Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.677
|
čitano: 14.649.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
tesla123 kaže...

TRAZIM LAPTOP ZA SESTRU, ZA WORD NAJVISE, FILMOVE I SLICNO I NECE SE IGRAT.

UVJET JE USB 3.0 I SSD A DA NIJE KRS. PREDNOST LAKSIM I LJEPSIM, A DA NIJE HP.

GRANICA U CIJENI JE 8-9 K KN. MOLIM PRIJEDLOG ZA 13, 15 I 17 INCA. MOZDA ZVUCI SMJESNO, ALI SESTRA BI 13, A JA BI JOJ PREDLOZIO VECI JER STALNO TIPKA TEKSTOVE, A NEMA DRUGI KOMP.

Laptopi za "word najvise, filmove i slicno, te bez igranja" se kupuju za 3500kn maksimalno. Sorry, ali dati 8000kn za laptop za ove potrebe, nema veze s zdravim razumom.

Kad smo već kod toga, može meni neki prijedlog za laptop za 14000kn, treba mi samo da mail pogledam, za drugo ga neću koristiti. {#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
cnys kaže...
tesla123 kaže...

GRANICA U CIJENI JE 8-9 K KN. MOLIM PRIJEDLOG ZA 13, 15 I 17 INCA. MOZDA ZVUCI SMJESNO, ALI SESTRA BI 13, A JA BI JOJ PREDLOZIO VECI JER STALNO TIPKA TEKSTOVE, A NEMA DRUGI KOMP.

Laptopi za "word najvise, filmove i slicno, te bez igranja" se kupuju za 3500kn maksimalno. Sorry, ali dati 8000kn za laptop za ove potrebe, nema veze s zdravim razumom.

Kad smo već kod toga, može meni neki prijedlog za laptop za 14000kn, treba mi samo da mail pogledam, za drugo ga neću koristiti. {#}{#}{#}

Slažem se !

Možeš kupiti prijenosno računalo do 3500kn i ako ti je potreban ssd i njega kupis.To te nece sve zajedno izaći 5000kn.

13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

kupujem laptop do 4300kn da mogu igrat novije igrice medium-high,ekran 15,6 inći,marka svejedno koja je

domi

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
svinjaa kaže...

kupujem laptop do 4300kn da mogu igrat novije igrice medium-high,ekran 15,6 inći,marka svejedno koja je

S limitiranim budzetom i naglaskom na igranje, uvijek zelis uzeti bolju grafu, a nesto slabiji, dovoljno dobar procesor. Biraj izmedu ova dva: (ja bih toshibu zbog duljeg jamstva i sitnicu bolje grafe). Nemoj racunati na to da ce bas sve novije ige raditi na hd rezoluciji i med detaljima.

http://www.magazinrs.hr/prijenosno-racunalo-toshiba-satellite-l850-12w-i3-6gb-750gb-amd7670-bt/to-sat-l850-12w

13 godina
neaktivan

a sta mislis na ovaj http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-Acer-Aspire-V3-571G-32374G50Makk,-NX.RZJEX.044/40290/  jel je toshiba dosta bolja ili su podjednaki

domi
13 godina
neaktivan
svinjaa kaže...

a sta mislis na ovaj http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-Acer-Aspire-V3-571G-32374G50Makk,-NX.RZJEX.044/40290/  jel je toshiba dosta bolja ili su podjednaki

Toga sam i htjela linkati u gornjem postu, failala c/p, ocigledno xd. Podjednaki su.

EDIT: U vezi gornjeg linka (magazinrs), upravo su mu promjenili cijenu, poskupio 400kn heh. Imas ga u par drugih ducana za manje od 4200kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:24 (TheExaltedOne).
13 godina
neaktivan

e da te puno negnjavim jos jedno pitanje dali na ova dva laptopa bi mogo cod,battlefield i sleeping dog na medium high igrati i di ima ovaj za 400kn jeftinije

domi
13 godina
cnys kaže...
tesla123 kaže...

Okej, 8k kuna za takav laptop je definitivno previše, ali ti isto pretjeruješ ;) Radije ću npr. uzet Toshibu Tecra za 5k, nego neki Acer/HP sa istom konfiguracijom za 3500. Neusporedivo kvalitetnija izrada, 3 godine NMW jamstva i original Windowsi sasvim opravdavaju razliku u cijeni

13 godina
neaktivan

Ljudi uzeo sam ovaj laptop http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-acer-aspire-v3-771g-53216g75maii-nx-m1yex-004-core-i5-3210m-dvdrw-6gb-750gb-geforce-gt-630m-17-3-led-lan-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-crno&option=artikl&id_kategorija=01505005&id_artikl=014.650.012

To jest narucio sam ga u petak stize (nisam nista platio jos)  

Pa se sad neckam, dali sam mogao bolje dobit za te novce ili je ovo dobro?

Da dam malo i specifikacija, izricito bi 17" ekran, na lapu bi se filmovi gledali i igre igrale tipa BF3, CS GO, LOL i DOTA2(ak dobijem vec vise taj sugavi poziv ^.^)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 10:29 (ReaperCRO711).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mogao si dobit bolje za te novce, links je preskup. u ostalim ducanima za te novce bi dobio 640m grafiku, koja je dosta brza efikasnija i hladnija od 630m

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan

zanima me vase misljenje o ovom laptopu, sluzio bi mi za skolu , gledanje filmova i tu i tamo neku igru tipa bf3..

http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0410488

0 0 hvala 0
13 godina

ja bi za 6k kuna isao na i7(quad s htom) ovak dobis dualca s htom to je nesto kao i3 u desktop racunalima(prije su bili odlicni sad vec stucaju pogotovo bf3 mp),a i ako sam dobro vidio dobiva se sb odnosno starija generacija procesora..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možeš molim te dati neki link sa tom 640M, jer ja je ni u jednom laptopu nemogu pronac, isto sam planirao uzeti ovaj V3, gledao sam u Linksu, Technomarketu, NetComu, nigdje nisam uspio pronaći 640M u prijenosniku do 5000 kn.

Layla, you've got me on my knees.
14 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

Možeš molim te dati neki link sa tom 640M, jer ja je ni u jednom laptopu nemogu pronac, isto sam planirao uzeti ovaj V3, gledao sam u Linksu, Technomarketu, NetComu, nigdje nisam uspio pronaći 640M u prijenosniku do 5000 kn.

http://www.vixus.hr/shop2/prijenosna-racunala-acer/10008595-ACER-Aspire-V3-571G---NXRZPEX007.html

Ako imas blizu sebe hg spot, pogledaj u njih, u njih je bio 4900, pa ako ima usparas si 200 kuna.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

Evo ja upravo isto trazim sa tom 640M i nemogu naci..

14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ja bi za 6k kuna isao na i7(quad s htom) ovak dobis dualca s htom to je nesto kao i3 u desktop racunalima(prije su bili odlicni sad vec stucaju pogotovo bf3 mp),a i ako sam dobro vidio dobiva se sb odnosno starija generacija procesora..

dobitak u igrama bi bio minimalan jer grafike u laptopima tipa 630m su dosta slabije od dekstopa, pa ga i3 sa dvi jezgre ili i5 sa dvi jezgre bez problema gone. da je to i5 sa dvi jezgre sa 680m na full hd rezoluciji, vidljiv gain bi bio sa četri jezgre, ovako, fučkaj ga.

EDIT: at reapercro770 pogledaj post povise tvog zadnjeg.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 10:54 (cecenac).
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Hornet_93 kaže...

http://www.vixus.hr/shop2/prijenosna-racunala-acer/10008595-ACER-Aspire-V3-571G---NXRZPEX007.html

Ako imas blizu sebe hg spot, pogledaj u njih, u njih je bio 4900, pa ako ima usparas si 200 kuna.

Da al to je 15" ekran {#}

Edit: @ cecenac, jesam hvala ti al velim 15" je ekran, meni osobno je to premalo, hvala na pomoci svejedno {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 10:59 (ReaperCRO711).
13 godina
neaktivan

Ehh a gle sad na sta sam naletio, http://www.vixus.hr/shop2/prijenosna-racunala-acer/10008601-ACER-Aspire-V3-771G---NXM1WEX023.html

Isplati li se dati 1000 kuna vise za 650m grafulju umjesto 630m ?

I zna li itko koliko je pouzdana ta trgovina Vixus?

0 0 hvala 0
16 godina
ReaperCRO711 kaže...

Ehh a gle sad na sta sam naletio,  http://www.vixus.hr/shop2/prijenosna-racunala-acer/10008601-ACER-Aspire-V3-771G---NXM1WEX023.html

Izgleda zanimljivo, zbilja zgođušan laptop. Ali garancija je samo 12 mjeseci.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
mind_challenge kaže...

Izgleda zanimljivo, zbilja zgođušan laptop. Ali garancija je samo 12 mjeseci.

Može se produžiti na 36 mjeseci za nekih 400-injak kn

16 godina

Može li mi netko reći, može li se u ovaj prijenosnik ugraditi dodatna pločica ram-a? Nigdje na internetu ne pronalazim takvu informaciju. Hvala

edit: LINK

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 11:30 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cecenac kaže...
tomislavivic kaže...

dobitak u igrama bi bio minimalan jer grafike u laptopima tipa 630m su dosta slabije od dekstopa, pa ga i3 sa dvi jezgre ili i5 sa dvi jezgre bez problema gone. da je to i5 sa dvi jezgre sa 680m na full hd rezoluciji, vidljiv gain bi bio sa četri jezgre, ovako, fučkaj ga.

EDIT: at reapercro770 pogledaj post povise tvog zadnjeg.

covjek je napisao da oce igrat bf3 probaj odigrat bf3 mp sa i5 i sa i7 na laptopu pa ces vidjet i5 nece moc gurat grafu do kraja isto kao sto nece biti ni u cpu ovisnim igrama pre dobar(f1 2011 itd).
i da tko je rekao uzet 630m nek uzme 7670 koja je jaca za te novce moze nac.. 

14 godina
neaktivan
ReaperCRO711 kaže...

Ehh a gle sad na sta sam naletio, http://www.vixus.hr/shop2/prijenosna-racunala-acer/10008601-ACER-Aspire-V3-771G---NXM1WEX023.html

Ako si u mogucnosti,  isplati se i dobro je ulaganje za u buduce. Vixus mi nece da ucita link, evo ode ima: http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=ACR-NX.M1WEX.023

14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

covjek je napisao da oce igrat bf3 probaj odigrat bf3 mp sa i5 i sa i7 na laptopu pa ces vidjet i5 nece moc gurat grafu do kraja isto kao sto nece biti ni u cpu ovisnim igrama pre dobar(f1 2011 itd).

i5 ivy dvojezgreni za grafe tipa 630m i 7670m 100% nije bottlneck (nije cak ni za 660m). Da ce imat par slicica vise u cpu ovisnim igrama, hoće! ALI da ce dobit puno vise fps-a ako uzme kobmo i5 plus 650m, nego ako uzme i7 plus 630m uopce nije upitno, pa cak ni na full hd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 11:41 (cecenac).
13 godina
cecenac kaže...
tomislavivic kaže...

i5 ivy dvojezgreni za grafe tipa 630m i 7670m 100% nije bottlneck (nije cak ni za 660m). Da ce imat par slicica vise u cpu ovisnim igrama, hoće! ALI da ce dobit puno vise fps-a ako uzme kobmo i5 plus 650m, nego ako uzme i7 plus 630m uopce nije upitno, pa cak ni na full hd.

ajd molim te daj mi link da vidim di imas i5 ivy + 650m ili 660m za 6k kuna..??

evo ak se hoces uvjerit nadji nekog ko ima i5 sa 7670m ili 630m pa da odvrtimo jednu f1 2011 sam bench pa ces vidjet o cem pricam..;) 

14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ajd molim te daj mi link da vidim di imas i5 ivy + 650m ili 660m za 6k kuna..??

evo ak se hoces uvjerit nadji nekog ko ima i5 sa 7670m ili 630m pa da odvrtimo jednu f1 2011 sam bench pa ces vidjet o cem pricam..;) 

pa zar ne vidis da sam se slozio, u cpu zahtjevnim igrama ce imat koju slicicu vise ukoliko je grafika jednaka: npr kao sto dajes primjer u f1 2011 na 1920x1080 (sto laptop koji njemu preporucamo nema) imat ces par slicica vise u kombinaciji: i7 + 630m, nego i5 + 630m. samo problem je sta je i7 1000 kuna skuplji, a za taj price gap se kupi grafa koja daje vise slicica nego sta daje razlika u procesorima (to ti pokusajem rec).

nadalje evo ti cak i5 + 660m za 6000 kuna:

http://www.diskont24.com/product.php?productid=113644

i taj i5 nije bottlneck za 660m, potvrdila mi je i puno iskusnija ekipa sa foruma od mene. pa ne bi govorio o necemu sto ne znam ;)

13 godina

odlican laptop za 6k kuna sam msm on oce 17,3" al bolji od ovog nece nac moram priznat ovog nisam jos vidio al svidja mi se model..;)

ma znam da si se slozio al ja ti kazem iz prakse da nece moc i5 gonit bf3 mp na tom taktu na najacim postavkama glatko iako graficka to moze bez beda.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mind_challenge kaže...

Može li mi netko reći, može li se u ovaj prijenosnik ugraditi dodatna pločica ram-a? Nigdje na internetu ne pronalazim takvu informaciju. Hvala

S obzirom da već ima 2 sticka (4+2), jedino možeš jedan od njih zamijenit većim

16 godina
Montezano kaže...
mind_challenge kaže...

Ok, znači ima samo 2 utora? Dobro, onda ću kupiti jedan keks od 4 i ubaciti ga umjesto ovoga od 2. A kako doći do rama, je li jednostavno samo na pozadini skinuti poklopac i ubaciti, ili treba cijeli laptop rastaviti?

13 godina
mind_challenge kaže...
Montezano kaže...
mind_challenge kaže...

Ok, znači ima samo 2 utora? Dobro, onda ću kupiti jedan keks od 4 i ubaciti ga umjesto ovoga od 2. A kako doći do rama, je li jednostavno samo na pozadini skinuti poklopac i ubaciti, ili treba cijeli laptop rastaviti?

Dovoljno je skinit 2 šarafa (OK, možda 4:)) i poklopac 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 12:50 (Montezano).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice