Toshiba A300 driveri

poruka: 5
|
čitano: 4.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Toshiba A300 driveri

Planiram djevojci sutra instalirat Win7 na gore pomenuti laptop,sada ima XP SP2,sada me interesuje koje drivere intalirat,kada ovde  izaberem sve ponudi mi vise od 100 raznih/istih i nudi mi isto tako BIOS upgrade,sta da downloadujem dali da radim BIOS upgrade(kak to ide na laptopima)?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 2:44 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba A300 driveri
Quilombo23 kaže...

Planiram djevojci sutra instalirat Win7 na gore pomenuti laptop,sada ima XP SP2,sada me interesuje koje drivere intalirat,kada ovde  izaberem sve ponudi mi vise od 100 raznih/istih i nudi mi isto tako BIOS upgrade,sta da downloadujem dali da radim BIOS upgrade(kak to ide na laptopima)?

Za početak pročitaj opise uz BIOS update, ako ima neki koji je potreban, onda ćeš ga instalirati. Uglavnom, savjetujem ti

- ne čačkaj prije nego si sve proučio i provjerio koja verzija biosa je na laptopu.

ALi za početak, pregledaj točno koje drivere trebaš za zvuk, VGA, mrežu itd.. Većinu toga ćeš imati

već sa Win7 (nešto generičkih, nešto od proizvođača), ali dobro je staviti originalne drivere da sve radi kako treba.

Izaberi drivere za WIN 7 64 ili 32 bit i obavezno izaberiShort Model Noi driver koji hoćeš skinuti, npr VGA, pa onda Audio itd.....

i nećeš imati 100 istih, nego samo one koji su za taj model i te windowse (64 ili 32)

Taj Short model number ćeš naći na donjoj strani laptopa u nastavku imena modela kao npr:

Satellite U305 - S5077 ili A300 - PSAGCE

http://www.irisvista.com/tech/laptops/toshiba-satellite-u305/big/toshiba-satellite-u305-05.jpg

Eto, nadam se da sam od pomoći..

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
15 godina
neaktivan
Toshiba A300 driveri

Hvala puno,naravno da si pomogao.Samo me ovo za BIOS brine, kad sve pronadjem nemogu da vidim informacije o BIOS-u.a nakon sto instaliram 7icu,ako nesto nebude radilo onda cu skidat drivere.Nadam se da cu to sve srediti danas popdne.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toshiba A300 driveri

Dali da prvo flasham BIOS ili novi sistem pa BIOS imali kakve razlike,posto na Oficijelnim toshiba stranicama pise da se flasha iz Windowsa,odnosno preporucuju to a ne sa stika ili cd...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba A300 driveri
Quilombo23 kaže...

Hvala puno,naravno da si pomogao.Samo me ovo za BIOS brine, kad sve pronadjem nemogu da vidim informacije o BIOS-u.a nakon sto instaliram 7icu,ako nesto nebude radilo onda cu skidat drivere.Nadam se da cu to sve srediti danas popdne.

BIOS nemoj dirati ako nisi siguran koju verziju imaš instaliranu i da ti je update BIOSa prijeko potreban.

A drivere - pa, idi logikom - vga, zvuk, bluetooth, LAN, Wlan.. to ti definitivno treba :D

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice