Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.718
|
čitano: 14.740.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
pbandov kaže...

Podzrav ljudi,

evo, u planu je nabavka novog laptopa, i imam na želji HP Pavillion seriju. Samo ne znam točno koji, jer u Osijeku što god da je na ponudi uvijek ima neka mana tipa ili preslab proc. ili ekran ispod 15.4''. Dakle što se grafe tiče, min. 1GB odvojeno, brend svejedno, CPU Intel i3 pa nadalje, 4GB RAM min, 3 USB konektora s obzirom da barem jedan treba biti 3.0 verzije. HDMI konektor jasno, VGA može ali nije neophodno, min. 500GB HDD, WIFI/Bluetooth, Line I/O. Mislim da su to najosnovniji detalji.

Što se kapitala tiče, cca. 5000kn. Ikakvi savjeti? I iskustva sa Pavillionima? Dosada sam radio sa Compaq i ProBook serijama.

edit: Link - Jel ovaj ok?

bump!

My code is not working - Don't know why! My code is working - Don't know why!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 3:25 (pbandov).
12 godina
neaktivan
markup kaže...

Molim preporuku laptopa do cca 3000kn. Znači neki prosjek, ne treba mi za nikakve zahtjevne igrice i slično, ne želim komplicirati nego bih jednostavno htio najbolji omjer cijene i kvalitete.

gledao sam HP Pavilion G7 http://www.hpstore.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-pavilion-g6-g7 ali koliko vidim po forumima, ima dosta negativnih komentara.

Molim dakle preporuku.

Hvala.

Pridruzujem se upitu. Curi mi treba laptop po mogućnosti do 3.000 kn za surfanje i filmove, te da je sto jeftiniji.  Ovaj mi se učinio zanimljiv pošto je najjeftiniji 17" laptop. 2.799 kn za gotovinu u notebookshopu. Molim preporuku. 

14 godina
protjeran
pbandov kaže...

Imal sam Paviliona za 7500 kuna i stvarno je lap-top ok dok nije riknul nakon godonu i pol. Nije do samog brenda ni marke, nego me tak zapalo. Problem je u tome da lap top za soma eura je cjeli od plastike i grijal se da je to nevjerojatno. Sad sam uzel novi Probook sa i7 cetriri jezgre i posto sam u nabavci podloge, za sad je vecinu vremena na krilu, odnosno na poplunu i nema p od pregrijavanja. Za Compaq ne znam, ali sa Probook neces pogrijesiti.

daniel
12 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...
pbandov kaže...

Imal sam Paviliona za 7500 kuna i stvarno je lap-top ok dok nije riknul nakon godonu i pol. Nije do samog brenda ni marke, nego me tak zapalo. Problem je u tome da lap top za soma eura je cjeli od plastike i grijal se da je to nevjerojatno. Sad sam uzel novi Probook sa i7 cetriri jezgre i posto sam u nabavci podloge, za sad je vecinu vremena na krilu, odnosno na poplunu i nema p od pregrijavanja. Za Compaq ne znam, ali sa Probook neces pogrijesiti.

ehhhh,zato je i riknuo Pavilion,jer se oni neš malo žešće griju,ali ako ispod ima lufta,pa još i malo više,evo,moj je dvije i po godine i niti stupanje više temperature na monitoru..{#}

12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Može li itko propručiti laptop od 4000-5000 kn komp bi se koristio za igranje, gledanje videa i slušanje muzike ne za neki ozbiljniji rad ( ako moze da je tvrtka koja ih prodaje u Zadru, ovo i nije toliko obavezno).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
redneck kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...
pbandov kaže...

ehhhh,zato je i riknuo Pavilion,jer se oni neš malo žešće griju,ali ako ispod ima lufta,pa još i malo više,evo,moj je dvije i po godine i niti stupanje više temperature na monitoru..{#}

Hmmm....statistički je ovo 50/50 XD

Okej, to za grijanje mi je oduvijek dilema i imam sistem rješavanja toga. Nego mi samo recite, sam rad laptopa, performansa, koji rang igara može podnijeti bez lagga? I odmah hvala na odgovoru od prije {#}

12 godina
neaktivan

Ovako imam jedan problem, kupujem laptop i ne mogu se odlučit između ova dva. Laptop mi treba za surfanje internetom i da mogu igrat igrice. Molim vas mišljenje koji je po vama bolji, a možete i dati svoj prijedlog da je do 4000kn!

DELL Inspiron 3521  15.6" (1366x768) WLED, Intel Core i3-3217U (1,80GHz), 1GB AMD HD 7670M, 4GB DDR3 RAM 1600MHz, 500GB HDD, 8X DVD+/-RW, Wi-Fi ,Web Camera 1MP, Bluetooth 4.0, HDMI, USB3.0, Linux Ubuntu 12.04,Black, Jamstvo : 3 godine (3550 kn)

i

Samsung 350E5X-S01HR, i3 3110M (2.40GHz), 15,6" HD LED 1366x768 Anti Glare, 4GB DDR3, HDD: 500GB, VGA AMD Radeon HD 7670M 1GB, DVDRW, 802.11 b/g/n, Bluetooth, 10/ 100/ 1000, HDMI, 2 USB 3.0, 2 USB 2.0, WebCam, 3in1 reader, No OS, 2,33kg, jamstvo 2 godine (3500 kn)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 23:50 (kvrzan).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
pbandov kaže...

Okej, to za grijanje mi je oduvijek dilema i imam sistem rješavanja toga. Nego mi samo recite, sam rad laptopa, performansa, koji rang igara može podnijeti bez lagga? I odmah hvala na odgovoru od prije {#}

Dakle,ovaj stariji lap,Pavilion,je upravo i3 330m 2,13Ghz,geForce 320M,4 gige,17,3",i odigrao sam sve Kal of djutije,Batlfild 2,za 3 je preslab,pa išlo na Pavilion sa jačim procom,odigrao Craysis 2, Sniper ghost warrior 1 i 2,Stalkere,pa i zahtjevni Misery MOD,Arma 2,americas Army 3.2 uz steam i komplet mrežu bez laga..Metro 1 i 2,naravno,ove novije na skromnim postavkama..Eto,imaš predodžbu otprilike kako vrti..

Savjetovao bih i3 i nVidija kombinaciju..nema da ne radi ili da ima problema..flowless{#}

12 godina
neaktivan

Pozdrav, tražim laptop koji bi služio za internet, office, slušanje glazbe i gledanje filmova  te povremenu obradu fotografija. Također bih željela da dolazi s instaliranim Windowsima. Budžet je na žalost skroman – 3500-4000 kn (eventualno do 4500 kn)

S obzirom na to u uži su izbor ušli:

Lenovo IdeaPad G580GH, 59-362226, Intel Core i3 2348M 2,30 GHz, 4096 MB, 15,6" 1366x768, SATA 500 GB, Windows 8, nVidia GeForce GT610M 1GB, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth, HDMI 1, USB 2.0 1, USB 3.0 2, 2,6 kg. (cijena 4028 kn)

i

Toshiba Satellite C855-1UD, PSCBYE-01J00GY4, Intel Pentium Dual Core B960, 2,20 GHz, 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 500 GB, Windows 8, AMD Radeon HD 7610M (1 GB), DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth, HDMI, 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, 2,3 kg. (cijena 3883 kn)

Zanima me koji je od ova dva navedena modela laptopa bolji izbor i postoji  li možda nešto bolje za te novce?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
guerlain kaže...

Pozdrav, tražim laptop koji bi služio za internet, office, slušanje glazbe i gledanje filmova  te povremenu obradu fotografija. Također bih željela da dolazi s instaliranim Windowsima. Budžet je na žalost skroman – 3500-4000 kn (eventualno do 4500 kn)

S obzirom na to u uži su izbor ušli:

Lenovo IdeaPad G580GH, 59-362226, Intel Core i3 2348M 2,30 GHz, 4096 MB, 15,6" 1366x768, SATA 500 GB, Windows 8, nVidia GeForce GT610M 1GB, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth, HDMI 1, USB 2.0 1, USB 3.0 2, 2,6 kg. (cijena 4028 kn)

i

Toshiba Satellite C855-1UD, PSCBYE-01J00GY4, Intel Pentium Dual Core B960, 2,20 GHz, 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 500 GB, Windows 8, AMD Radeon HD 7610M (1 GB), DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 802.11b/g/n, Bluetooth, HDMI, 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, 2,3 kg. (cijena 3883 kn)

Zanima me koji je od ova dva navedena modela laptopa bolji izbor i postoji  li možda nešto bolje za te novce?

Definitivno DELL,a evo i alternativa...

link

sorry,sad vidjeh da se traži obavezan OS..mea culpa{#}

evo ga jedan sa Windowsima

link

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 14:17 (redneck).
17 godina
neaktivan

Šta kažete za ovaj notebook omjer cijene i kvalitete? 

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=9882

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo skupio sam nešto novaca pa bi kupio laptop dovoljno jak da se na njemu bez problema mogu igrat igrice (većinom igram LoL, CoD4, NFS).

Što mislite o Dell-u Inspiron 3721? 17.3 ekran, Intel I7 proc, Grafička Ati Radeon 8730M 2GB, 8GB memorija, 1TB Hard Disk. Najvise me zanima misljenje o grafičkoj budući da dosad nisam cuo za taj model.

Evo linka: http://notebook.hr/product_info.php?products_id=16678

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
redneck kaže...
pbandov kaže...

Dakle,ovaj stariji lap,Pavilion,je upravo i3 330m 2,13Ghz,geForce 320M,4 gige,17,3",i odigrao sam sve Kal of djutije,Batlfild 2,za 3 je preslab,pa išlo na Pavilion sa jačim procom,odigrao Craysis 2, Sniper ghost warrior 1 i 2,Stalkere,pa i zahtjevni Misery MOD,Arma 2,americas Army 3.2 uz steam i komplet mrežu bez laga..Metro 1 i 2,naravno,ove novije na skromnim postavkama..Eto,imaš predodžbu otprilike kako vrti..

Savjetovao bih i3 i nVidija kombinaciju..nema da ne radi ili da ima problema..flowless{#}

Odlično, e hvala ti. Sa moje strane je ovo ozbiljna investicija jer nemam PC, a baš sam prije koji tjedan dobio otkaz i mislim da bih ostao bez kose da pljunem tolko love a da požalim za nekih 4 mjeseca.

Još samo jedno pitanje, onaj HP logo svjetli je li? Ne znam zašto ali sam stvarno Sucker za glow-in-the-dark sranja i kod paviliona mi je to već 50% prodaje {#}

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, oprostite što sam falio temu

planiram kupiti neki prijenosnik do oko 5500 kn pa mi je okko zapeo Asus S56CA-XX011H

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=10017

Molim vas ako mi možete reći da li je ovo isplativa kupnja za kućni/poslovni prijenosnik. Trebao bi mi za CAD alate kao što je autocad (samo 2D crtanje) a doma standardno filmovi itd. bez igrica.
Ovo mi je prvi prijenosnik pa me zanima kakva se vaša iskustva sa Asusom i da li se za taj iznos možda može nešto bolje naći, zanimljiva mi je i Dell-ova Inspiron serija (5521 ili 3521).
Hvala
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 9:03 (tblues87).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
pbandov kaže...

Odlično, e hvala ti. Sa moje strane je ovo ozbiljna investicija jer nemam PC, a baš sam prije koji tjedan dobio otkaz i mislim da bih ostao bez kose da pljunem tolko love a da požalim za nekih 4 mjeseca.

Još samo jedno pitanje, onaj HP logo svjetli je li? Ne znam zašto ali sam stvarno Sucker za glow-in-the-dark sranja i kod paviliona mi je to već 50% prodaje {#}

hahahaha..a dobar si..glow sranja..{#}..Naravno,onaj logo na poklopcu lapa svijetli,a bogami svijetli i ekran{#}..

Šalu na stranu,odmjeri toično lovu,rekao si do 5000 kuna,ali da ti kažem što je bitno,a to je da Paviliona imaš dvije grupe dv i g seriju.Deveji su stvarno multimedijalne zvijerke,dok g serija je neš skromnija,ali i dalje jako kvalitetna..

Kvarovi?Eto,ja uzimam samo Elitbukove (za posel) i Pavilione(za svoj gušt),i hajmo ukupno zbrojiti,ima ih đuture 12 komada.NIKAD niti jedan kvar,samo apgrejdi memorije i tu i tamo koje propuhivanje.Najstariji iduće godine puni 10

godina,dolazi drito iz Amerike,bez ijednog kvara..

E sad,što je najbitnije kod HP lapova..Griju se standardno i manje..Ono što je bed,jje konstruikcijski zaj*b,oko hlađenja..dakle ispod doli su otvori za hlađenje,ne baš najsretnije rješeni,pa tako ako misliš nositi Paviliona u krevet,radije nemoj,neće ti dugo potrajati.Laptop načisto vrišti da bude na ravnom i da ima dovoljno prostora ispod sebe..Problem rješiš podmještanjem deblje školske gumice ispod svake nožice..a jednom tjedno će ti brisanje prašine ispod njega sa stola osigurati,da poput slučaja u mene i nakon dvije i po godine intenzivnog korištenja,ti se temperatura komponenti ne povisi niti za jedan stupanj.Dakle,HP su izuzetni lapovi,ali zauzvrat traže i malo pažljiviju brigu..No kako se meni čini,jako se isplati..{#}

17 godina
odjavljen

Nemojte kupovati sranjski DELL, uzasno velikih problema ima s hladjenjem sustava, a ovlasteni servis je koma.

Kupio sam DELL 5520 u 10. mj. prosle godine i uglavnom najgora moguca investicija, nijedan *ebeni dan nisam bio zadovoljan s tim laptopom. 

Takodjer DELL community je u banani i nece odgovarat na pitanja. Samo znaju odgovorit "update BIOS". Uglavnom sranje koje treba skrsit u zid.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 12:35 (Edge).

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Najjači servis i najbolju pokrivenost održavanjem za sada ima samo HP,svi ostali nešto kemijaju..

Lik se hvalio za svoj Sony VAIO,pa kad mu je krepao,nema teorije da ga može servisirati,kako Bog zapovijeda..

Dao je jednom frendu,doduše,možda je ovaj popravio,pa ga koristi,a ovome pakira priču o nepopravljivom kvaru,drugi je par rukava.Činjenica jeste i poanta,ako je servis raširen i kvalitetan,ne moraš ga davati "prijatelju" da "pogleda,što nije u redu"

0 0 hvala 0
15 godina
redneck kaže...
pbandov kaže...

hahahaha..a dobar si..glow sranja..{#}..Naravno,onaj logo na poklopcu lapa svijetli,a bogami svijetli i ekran{#}..

Šalu na stranu,odmjeri toično lovu,rekao si do 5000 kuna,ali da ti kažem što je bitno,a to je da Paviliona imaš dvije grupe dv i g seriju.Deveji su stvarno multimedijalne zvijerke,dok g serija je neš skromnija,ali i dalje jako kvalitetna..

Kvarovi?Eto,ja uzimam samo Elitbukove (za posel) i Pavilione(za svoj gušt),i hajmo ukupno zbrojiti,ima ih đuture 12 komada.NIKAD niti jedan kvar,samo apgrejdi memorije i tu i tamo koje propuhivanje.Najstariji iduće godine puni 10

godina,dolazi drito iz Amerike,bez ijednog kvara..

E sad,što je najbitnije kod HP lapova..Griju se standardno i manje..Ono što je bed,jje konstruikcijski zaj*b,oko hlađenja..dakle ispod doli su otvori za hlađenje,ne baš najsretnije rješeni,pa tako ako misliš nositi Paviliona u krevet,radije nemoj,neće ti dugo potrajati.Laptop načisto vrišti da bude na ravnom i da ima dovoljno prostora ispod sebe..Problem rješiš podmještanjem deblje školske gumice ispod svake nožice..a jednom tjedno će ti brisanje prašine ispod njega sa stola osigurati,da poput slučaja u mene i nakon dvije i po godine intenzivnog korištenja,ti se temperatura komponenti ne povisi niti za jedan stupanj.Dakle,HP su izuzetni lapovi,ali zauzvrat traže i malo pažljiviju brigu..No kako se meni čini,jako se isplati..{#}

mislim da imas zivog 10-togodisnjaka bas zato jer je iz amerike

za njihovo trziste, kao i za zapadnu europu vrijede stroza pravila kontrole kvalitete komponenti i izrade, pa i duze traju

a da se ne preporuca drzat laptop na poplunu-ne preporuca se

ko da usisavas a stalno je usisni dio usisivaca zatvoren, motor pe pregrijava i pregorice kad tad

simple as that {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
16 godina
neaktivan

Jep, slažem se s kolegom, ne radi bzvz 10godina, ipak je iz USA. Sve što se kupi izvan HR je automatki bolje :)

Evo ja baš pišem ovaj post, na laptopu starom 6godina, na windows 8, kupljenom u AU marka PackardBell

Niti se pregrijava (evo temepratura proca 55°C), niti sam ikada imao ikakvih problema s njime. 

I dan danas radi bolje nego neki novi lapotpi koje izbacuju sad na tržište u nižem rangu. 

A kod nas, po meni je lenovo zakon, prije bio na drugom mjestu dell, ali sad mi je draži samsung, jer stvarno su im super modeli. Hp nikad ne bih uzeo kod nas, da je ne znam kakvih komponenti, asus se popravio imaju dobro hlađenje sad. 

Ali opet, ne može se gledati najjeftiniji baš laptop, i onda se čuditi, zato se pregrijava, zašto nije dobar, i ostalo.

Iako samsung do 3k kuna, pokazao se jako dobar, i sigurno su bestbuy 

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da, to sa grijanjem sam se dovoljno uvjerio jer moj prvi laptop u životu je bio HP Compaq. Nakon 2-3 godine, počeo je malo više brijati i grijat mi stan zimi. No kao što si i sam rekao, otvoriti, malo propuhati, zamijenit termalnu pastu, i bez sumnje formatirati, vratim mu temp. na ne mogu vjerovati 38 celzija sa blagim opterećenjem dok je na drvenoj površini. I evo, taj laptop i dakle dan danas radi skoro pa savršeno a kupio sam ga prije...pa skoro 7 godina. I vrti windows 7 bez je*emti. Trenutno sam na ovome što i piše na profilu, ProBook, koji se počeo malo ranije grijati nego Compaq, pogotovo kada dernem cod4 online...no i to sam riješio sa onim cooling padom (donekle). No moram biti iskren, više me sekira ta užasno iritantna buka ventilatora nego sama temperatura {#}

I da, nakon malo više razmatranja, zasigurno ću uzeti dv seriju, jer sam užasni filmofil koji puca na što veću kvalitetu slike i zvuka, a da bih to izveo bez spontanih zaštekanja, ipak i sama konfiguracija mora biti u dosljednim nivoima. No iako u zadnje vrijeme jako slabo igram igre, ako mi se igra, bilo online ili solo, volim biti sretan sa mogućnosti da mogu i novije igre pokrenuti bez nekih pretjeranih sekirancija. I glow-in-the-dark shit naravno. {#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
pbandov kaže...

Da, to sa grijanjem sam se dovoljno uvjerio jer moj prvi laptop u životu je bio HP Compaq. Nakon 2-3 godine, počeo je malo više brijati i grijat mi stan zimi. No kao što si i sam rekao, otvoriti, malo propuhati, zamijenit termalnu pastu, i bez sumnje formatirati, vratim mu temp. na ne mogu vjerovati 38 celzija sa blagim opterećenjem dok je na drvenoj površini. I evo, taj laptop i dakle dan danas radi skoro pa savršeno a kupio sam ga prije...pa skoro 7 godina. I vrti windows 7 bez je*emti. Trenutno sam na ovome što i piše na profilu, ProBook, koji se počeo malo ranije grijati nego Compaq, pogotovo kada dernem cod4 online...no i to sam riješio sa onim cooling padom (donekle). No moram biti iskren, više me sekira ta užasno iritantna buka ventilatora nego sama temperatura {#}

I da, nakon malo više razmatranja, zasigurno ću uzeti dv seriju, jer sam užasni filmofil koji puca na što veću kvalitetu slike i zvuka, a da bih to izveo bez spontanih zaštekanja, ipak i sama konfiguracija mora biti u dosljednim nivoima. No iako u zadnje vrijeme jako slabo igram igre, ako mi se igra, bilo online ili solo, volim biti sretan sa mogućnosti da mogu i novije igre pokrenuti bez nekih pretjeranih sekirancija. I glow-in-the-dark shit naravno. {#}

hehehehe,pravi su guštman,a to je ok{#}

evo pa vidi zadnje što sam nabavio od Paviliona dv8...

stroje je boli glava,a za hlađenje mu služi onaj podni ventilator kupljen u Konzumu..stavim ga sa strane stola,naciljama bočno na lijevu stranu lapa,najmanja brzina,a ohladi lap samo tako..{#}

14 godina
neaktivan

Može li netko preporučiti laptop do 5000 kn, koristio bih se za igranje i internet, ako moze kakav DELL, ACER, TOSHIBA da ima u ponudi, hvala,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, može netko naći dobar laptop na stranici ekupi.hr ... Laptop bi bio korišten za igranje pes 2013 i farming simulatora 2013 znači da bude što bolji za igranje. Hvala!

Ja sam pronašao ovaj: http://www.ekupi.hr/Lenovo-prijenosno-racunalo-G580-59-366668-274562.aspx , da li će taj biti dobar, ili možda ima koji bolji? 

Programer,web developer
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 14:13 (Wedran Dev).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trazim desktop replacement laptop u kategoriji do 5000kn, sa dijagonalom ekrana od 17". Ove modele sam izdvojio:

Dell Laptop Inspiron 3721, 7-I38G1T-VGA1GL-BLK1

Fujitsu LifeBook NH532, NH532MPZC5HR

Samsung NP350E7C-S02HR

ASUS X75VC-TY054

Za kog bi se Vi opredjelili da uzimate za rebe racunalo i ako   moze komentar zasto bas taj.

Hvala

1 Dell Laptop Inspiron 3721
0 Fujitsu LifeBook NH532
2 Samsung NP350E7C-S02HR
0 ASUS X75VC-TY054
0 Neki drugi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav. Danas me nazvao stari i traži si novi laptop. Zapravo je rekao ultrabook. Treba mu nešto što je prvenstveno lagano ( znam da je to lagano/teško subjektivno) i da bude snažno (barem i7). Cijena nije nikakav problem, ali nemojte sad preporucat nekakve perverzije preko 20k kuna.
{#} 
EDIT: I da se može kod nas kupit, nikakva narudžba preko neta iz vana.
Hvala 

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 12:35 (Fixcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fixcar kaže...

Pozdrav. Danas me nazvao stari i traži si novi laptop. Zapravo je rekao ultrabook. Treba mu nešto što je prvenstveno lagano ( znam da je to lagano/teško subjektivno) i da bude snažno (barem i7). Cijena nije nikakav problem, ali nemojte sad preporucat nekakve perverzije preko 20k kuna.
{#} 
Hvala 

A za što mu uopće treba lapotp, da ne kupuje bzvz i7 i nabrijane komponente iz prestiža, ako mu neće to koristiti.

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
Fixcar kaže...

{#} 
Hvala 

http://www.notebookshop.com.hr/default.aspx?pid=5231

12 godina
neaktivan
kvrzan kaže...

Ovako imam jedan problem, kupujem laptop i ne mogu se odlučit između ova dva. Laptop mi treba za surfanje internetom i da mogu igrat igrice. Molim vas mišljenje koji je po vama bolji, a možete i dati svoj prijedlog da je do 4000kn!

DELL Inspiron 3521  15.6" (1366x768) WLED, Intel Core i3-3217U (1,80GHz), 1GB AMD HD 7670M, 4GB DDR3 RAM 1600MHz, 500GB HDD, 8X DVD+/-RW, Wi-Fi ,Web Camera 1MP, Bluetooth 4.0, HDMI, USB3.0, Linux Ubuntu 12.04,Black, Jamstvo : 3 godine (3550 kn)

i

Samsung 350E5X-S01HR, i3 3110M (2.40GHz), 15,6" HD LED 1366x768 Anti Glare, 4GB DDR3, HDD: 500GB, VGA AMD Radeon HD 7670M 1GB, DVDRW, 802.11 b/g/n, Bluetooth, 10/ 100/ 1000, HDMI, 2 USB 3.0, 2 USB 2.0, WebCam, 3in1 reader, No OS, 2,33kg, jamstvo 2 godine (3500 kn)

Definitivno samsung(ja imam isti model) jer ima veći takt proca,ali on ima garanciju na hardver 2 godine,dok dell ima 3 godine....Tipkovnica i ekran je odličan,kamera također,dolazi s DVD RW,ima dosta konektora te čitač kartica...

12 godina
Fixcar kaže...

{#} 
Hvala 

Ako je što manja masa i zadovoljavajuće performanse sa FHD rezom u pitanju a uz to i izuzetan unybody dizajn kakvog jedino ima mac air onda ovako nešto klik, inače sam ga isprobao kod prijatelja model sa HD+ rezom i odličan je ultrabookić. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 18:29 (roby27).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice