Sony Vaio

poruka: 15
|
čitano: 6.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony Vaio

Zanima me sony vaio laptop f serije, model VPCF13M1E/H. Ali postoji problem da je ne znam gdje da to kupim.. jel na neko ducan u hrvatskoj di se prodaju sony vaio. pitao sam svijet medija, al oni to narucuju tek i ne zna se kad bude, vshop ocito ne radi jer se kod njih niko ne javlja.. jel ima jos koji ducan? kaj je stvarno nemoguce u hrvatskoj bupiti sony vaio?!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sony Vaio

moj savjet ti je nemoj kupiti sony vaio lap zahebat ces se moj ga susjed ima i reinstalirao je winse i nemoze koristiti pola toga jer nemoze doc do drivera a recovery nema i sta sad a sony stranica kao nema drivere

zvoneXp
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Vaio

ovaj model mi je savrsen. po komponentama, po svemu. a i cuo sam dobre stvari o sonyju. kaj se tice drivera to win 7 danas sve rijesava..

ako mi neko moze preporuciti neki drugi laptop, i5 procesor, 4 gb rama, 500 gb hard, graficka obavezna!, i display visoke rezolucije, 1600x900 ili vise, za manje od 9000kn ja prihvacam:-) (da nije hp i do 16.4")

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 11:20 (arteus).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Vaio

Asus n53.Jedino nema tu rezu od stvari kaj si napisal

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Sony Vaio

ako neko zna bilo koji ducan, makar i konzum neki, koji prodaje sony vaio, molio bi da mi javi.. vec sam pomalo ocajan...

17 godina
neaktivan

Jesi pitao u Svijetu Medija? Imaš u Avenue Mallu, na zadnjem katu neki kakti VAIO dućan. Možda ima u Technomaxu eventualno?

Problem je da nema VAIO kod nas poštenog distributera, samo dućančeki koji nabave tu i tamo koji model.

Cake or Death?
17 godina
Sony Vaio

ne kupuj taj lap jer sony ima ocajnu izradu i KATASTROFA podrsku!

ne daj Boze da se nesto pokvari... ako je u garanciji prije ces roditi nego rijesiti problem!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izrada je odlična, ne znam kojeg si kineza imao priliku isprobati.

Ali podrške - NEMA!

Cake or Death?
14 godina
neaktivan

mislim da cu ici u ljubljanu kupiti.

izrada je jako dobra sonyja.. a kaj se tice podrske kod stvarno je   nema. al zato je ima u ljubljani a to mi je doboljno blizu od zg i za servis i garanciju.(koja je 2 godine, pohvalno)

14 godina
neaktivan
arteus kaže...

ovaj model mi je savrsen. po komponentama, po svemu. a i cuo sam dobre stvari o sonyju. kaj se tice drivera to win 7 danas sve rijesava..

ako mi neko moze preporuciti neki drugi laptop, i5 procesor, 4 gb rama, 500 gb hard, graficka obavezna!, i display visoke rezolucije, 1600x900 ili vise, za manje od 9000kn ja prihvacam:-) (da nije hp i do 16.4")

http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-7745g5464g128tmnks-lxr6p02021/38260, imas isti takav sa 15 incha

14 godina
neaktivan
Sony Vaio

U prijenosnik Sony Vaio stavio bih nivi hard disk. Zanima me postoji li mogucnost da na njega instaliram operativni sustav sa svim programima koje sam imao kada sam ga kupio.Photoshop elements 6, Premiera elements 4, win dvd bd for vaio idr. Na laptop je instaliran originalni Windows Vista Ultimate , ali prilikom kupnje nisam dobio nikakav cd ili dvd. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Vaio

Nisi dobio CD/DVD jer to već neko vrijeme nije praksa. Sve što trebaš je na skrivenoj particiji od cca 8-10GB.

Pokreni Recovery Utility (ili kak se već zove) i napravi recovery DVD-e. 

Cake or Death?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a di si kupio sony vaio ako smijem znati? koji imas?

14 godina
neaktivan

Kupio sam ga u Njemackoj. Model je  VGN FW 11 ZU.

14 godina
neaktivan

Da lice na tim recovery DVD-ima biti i Windows Vista. Mogu li i nju na taj nacin prebaciti na novi hard? Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice