvala 0
14 godina

Brate hvala nasavjetu ali nekako me je trta uzet drugi laptop osim marke dell jer priajtelj mi ima dell i pre zadovoljen je njime ne grije se puno i sasvim je solidan a za acer ,asus i hp san cuaj puuno losih stvari ..tak oda neznam bas

12 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Brate hvala nasavjetu ali nekako me je trta uzet drugi laptop osim marke dell jer priajtelj mi ima dell i pre zadovoljen je njime ne grije se puno i sasvim je solidan a za acer ,asus i hp san cuaj puuno losih stvari ..tak oda neznam bas

i pretpostavio sam da želiš dell,zato sam i napisao ovu njihovu seriju...asus je pored samsunga i della odlična firma pogotovo ovi novi modeli!

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Zanima me vase misljenje izmedu ova tri modela. Sva tri spadaju u neku skupinu "gejming" ultrabookova pa ako vi imate neki drugi(bolji) prijedlog, slobodno.

1.  MSI GS70

2. Gigabyte p35k

3. Razer Blade Pro

0 0 hvala 0
15 godina

Prijatelj me zamolio da mu nađem neki laptop do 5000kn za faks, znaci da bude hardverski sto bolji za 5000kn

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaci suzio sam izbor na 2 laptopa do 4000kn (+-)

Lenovo z500 59-376077
http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-z500-59-376077-core-i3-2348m-dvdrw-4gb-1000gb-geforce-gt740m-15-6-led-lan-bt-kamera-dos&option=artikl&id_artikl=014.620.049

i

Asus X75VB-TY021

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10249

Asus ima nesto jaci procesor i vise rama (makar ih lako s vremenom nadodam), ali meni je plus sto veci disk (lenovo vodi) i iako zvuci bedasto ali preferiram crnu boju naspram bijele.

Jos vazem, kaj vi mislite kojeg bi trebao uzet? Cijene su slicne, vidim da je na threadu cesto spominjan ovaj asus.. Jel postoji nesto trece da je bolje? Laptopi nisu za tesko gejmanje

poz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može preporuka nekog laptopa?

Uvjeti su:
  • min i5 procesor(ne ULV)
  • 8 GB RAM-a
  • 17.3 inča ekran
  • neka diskretna grafika tako da mogu gledati Full HD filmove
  • 3 godine garancija
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji bi mi laptop preporucili do max. 3500kn?

0 0 hvala 0
12 godina
jdiaz kaže...

Pozdrav svima! Zanima me vase misljenje izmedu ova tri modela. Sva tri spadaju u neku skupinu "gejming" ultrabookova pa ako vi imate neki drugi(bolji) prijedlog, slobodno.

1.  MSI GS70

2. Gigabyte p35k

3. Razer Blade Pro

Razer Blade Pro tu nema dvojbe.

darko099 kaže...

Prijatelj me zamolio da mu nađem neki laptop do 5000kn za faks, znaci da bude hardverski sto bolji za 5000kn

Pretpostavljam da traži 15" radi prenosivosti, klik, klik ili E531 najbolja tipkovnica za rad plus vrlo koristan trackpoint, ergonomija i visoka kvaliteta izrade materijala, hladan i bešuman doslovce laptop.

Ivan_99C++ kaže...

Može preporuka nekog laptopa?

Uvjeti su:
  • min i5 procesor(ne ULV)
  • 8 GB RAM-a
  • 17.3 inča ekran
  • neka diskretna grafika tako da mogu gledati Full HD filmove
  • 3 godine garancija

Dell N7520

deklok kaže...

Koji bi mi laptop preporucili do max. 3500kn?

klik

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 5:32 (roby27).
12 godina

Acer je slabe kvalitete izrade, tipkovnica se uvija pod pritiskom tipki, hlađenje nije baš bajno u full loadu, glossy ekran i sada već stariji gpu, ovih 12GB je čisto pretjerivanje a kod Asus-a je premalo usb-a za današnje standarde i dosta slab gpu za taj rang cijene. 

Za tebe je dovoljno ovako nešto klik + torba gratis a kasnije u toku godine produljiš jamstvo po potrebi. Laptop je izvanredno sastavljen.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 4:18 (roby27).
12 godina
neaktivan
Pozdrav svima,trebam pomoć oko odabira laptopa do 6000kn,treba imat windowse,ekran 15,6",uglavnom bi ga koristio za skidanje filmova,posao,ali i za igrice,tako da mi je bitno da može vrtit novije igre

Ovaj mi je zapeo za oko http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.a9146049eed545aca4b22cbf32dbf549.samsung-470r5e-intel-core-i5-3230m-2-60ghz-8gb-1tb-w8-15-6-hd-amd-radeon-hd8750m-2gb-p-n-470r5e-x01hs.aspx

Šta mislite o tom lapu,ako imate šta bolje predložite i ako ima šta par stotina iznad 6000 a puno bolje stavite link
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Preporuka laptopa Pozz,imam u planu kupiti novi laptop na kojem bi mogao igrat nove naslove. U uzem izboru su mi 2 modela.

I jedan i drugi su u mi ok sa cijenom.HP ima AMD A8-4500m quad core proc i AMD radeon 8750m,a Lenovo ima GT 740m grafu i i3-2348m dual core proc.

GT 740 je malo jaca po testovima,ali ne znam kako ce u kombinaciji sa i3 procesorom moci dati svoj maksimum.

Eh sad,ono sto me zanima,koji laptop bi bio bolji izbor?

Ili ako vi imate neki bolji za preporuku do 4000kn. Moze i polovan,npr star 3-4 mjeseca sa garancijom.

Nije mi vazna velicina hdd,niti koji os ima(prednost ako nema). Procesor i grafa su mi najbitniji.

HP 455,

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-hp-455-h6e35ea-quad-core-a8-4500m-dvdrw-dl-4gb-500gb-radeon-hd-8750m-15-6-led-g-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-torba&option=artikl&id_artikl=014.610.084

Lenovo Z500

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-z500-59-376077-core-i3-2348m-dvdrw-4gb-1000gb-geforce-gt740m-15-6-led-lan-bt-kamera-dos&option=artikl&id_artikl=014.620.049

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@roby27

Sta mislis dali je ovaj bolji od onog sto si ti stavio prvenstveno bi zbog manjeg ekrana jer imam vec od 17,3, a ako je ovaj bolji sto si ti stavio ona bih njega ma da je ovdje i3 procesor i vise rama?

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=10213

ili ovaj za malo vise para?

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=10152

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 13:42 (deklok).

0 0 hvala 0
12 godina
Perkan55 kaže...
Pozdrav svima,trebam pomoć oko odabira laptopa do 6000kn,treba imat windowse,ekran 15,6",uglavnom bi ga koristio za skidanje filmova,posao,ali i za igrice,tako da mi je bitno da može vrtit novije igre

Ovaj mi je zapeo za oko http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.a9146049eed545aca4b22cbf32dbf549.samsung-470r5e-intel-core-i5-3230m-2-60ghz-8gb-1tb-w8-15-6-hd-amd-radeon-hd8750m-2gb-p-n-470r5e-x01hs.aspx

Šta mislite o tom lapu,ako imate šta bolje predložite i ako ima šta par stotina iznad 6000 a puno bolje stavite link

NP670 trenutno best buy gaming lap do 6k.

deklok kaže...

@roby27

Sta mislis dali je ovaj bolji od onog sto si ti stavio prvenstveno bi zbog manjeg ekrana jer imam vec od 17,3, a ako je ovaj bolji sto si ti stavio ona bih njega ma da je ovdje i3 procesor i vise rama?

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=10213

ili ovaj za malo vise para?

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=10152

Nije bolji nemoj samo gledat koji je cpu unutra, laptop se uvijek gleda kao cjelokupna slika i dosta drugih faktora se isto tako mora sagledavati, za 3,5k Acer nema niti usb3.0 sramota, nekvalitetna izrada tako da nemaš potrebe gledat taj model.

Ako ti treba 15"ekran reci za što bi bila namjena laptopa? Također baci oko na Dell 3521 u tom rangu se može naći dobar model sa dugim jamstvom.

Edit: sad vidim da si stavio i drugi link od 17" tako da Asus je daleko bolji i isplativiji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 14:11 (roby27).
12 godina

tadic

Kolega Jarvan je nedavno kupio taj HP ProBook 455 pa ga pitaj za dojmove, u svakom slučaju ja bi išao na njega jer Z500 serija se nije proslavila ima dosta nedostataka.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
krieg kaže...

Pozdrav,

nemam pojma kako se kreću cijene laptopa, kupio bih neku srednju ili višu srednju klasu (laički procjenjujem to na oko 5 tisuća kuna?). Na njemu će se prvenstveno vrtiti filmovi, spajat će se na monitor/tv, a mora biti sposoban tu i tamo zavrtit neku noviju igricu (ne u full detaljima, al ono). Ne treba imati veliki ekran jer će biti konstantno spojen na monitor. Općenito mora biti spojiv na "svašta" (isprike zbog ne-baratanja terminologijom {#})

Zanima me da li mi se isplati uzimati docking station i kakav - da li oni postoje za pojedine modele, proizvođače ili univerzalni? Koliko je to praktično imati? Osnovna ideja zašto želim (ili mislim da želim :D) docking station je što imam 24,5' monitor koji planiram i dalje koristiti i par eksternih hard diskova. Da li ima neku svrhu uzeti docking ili da jednostavno spojim monitor na hdmi a ostalo usb (općenito želim da mi je laptop "spojiv" na svašta :D)?

Molim vas za prijedloge što kupiti...

Pozdrav, može mi netko dati odgovor / savjet - prvenstveno da li kupiti docking station i zašto da, odnosno ne?

Hvala

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice