Dakle radi se o ovom laptopu: http://www.toshibamea.com/ComputerProduct/4/Satellite_C855-1KN/51096?pageid=4 .Nema niti 1 mjesec i vec me poceo zezati.Problem je u tome sto kada ja zelim da udem u neki prgoram ili nest da stisnem on ne reagira.(mis se moze normalno kretati).Prije mi se to nije dogadalo.Ako netko znau cemu je problem,neka mi pomogne.Evo u slici cu objasnit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo tko?
Bilo tko?
Jesi provjerio u opcijama touchpad drivera je li uključena opcija "tap to click" ili tako nekako?
Bilo tko?
Jesi provjerio u opcijama touchpad drivera...
Instalirani su najnoviji driveri,trazio sam opcije ali nisam nasao.Jucer kad sam ugasio lap i ponovno upalio je radio taj tap ali mi nije želio da vuce prozor(Slidove) kada vucem po strani.Znaci uglavnom kada mi se ukljuci tapklik nesto mi se drugo iskljuci,Ali kad sam opet upalio mi opet ovaj tapklik ne radi.
Instalirani su najnoviji driveri,trazio sam opcije ali nisam nasao.Jucer kad sam ugasio lap i ponovno upalio je radio taj tap ali mi nije želio da vuce prozor(Slidove) kada vucem po strani.Znaci uglavnom kada mi se ukljuci tapklik nesto mi se drugo iskljuci,Ali kad sam opet upalio mi opet ovaj tapklik ne radi.
Čiji je SW za touchpad?
Instalirani su najnoviji driveri,trazio sam opcije ali nisam nasao.Jucer...
Čiji je SW...
Ako mislis na Software,skinuo sam ga sa oficijalne stranice toshiba Synaptics Tuchpad v7.2
Čiji je SW...
Ako mislis na Software,skinuo sam ga sa oficijalne stranice toshiba Synaptics Tuchpad v7.2
Vidi pod Mouse / Touchpad properties / Enable tapping / opcije za tapping...
Čiji je SW...
Vidi pod Mouse / Touchpad properties / Enable tapping / opcije za tapping...
Hvala puno rijesio sam problem ! :)