Nemogu pristupiti faceboku koji je problem, nema nikakvoga teksta niti bilo što ?
Pristup faceboku
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.396
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odakle pristupaš facebooku, iz browsera? Meni nekad zna kao sporo učitavati kada ga otvaram preko bookmarka, pa tada guglam "facebook login" ili slično. Iz nekog razloga uspije očitat preko tih poveznica.
Također, zadnjih dana mi je chat bio sav glitchav. Nikako nisam mogao otvarat messages i slati poruke uopće. Promjena jezika, u mom slučaju sa EngUs na EngUk, mi je fixala problem.
Odakle god pokušam otvoriti facebook ne ide, samo prazan displej. To mi se do sada nije dešavalo. I na googlu neide.....??????
Odakle god pokušam otvoriti facebook ne ide, samo prazan displej. To mi se do sada nije dešavalo. I na googlu neide.....??????
Koja ti se adresa prikazuje u adresnoj traci? www.facebook.com ili neka druga?
Kakve ovo ima veze s prijenosnim računalima?
Kakve ovo ima veze s prijenosnim računalima?
Možda čovjek pokušava preko prjenosnika otvorit lol
BTW
Probaj očistiti kolačiće,mali milijun puta mi se to dogodilo,nakon čiščenja kolačića bude sve 5.
Sad i mene hebe,ni na mobitelu a bome ni na PC-ima neotvara facebook,od same facebook aplikacije do loadanja stranice u browserima.
Sad i mene hebe,ni na mobitelu a bome ni na PC-ima neotvara facebook,od same facebook aplikacije do loadanja stranice u browserima.
Da li si na T-Com-u, ako da oni upravo imaju problema sa telefonijom i Internetom, pa je moguće da zato ne možeš pristupiti?