U petom mjesecu sam kupio novi HP Pavilion dv6 3298en i znam da laptopi nisu za igre, ali mislim ponekad proigrat neče škodit. Prvi dan instalirao F1 2010 sa patchem i stavim detalje sve na HIGH i multisampling off i štekalo je ali nakon tjedan dana sve je uredu. Instaliram Dirt 2 i patch ali igra uvijek počne štekat nakon nekoliko minuta vožnje bez obzira dali stavim detalje na low ili high ili stavim najmanju ili nativu rezoluciju. Sa GRID igrom ponekad šteka a ponekad. Sve bi bilo oke da F1 2010 oupče ne šteka na high detaljima, Cod6 na high leti. I nove drivere od grafičke sve sam probao ali i dalje isti k.... ima li kakvog rješenje? Intel core i5 480m ,ati radeon 6550m,4gbram
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cod6 je meni letio na x1300,hd3650...A uspio sam ga bez problema igrati na hd4200 IGP...Smanji detalje i rezu....
Probaj i program Gaming booster..:)
Cod6 je meni letio na x1300,hd3650...A uspio sam ga bez problema igrati na hd4200 IGP...Smanji detalje i rezu....
Smanjim i detalje i rezu ali isto je. Razbio bi laptop da sve igre štekaju ali F1 2010 na višim detaljima od dirta 2 ništa ne šteka. Na dirtu imam 42fps u igranju. Može mi neko reči koje postavke odaberem u ati ccc kod 3d aplication settings?
U petom mjesecu sam kupio novi HP Pavilion dv6 3298en i znam da laptopi nisu za igre, ali mislim ponekad proigrat neče škodit. Prvi dan instalirao F1 2010 sa patchem i stavim detalje sve na HIGH i multisampling off i štekalo je ali nakon tjedan dana sve je uredu. Instaliram Dirt 2 i patch ali igra uvijek počne štekat nakon nekoliko minuta vožnje bez obzira dali stavim detalje na low ili high ili stavim najmanju ili nativu rezoluciju. Sa GRID igrom ponekad šteka a ponekad. Sve bi bilo oke da F1 2010 oupče ne šteka na high detaljima, Cod6 na high leti. I nove drivere od grafičke sve sam probao ali i dalje isti k.... ima li kakvog rješenje? Intel core i5 480m ,ati radeon 6550m,4gbram
benchmark...npr 3dmark 06? pa javi score
benchmark...npr 3dmark 06? pa javi score
7821 3DMarks,SM2.0 Score 2805, HDR/SM3.0 Score 3508, CPU Score 2978, GT1 - Return To Proxycon 21 FPS, GT2 - Firefly Forest 25 FPS, CPU2 - Red Valley 1 FPS, HDR1 - Canyon Flight 32 FPS, HDR2 - Deep Freeze 38 FPS
Kako bi trebao u ati ccc postaviti filtriranje; Box, Narrow tent, wide tent, edge detect?
to nije loš score za tu konfu...ja ne bi ništa dirao po postavkama ccc, ostavi na default...jesu igre origi ili one druge
nije gaming booster nego game booster , provjeri temperature meni isto zna nekad ''zalagati'' u igri nekoj al samo na sekundu ..... vidi preko everesta temperature prije igre i tokom igre pa mi javi