Tipkovnica plus laptop

poruka: 8
|
čitano: 13.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tipkovnica plus laptop

Poz svima

Zanima me da li se može spojiti eksterna tipkovnica na laptop? Glupo pitanje jer ne vidim razlog zašto se nebih mogla:) ali jednostavno nemogu to učiniti.

Naime imam Logitechovu corded tipkovnicu sa ps/2 prikljućkom koju sam htio spojiti na laptop(Toshiba a200) i pošto laptop nema ps/2 utor kupio sam adapter ps/2-usb, no međutim ništa se ne dešava kad prikljućim tipkovnicu na laptop(jedino što vidim je da su upaljene lampice na tipkovnici). Instalirao sam drivere za tipkovnicu ali ni onda ništa.

Da li je problem u adapteru možda ili jednostavno nemogu prikljućit tipkovnicu na laptop?

Svaka pomoč dobrodošla:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tipkovnica plus laptop

Odes u BIOS, i malo trazis dok ne naidjes na opciju USB keyboard. To postavis na Enabled, ili Yes ili sta vec pise (uglavnom, mora biti potvrdno, znaci moras u BIOSu oznacit da IMAS USB tipkovnicu).

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica plus laptop
Hrca kaže...

Poz svima

Zanima me da li se može spojiti eksterna tipkovnica na laptop? Glupo pitanje jer ne vidim razlog zašto se nebih mogla:) ali jednostavno nemogu to učiniti.

Naime imam Logitechovu corded tipkovnicu sa ps/2 prikljućkom koju sam htio spojiti na laptop(Toshiba a200) i pošto laptop nema ps/2 utor kupio sam adapter ps/2-usb, no međutim ništa se ne dešava kad prikljućim tipkovnicu na laptop(jedino što vidim je da su upaljene lampice na tipkovnici). Instalirao sam drivere za tipkovnicu ali ni onda ništa.

Da li je problem u adapteru možda ili jednostavno nemogu prikljućit tipkovnicu na laptop?

Svaka pomoč dobrodošla:)

Restartaj laptop kad je ukopčaš
16 godina
neaktivan
Tipkovnica plus laptop

Hmm, tražio sam po biosu ali nisam ništa tako slično našao, probam večeras opet temeljno pregledat cijeli bios.

Hvala na odgovoru:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fidel kaže...

Restartaj laptop kad je ukopčaš
Jesam i ništa.

16 godina
neaktivan
Tipkovnica plus laptop

START/ Control panel / Keyboard / Hardware pa se igraj

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tipkovnica plus laptop

U biosu uopće nemam ništa povezano sa usb-om i tipkovnicom:((

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrca kaže...

U biosu uopće nemam ništa povezano sa usb-om i tipkovnicom:((

Pogledat cu ja kasnije gdje se to kod mene nalazi pa cu postat.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice