Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.666
|
čitano: 14.623.545
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
rock n rool kaže...

preporučujen vam ASUS A6 SERIES ENTERTAINMENT NOTEBOOK{#}

Ako si ozbiljan -> nemas pojma

Ako se salis  -> nemas smisla za humor

Google is NOT your friend!!!
15 godina
Koje je vase misljenje o Lenovo laptopima? Planiram kupiti u 6. mjesecu manji prijenosnik jer mi je bitna prenosivost pa me zanima koliko su kvalitetni. Hvala
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Uglavnom, jako kvalitetni.

Tihi su, pouzdani, tipkovnica im je odlicna... pitaj sta te zanima {#}

Google is NOT your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

baš sam zapikiro ovaj....

http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-ideapad-g565a3-59046252/39468

te ovaj...

http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-ideapad-g565-59053184/39152

vidim da je razlika samo u procesu i radnom taktu?(se varam?)

se moze nadokupit jamstvo, bar minimalno na jos jednu godinu?

...

bitna mi je mobilnost, a ne pretjerana brzina od koje zubi trne :D

prvi lap...niti sam posebno zahtjevan korisnik..

timeless
15 godina
neaktivan

Ajd pomozite, treba mi dobar laptop za posao uglavnom, ali naravno da ga mogu i privatno koristit, po mogučnosti da ima 17" ekran al dolazi i 15" u obzir al onda se spaja na veći ekran i bitno je da je mat ( da je mat to je najvažniji uvjet, imam jedan stari koji ima glossy ekran i opako me živcira). Nije mi bitan OS, ak ga nema još bolje.

Cijena do 7000kn.

P.S.

Premišljam se između HP 4720s i HP 6560b, al ak vi imate neki bolji prijedlog još bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 20:27 (Schtefek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Schtefek kaže...

Ajd pomozite, treba mi dobar laptop za posao uglavnom, ali naravno da ga mogu i privatno koristit, po mogučnosti da ima 17" ekran al dolazi i 15" u obzir al onda se spaja na veći ekran i bitno je da je mat ( da je mat to je najvažniji uvjet, imam jedan stari koji ima glossy ekran i opako me živcira). Nije mi bitan OS, ak ga nema još bolje.

Cijena do 7000kn.

P.S.

Premišljam se između HP 4720s i HP 6560b, al ak vi imate neki bolji prijedlog još bolje.

reci kolega kaj ti preferiras hp? (kolega jer sam ja rodjen na stefanje pa me to cini barem polu-stefekom...)

za posao uglavnom?...koji posao? kaj surfas? mejlas? ili modeliras u 3d-u?

ili si profi gejmer pa ti placaju{#}{#}{#} da gejmas{#} po cijele dane?{#}

ja sam zadnje gledal dell i kak se veli za komada:"dobro je gradjen"{#}

moras malo dat smjernica,inace je tesko dat preporuku osim one-uzmi koji ti se svidja ili koju boju oces{#}

a na takvu preporuku mogu se samo pokrit po glavi sa skrniclom{#}

za 10 % vise love ali sa montiranim prozorima je ova masina

http://www.links.hr/index.php?naziv=Prijenosno+ra%E8unalo+ACER+Aspire+7552G-X924G50Mnkk+LX.PZV02.023+%2F+Phenom+II+X920%2C+DVDRW%2C+4GB%2C+500GB%2C+Radeon+HD+5850%2C+17.3%27%27+LED%2C+G-LAN%2C+kamera%2C+HDMI%2C+Windows7+Home+Premium+&option=artikl&id_kategorija=0131&id_artikl=013.100.379

ak to najdes bez os-a moglo bi izac negdi oko 7(ovdi ide smajlic za soma,al nema takvog{#} hmmm,a i ovo bas ne lici na ribu{#} kamoli soma{#} ma nema veze sve kuul{#}

kaj se tice zaslona tu se bas ne kuzim,a i tesko je saznat kakav je ugradjen dok ga ne vidis,nadam se da ce ostali znalci priskocit u pomoc{#}

enivej daj jos malo detalja

15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

reci kolega kaj ti preferiras hp? (kolega jer sam ja rodjen na stefanje pa me to cini barem polu-stefekom...)

za posao uglavnom?...koji posao? kaj surfas? mejlas? ili modeliras u 3d-u?

ili si profi gejmer pa ti placaju da gejmas po cijele dane?{#}(uf kak bi ovo bilo dobro kad bi bilo istinito{#})

moras malo dat smjernica,inace je tesko dat preporuku osim one-uzmi koji ti se svidja ili koju boju oces

a na takvu preporuku mogu se samo pokrit po glavi sa skrniclom

kaj se tice zaslona tu se bas ne kuzim,a i tesko je saznat kakav je ugradjen dok ga ne vidis,nadam se da ce ostali znalci priskocit u pomoc

enivej daj jos malo detalja

Jedini razlog zašto preferiram hp je taj da lenovo i lacer i dell koji je u tom cijenovnom rangu nema karakteristike koje meni trebaju, a ako ima karakteristike onda mu je ekran glossy ( za one koji neznaju to znaći ima sjajni premaz preko ekrana pa kad je malo jaće svjetlo -sunce, pretvori se u ogledalo) a ne želim se na laptopu češljat nego radit posao ( dizajn web stranica, malo obrade slika, rad u office alatima) a i povremeno odigrat nešto.

Imam Dell koji ima taj sjajni ekran i mene jako živcira.

Mislim ima odlićnih laptopa do 7000kn al kad vidim da ima taj sjajni ekran onda odmah dobije 2 ocjene manje, mislim nije mi jasno da u laptop koji košta 1000€ ima komponente odlićne a ekran ima led osvjetljenje stavljaju taj sjajni premaz 8štede na ekranu), ima jedna dobar odgovor koji sam dobio na faksu kad sam pitao zašto su nabavljali Dell-ove sa tim sjajnim ekranom, rečeno mi je "pa zato kaj se odlično filmovi vide na njemu i u mraku je odlična slika" a moj komentar je bio "pa ljudi na faksu nebumo gledali filmove a niti bumo radili u mraku"

Uglavnom mi je bitno za posao, pa zato i pitam ovdje za savjet, jer da sam siguran koji je najbolji za mene nebi tu ništa pitao nego bi otišao i kupio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 8:13 (Schtefek).
16 godina
neaktivan

Evo, posto u 8. mjesecu idem u Njemacku, trebati ce mi netbook. Znam da do toga ima jos, ali morati cu ga kuptiti kada opet budem isao u Zagreb, a to ce biti za nekih mjesec dana vjerojatno, pa sam se odlucio malo vise informirati.

Malo sam gledao na Mikronisovom siteu, gdje sam kupio laptop prije par godina, i sve je to u priliku jedno te isto, koliko sam ja zapazio. Minimalne razlike rama i HDD-a, procesor je na skoro svima Intelov Atom.

Kakav bi mi netbook preporucili do nekih mozda 2000kn +-200kn?

Dali ga mogu nadograditi cim ga kupim a da ne izgubim garanciju? Nadogradjivanje u vidu jos rama i veci HDD. Jer bi na njega islo podosta muzike i ostalog, a i neda mi se "patiiti" sa 1GB rama.

Jeli se moze sto tu igrati? Warcraft 3 TFT ili nesto slicno? Znam da ovisi od graficke, ali to je sve skoro jedno te isto.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel su bolji laptopi od HP ili Acera?

Pomozite mi, premišljam se između ovih

ACER ASPIRE 5552G-N954G50MNKK - MINI AKCIJA!

HP Pavilion dv7-4100em

ASUS N53JF

HP ProBook 4720s

LENOVO V570A

Naravno ako ima netko kakav bolji prijedlog nek predloži.

Isto ako imate koji od ovih laptopa jel može koji komentar sa plusevima i minusima tih laptopa

3 ACER ASPIRE 5552G-N954G50MNKK
1 HP Pavilion dv7-4100em
5 ASUS N53JF
1 HP ProBook 4720s
3 LENOVO V570A
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bok,

Trebam frendici pronaći laptop za do 4000kn za surfanje, uredske poslove (dokumenti i sl.) al i gledanje filmova. Trebao bi biti 17" ako može.

Pronašao sam ovaj

http://www.protis.hr/products/details/notebook-dell-inspiron-n7010-p08e-di7010lmci25i35zbc6b-black/41767

Al me brine grafička, da li bi ta mogla potegnuti HD filmove (kao što joj naziv kaže, ako to misli)? Nije da je sad to pod obavezno al šteta bi bilo da ne.

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zna li mozda netko hoce li kod nas doci netbook Lenovo Ideapad S205? Neki dan su ga najavili ovdje ne forumu no nista nisu rekli hoce li prijenosnik doci u Hrvatsku.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan

evoga ovako trebao bi laptop koj bi bio best buy do 3500kn  ...max tolerancija je +150kn..

evoga šta sam ja našao  ćini mi se uredu:

do 3500kn:

Asus K52F-EX861, 15.6", Core i3, 500GB HDD, 4GB RAM, Free DOS ili Acer Aspire 5552-N954G50MNRR, LX.R470C.014, 15.6", 500GB HDD, 4GB RAM, Linux ili Asus K52JE-EX046D, 15.6", Core i3, 500GB HDD, 4GB RAM, Free DOS

možete ako imate vremena malo pogledat to i reć šta vam se ćini najbolje il predložit nešto drugo u tom cjenovnom rangu komp bi mi slžio za školu gledanje filmova  i možda koju igru pokrenem(tipa cod 2 i 4,,možda ak će se moć  bc2)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 15:51 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hvala Šime....budem joj i taj preporučio.

14 godina
http://www.last.fm/user/kuleee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uzmi prvi

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
15 godina
neaktivan

Od ta 2 ja bi uzeo ovaj drugi vise memorije veci disk.
- a koliko si spreman platiti da vidimo imal sta bolje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 16:00 (mario1990).
14 godina

na kraju je pronađen neki sedmi laptop... nije za mene ovo bilo, samo sam htio brzi komentar što bi bilo bolje uzeti...

http://www.last.fm/user/kuleee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drkicacrew kaže...

Kupujem prijenosno racunalo oko 5000 kn (fleksibilno), najcesce kucna upotreba pa zbog toga i 17" monitor,hdd min 500gb; za surfanje, multimediju, rad u officu i za igrice...    

nesta slicno ovom ( neznam koliko je jos aktualan) http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-7741G-5464G50MNKK-P/N-LX.PXB0C.017/flypage.tpl.html

vidio sam da se ova dva cesto spominju pa ?... dell inspiron n7010 i asus n73jf-ty134, HP probook 4720s

2 pokusaj... itko

15 godina
protjeran
drkicacrew kaže...
drkicacrew kaže...

Kupujem prijenosno racunalo oko 5000 kn (fleksibilno), najcesce kucna upotreba pa zbog toga i 17" monitor,hdd min 500gb; za surfanje, multimediju, rad u officu i za igrice...   

nesta slicno ovom ( neznam koliko je jos aktualan) http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-7741G-5464G50MNKK-P/N-LX.PXB0C.017/flypage.tpl.html

vidio sam da se ova dva cesto spominju pa ?... dell inspiron n7010 i asus n73jf-ty134, HP probook 4720s

2 pokusaj... itko

http://www.info-gama.hr/opsirnije.php?id=6348

16 godina
neaktivan

dal se isplat dat 450kn-a više a razlika je u grafi:

jeftiniji ima Radeon HD 4250 a skuplji ATI Mobility Radeon 6650/1GB

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

što danas treba imati od konfiguracije polovni (6.mj.) laptop da bi dobio za njega 3500kn-4000kn?

pod garancijom je

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 11:19 (Baramen).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baramen kaže...

Pozdrav,

što danas treba imati od konfiguracije polovni (6.mj.) laptop da bi dobio za njega 3500kn-4000kn?

pod garancijom je

Reci koji je laptop u pitanju, pa cemo ti reci da li vrijedi toliko..

16 godina
neaktivan

Kao prvo pozdrav Gosponu Šefu, zahvala na ovoj temi, vrhunska je, isto tako pozdrav cijelom forumu i adminima {#}

Evo ovako, kao sto pretpostavljate trebam laptop. Evo za sto bih ga koristio i za kolko para.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

- Laptop do 3500 kn

- Namjena bi bila produkcija glazbe(fl studio, ableton), uređivanje slika, vide-a etc. (photoshop, adobe after effects posebno 3d) i tu i tamo neka igra (čitaj. cod4 na nekim med postavkama {#})

- Znam da je 3500kn malo za dobar lap, mozda bi mogu navuc nekih 500 kn vise al bi radije izbjegavao, dakle treba mi nesto sa dobrom zvucnom, ne zelim pucketanje usred "produkcije", nesto sto nece laggat kad bi pustio 3d stvar u 720p i tu i tamo da mogu zaigrat cod4 na "decent postavkama", znam da puno trazim za malo para, ali zato i jesam tu na bug forumu jer uvijek nadete nesto {#}  Zivim u Zagrebu, ako vam to ista znaci, u blizini mi je hgspot al nije problem otici do drugih ducana, isto tako me zanima jel moguce slozit nesto custom? kao kad se slaze kanta, al za lap.

Hvala puno forume unaprijed, pozz

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Baramen kaže...

Pozdrav,

pod garancijom je

Reci koji je laptop u pitanju, pa cemo ti reci da li vrijedi toliko..

Nije moj. Idem ga večeras pogledati, a neznam gotovo ništa o njemu. Znam tek da je prije pola godine kupljen kao novi za 5000kn. Čovjek koji ga ima ne razumije se baš, a često ih mijenja, tako da tu vidim priliku :P

15 godina
nicash kaže...

Kao prvo pozdrav Gosponu Šefu, zahvala na ovoj temi, vrhunska je, isto tako pozdrav cijelom forumu i adminima {#}

Evo ovako, kao sto pretpostavljate trebam laptop. Evo za sto bih ga koristio i za kolko para.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

- Laptop do 3500 kn

- Namjena bi bila produkcija glazbe(fl studio, ableton), uređivanje slika, vide-a etc. (photoshop, adobe after effects posebno 3d) i tu i tamo neka igra (čitaj. cod4 na nekim med postavkama {#})

- Znam da je 3500kn malo za dobar lap, mozda bi mogu navuc nekih 500 kn vise al bi radije izbjegavao, dakle treba mi nesto sa dobrom zvucnom, ne zelim pucketanje usred "produkcije", nesto sto nece laggat kad bi pustio 3d stvar u 720p i tu i tamo da mogu zaigrat cod4 na "decent postavkama", znam da puno trazim za malo para, ali zato i jesam tu na bug forumu jer uvijek nadete nesto {#}  Zivim u Zagrebu, ako vam to ista znaci, u blizini mi je hgspot al nije problem otici do drugih ducana, isto tako me zanima jel moguce slozit nesto custom? kao kad se slaze kanta, al za lap.

Hvala puno forume unaprijed, pozz

pogledaj si tu....

http://www.info-gama.hr/pregled.php?kat=11&podkat=260

iako nisam nimalo ljubitelj hp-a, ovdje su jeftini do bola,sa prozorima,ali reparirani-pise ti tamo sve

mozes dobit zaokruzeni proizvod sa svim gore...za 3 i po (teletabisi,ak nisi upucen{#}) nije bas neki izbor, al malo prosvrljaj

za 4 se vec nekaj i nadje...uglevnom ti je sa laptopima ovak-sto vise para ulozis,to ti je veci izbor

za cod4 neznam kaj treba da ga potjera,to vidi sam

KAJ SE TICE CUSTOM SLAGANJA...mozes si slozit po zelji gejmerski lap povoljno i brzo....{#}{#}{#}{#}{#} jedino od svercera iz nemacku{#} na crno..

ma zaboravi,to ti je ko roza jeti,svi misle da postoji al ga niko ni vedel nit zna di ga nac...vec bi bio na jutubu

osim toga sigurno ce bit na CNN_u glavna vijest kad ce se moc slagat custom lapovi u hr,sigurno onda i ide i reality na MTV-ju---west coast cro custom laptops..{#}{#}

sori na kukanju{#}{#}

enivej ak uspijes postaj tu svi ce ti se klanjat{#}{#} i bices poznat{#}

daj vise para i rijeseno-4k kn i {#}{#}

game on{#}

15 godina
teo7 kaže...

dal se isplat dat 450kn-a više a razlika je u grafi:

jeftiniji ima Radeon HD 4250 a skuplji ATI Mobility Radeon 6650/1GB

da apsolutno

4250 je malo jaca od integrirane i stavlja se da se uzme lova od neznalica,nije za nis konkretno

6650 je preimenovani 5650 koji imam i ja sa 1 gb gddr3 i malo je brzi od moje

ja na svom lapu-i5 430m(2.26-2.53) i 4gb ram ddr3 1066 i tom grafom vrtim crysis na 1600x900 sve na high bez trzanja-na ultra high malo trza,al na high je ok

znaci isplati se dat 500kn vise pogotovo na 15" i na manju rezu grafa moze vrtit i nove igre

nemoj skrtarit na lapu jer bus se posle lupal po glavi{#}{#}

zavisi za kaj ti treba,i ti pogledaj i info-gami(reparirani hp-po meni reparirana cijena da kostaju tocno onolko kolko i vrijede al to sam ipak sam ja{#}) mozda najdes nekaj bolje za manje pare

15 godina
teo7 kaže...

evoga ovako trebao bi laptop koj bi bio best buy do 3500kn  ...max tolerancija je +150kn..

evoga šta sam ja našao  ćini mi se uredu:

do 3500kn:

Asus K52F-EX861, 15.6", Core i3, 500GB HDD, 4GB RAM, Free DOS ili Acer Aspire 5552-N954G50MNRR, LX.R470C.014, 15.6", 500GB HDD, 4GB RAM, Linux ili Asus K52JE-EX046D, 15.6", Core i3, 500GB HDD, 4GB RAM, Free DOS

možete ako imate vremena malo pogledat to i reć šta vam se ćini najbolje il predložit nešto drugo u tom cjenovnom rangu komp bi mi slžio za školu gledanje filmova  i možda koju igru pokrenem(tipa cod 2 i 4,,možda ak će se moć  bc2)

prvi ima integriranu grafu-to se ne kupuje u lapu osim ak ti je za mejl i fejs

drugi ima dobar proc ali grafa je 4250-bolje ne

treci je ok al je dosta slabi proc,grafa je minimum za igranje 5470 512mb

za 4370kn{#}

http://www.info-gama.hr/opsirnije.php?id=6337

hp pavillion 15.6"

phenom II quad P920 1.6ghz

4gb ram

500gb hdd 7200rpm

5650 1 gb gddr3

winsi+drajveri +minimum zahebancije oko svega{#}

ja bi to uzo

14 godina
neaktivan

e ljudovi, ovako. tražim neki laptop do 6000 kn(maksimum 6200 kn). imam doma komp star 8 godina i neda mi se vise muciti s njime. gledao sam neke laptope ali ono ima ih hrpa. konkretno htio bih da ima ovakve specifikacije:

intel core i5 ili i7( po mogućnosti i7)

4 gb RAM-a ddr3 memorije

grafičku od 1gb

minimum 15,6 inčni ekran

po mogućnosti bez OS-a

gledao sam laptop asus k53 ali trenutno u hr ima samo sa i3 procesorom. da li mi se isplati za taj laptop čekati da ga lansiraju sa i7 ili da uzmem neki drugi.

ako nesto nađete molim da postate zato jer mi je hitno.

pozzdrav {#}

DDD

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imaš Lenovo laptop oko 5800 u Prosatu , barem je bio kad sam ja gledao , nezz točno model trebalo bi provjeriti.

Imao je I7, 4 GB RAM-a , 750 GB HDD , grafu sa 1 GB RAM-a uglavnom sve šta tražiš

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice