Tipke touchpada

poruka: 9
|
čitano: 2.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Tipke touchpada

Imam laptop HP Probook 4510s star pol' godine i u zadnje vrijeme sam primjetio da su tipke touchpada prilicno "klimave" (lijeva vise od desne zbog njezinog intezivnog koristenja). Mene zanima da li je ikako moguce te tipke "ucvrstiti" tj. vratiti da budu kako su bile u prvotnom stanju, pod time mislim da pruzaju nekakav otpor pri pritisku.

Vidi Veni Vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tipke touchpada
dado993 kaže...

Imam laptop HP Probook 4510s star pol' godine i u zadnje vrijeme sam primjetio da su tipke touchpada prilicno "klimave" (lijeva vise od desne zbog njezinog intezivnog koristenja). Mene zanima da li je ikako moguce te tipke "ucvrstiti" tj. vratiti da budu kako su bile u prvotnom stanju, pod time mislim da pruzaju nekakav otpor pri pritisku.

ne znam,ali uvijek možeš preći na miša ako te to smeta,stvar navike
dobio sam nekakvog miša,malo probao i kao da nikad nisam koristio touchpad

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 18:51 (seneka).
15 godina
neaktivan
Tipke touchpada

Ici cu sutra uzeti misa, ali me to zanima zbog toga sto laptop cesto drzim u krilu te nemam podlogu na koju bi mogao staviti misa. 

Nije bas neka reklama za HP, niti bi vise u buducnosti ikad planirao uzeti neki hp-ov laptop jer iskreno nakon tek pola godine koristenja nisam bas nesto zadovoljan njime i bilo je problema s njegovim radom (bio je jednom na servisu, nakon servisa touchpad je stekao...)

Vidi Veni Vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado993 kaže...

Ici cu sutra uzeti misa, ali me to zanima zbog toga sto laptop cesto drzim u krilu te nemam podlogu na koju bi mogao staviti misa. 

da,to mi nije palo na pamet .a možeš se izvežbat da radiš s njim dok je i u krilu..
i nemoj uzimat prevelikog miša,nisam doma pa ne znam koji je moj logitechov model,ali je manji od standarda

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 19:10 (seneka).
15 godina
moderator
Tipke touchpada

pa zar nema mogučnost da onako kratko dirneš tuchpad umjesto klika lijevom tipkom????

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

pa zar nema mogučnost da onako kratko dirneš tuchpad umjesto klika lijevom tipkom????

ima, samo kako to funkcionira na tom hp-u
na dell-u to radi solidno

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 19:37 (seneka).
15 godina
moderator
seneka kaže...

ja znam da ja nikad nisam koristio lijevu tipku ispod touchpada pa mi malo čudno...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
XXX-Man kaže...

Ima tu mogucnost ali ona moze zamijeniti samo dvoklik (dakle otvaranje programa i sl.), funkcionira solidno, ali lijeva tipka mi cesto treba kada zelim oznaciti vise toga, za drag&drop,...

Vidi Veni Vici
15 godina
moderator
dado993 kaže...

Ima tu mogucnost ali ona moze zamijeniti samo dvoklik (dakle otvaranje programa i sl.), funkcionira solidno, ali lijeva tipka mi cesto treba kada zelim oznaciti vise toga, za drag&drop,...

što se tipke tiče probaj potražit po oglasniku pa ih zamijenit...

meni selektiranje i drag&drop radi tako da pritisnem jednom pa drugi put, ali drugi put zadržim prst na touchpadu i onda vučem...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice