Savjeti za novi laptop

poruka: 21
|
čitano: 6.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Savjet za novi laptop

Pozdrav ekipa,

Idem brzo na brod malo navigavat pa moram kupit novi laptop.

Laptop ce biti koristen za surfanje netom,skype,najvise filmove i neke strucne aplikacije uz

koristenej osnovnih programa.Igranje igra ne dolazi u obzir.

Spreman sam potrosit oko 5000kn.

Sada imam IBM/Lenovo R51 i jedno sam siguran,a to je da zelim Lenovo!

Preteživanjem sam nasao ovaj ,a vi mi recite je li dobra konfiguracija za ovo sta meni treba!

NB LENOVO ThinkPad SL510 NSLQ9CD / Core2Duo T5870, DVDRW DL, 3GB, 250GB, GMA4500MHD, 15.6'', BT, kamera, HDMI, eSATA, Windows7 Home Premium= 5000kn

Disk je samo 250gb ali nije bitno jer svejedno moram kupit prijenosni za natrpat ga filmovima za na brod!Cool

Bilo kakva iskustva sa navedenom konfiguracijom i savjeti dobrodosli! !  !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Savjet za novi laptop
Pogledaj u temi: 'Trebam pomoc (kupujem laptop ili netbook)', tamo sam vec stavio koji laptop uzet do 5000kn
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

treba mi komentar ove konfiguracije i da li ce zadovoljavat ovoza sta mi treba

16 godina
neaktivan
To ti je dovoljno, ali ako je taj 5 tisuca kn, onda je to previse. Da sam barem sad na kompjuteru da ti nadjem jedan Lenovo, ako bas njega hoces... Mozda ti sutra uspijem kod prijatelja stogod nabrzinu nac
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina

sasvim ti je dovoljan ja imam taj procesor leti,memorije imaš isto dovoljno,ja imam 4 nikad ih ne iskoristim,hd ti je isto sasvim dovoljan,imaš i windowse orignalne,samo mu je mana što ima integriranu grfičku,a kako nečeš igrati igrice za tebe je savim dovoljno

15 godina
neaktivan

Zna li ko imaju li ovi novi Lenovo laptopi funkciju Rescue and recovery.

Radi li to na WIN7.

To je stvarno odlicna funkcija jer u par minuta mozes vratit postavke na tvornicke.

I windowsi su na hardu.

17 godina
neaktivan
Savjeti za novi laptop

Sl510 mislim nema rollcage i tako to, ali ja bi ga ipak uzeo jer nema R510, a i ovo je fora

pretp da sl510 isto ima WIN7 EE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim da imaju, ima moj tata Lenovo, jako su dobri laptopi, ako se ne varam, napravljeni su po propisima americke vojske, jako su izdrzljivi. Njegov je isto taman za to sto ti treba, mislim da je bio oko 4 tisuce kn.
16 godina
neaktivan
Savjeti za novi laptop

Evo nekih Lenovo-a

1

2

3

4

5

6

Za ono što tebi treba možeš naći laptope i od 3-4 tisuće kn:

1

2

3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjeti za novi laptop
Šef kaže...

Evo nekih Lenovo-a

1

2

3

4

5

6

Za ono što tebi treba možeš naći laptope i od 3-4 tisuće kn:

1

2

3

Od ovih bi uzeo R500, stariji je model, al je bolje kuciste od SL serije. Nisam znao da je R500 ispod 5k Kn.  Ali opet ne znam jel on ima onaj WIN7  EE, ak nema svejedno bi ga uzeo.

16 godina
neaktivan
Ma i da Vistu ima super, samo da nije XP
15 godina
Šef kaže...

što fali xp?

16 godina
neaktivan
Ajme, umoran san od ovog, XP je najbolji, XP je dobar, ovo-ovo, Vista je sranje,... Prihvatite to ljudi vec jednom XP je zastario, Vista je dobar OS, a Sedmica je dodatno ispolirana Vista. Molim bez flame wara, i ovako ih je previse.
15 godina
Šef kaže...
Ajme, umoran san od ovog, XP je najbolji, XP je dobar, ovo-ovo, Vista je sranje,... Prihvatite to ljudi vec jednom XP je zastario, Vista je dobar OS, a Sedmica je dodatno ispolirana Vista. Molim bez flame wara, i ovako ih je previse.

kako to misliš zastario pa ja mogu s njim da radim sve za što mi je potreban kompjuter,nisam vidio taj famozni 7 ali je vjerovatno jedina razlika imeđu njega i xp ušminkano grafičko sučelje,to da si rekao da je 98 zastarijeo potpisao bi i sam

15 godina
neaktivan

bok, kupujem novi laptop. do 6 ooo kn, za igranje igrica da bude...bilo koji dobar savjet dobro dojde, hvala :D .......

dinac
16 godina
neaktivan
Savjeti za novi laptop

Dinnac9 iz aviona se vidi da je to ovaj:

Acer Aspire 7740G-434G50MN, P/N: LX.PLX0C.007
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjeti za novi laptop

Lenovo r51 koji imas ti je dovoljno dobar za tu svrhu, neznam zašto imas potrebu bacit 5000k na nesto sto vec imas?, mozda mu je dovoljno dokupit malo RAMa?

Inace ako vec kupujes, nemoj se povodit sa specifikacijama, laptop jednostavno moras vidit uzivo. Najbitnije ti je da ima dobar ekran, badva ti odličan proc i graficka ako je ekran zrnat, male rezolucije ili nikakvih kuteva vidljivosti. Nadji si par lapova koji ti se svidjaju i gledaj review-e na internetu i citaj komentare ljudi koji ga imaju. to ce ti najvise pomoc pri izboru

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Uoci oni EE, govorio sam o tome da ne znam jel ima optimizirane drivere za win7, znam da nema win7 nego vistu.

blackalbum kaže...
Šef kaže...

što fali xp?

Superfetch. ;)

EDIT: mozda da ENTER kupis ;)

http://www.enter.bug.hr/pdf/e81/28-29b.pdf

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 8:07 (Zoidberg).
16 godina
neaktivan
Savjeti za novi laptop

ej probaj s ovime: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=11299&catid=16

ideapad serije ni malo ne zaostaju za SL i R serijama, uostalom ove serije su ti rađene u suradnji s microsoftom što je rezultiralo tome da omjer komponenti i samog softwarea daje jako dobre performanse u samom podizanju sustava (30s) i naravno u samom radu.... mislim da ces biti prezadovoljan ovime !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kreki68 kaže...

ideapad serije ni malo ne zaostaju za SL i R serijama

Za SL se slažem, ali R je klasa više. Nazalost mislim da su ih ubili, tj da je R500 zadnji R, a da njegovo mjesto zauzimaju kvaziThinkpadi SL serije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice