Laptop star godinu i pol. Do ovoga sasvim ispravan.Ne puni se baterija. Logično bi bilo zaključiti da je krepala, ali kad uštekam punjač u laptop, nakon par trenutaka javi " AC power adapter type cannot be determined. system will operate slower and battery will not charge. Ensure that the plug is inserted completely. Connect dell adapter 90w or higher." Nisam mijenjao originalni adapter, dosad je radil. No, već se događalo da nije htio puniti, pa sam znao "prodrmati" punjač u laptopu te bi počeo delati tj puniti. Na netu sam naišao da je čest problem taj osjetljiv ulaz za punjač, no da je rješenje popravljanje matične. Ipak, ja nisam sasvim siguran da je problem baš u punjaču, iako je mnogo vjerojatniji no u bateriji. Laptop ima garanciju od tri godine, dakle još sam debelo unutar roka, no htio bih izbjeći bezobraznu bagru iz adm (il se javljam na servis nekam drugam - nemam pojma), a nit nemrem nać račun (nisam baš ni tražil..) Ne bi mi bio problem platit parsto kuna ak neko zna gdje se to može popravit i u čemu je točno problem. Drugo, gdje ga nosim na servis, pa makar i da platim, ima li tko iskustva? Inače, kupil sam ga u travnju 2011 za 5000 kn u adm-u, a pošto imam novi komp nisam se bavil ovim problemom s laptopom koji mi koristi kao HTPC trenutno (stalno je uštekan). Inače sam jako zadovoljan lapom, igral sam civ 5 (na laptopovih 15'') čak sam zavrtil i shogun 2 i to na vanjskom monitoru 22'' 1600*900 i vrtil je sasvim igrivo osim većih bitaka ak se manualno igraju. Specifikacije : sandy bridge i5 2410, 4 gb rama, Geforce GT 525m, 640 GB HDD, 2 usb 3.0 ulaza, hdmi ulaz, čitač kartica itd. Ak bi ga popravil prodal bi ga za 2000 kuna, ovakvog bi ga dal i za manje, pa ak ima interesa javite. Fala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore