Pristup faceboku zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pristup faceboku

Nemogu pristupiti faceboku koji je problem, nema nikakvoga teksta niti bilo što ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 8:22 (Garve).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pristup faceboku

Odakle pristupaš facebooku, iz browsera? Meni nekad zna kao sporo učitavati kada ga otvaram preko bookmarka, pa tada guglam "facebook login" ili slično. Iz nekog razloga uspije očitat preko tih poveznica.

Također, zadnjih dana mi je chat bio sav glitchav. Nikako nisam mogao otvarat messages i slati poruke uopće. Promjena jezika, u mom slučaju sa EngUs na EngUk, mi je fixala problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 8:49 (SteveX).
9 godina
neaktivan

Odakle god pokušam otvoriti facebook ne ide, samo prazan displej. To mi se do sada nije dešavalo. I na googlu neide.....??????

14 godina
neaktivan
Garve kaže...

Odakle god pokušam otvoriti facebook ne ide, samo prazan displej. To mi se do sada nije dešavalo. I na googlu neide.....??????

Koja ti se adresa prikazuje u adresnoj traci? www.facebook.com ili neka druga?

12 godina
Pristup faceboku

Kakve ovo ima veze s prijenosnim računalima?

0 0 hvala 0
14 godina
Syke kaže...

Kakve ovo ima veze s prijenosnim računalima?

Možda čovjek pokušava preko prjenosnika otvorit lol

BTW
Probaj očistiti kolačiće,mali milijun puta mi se to dogodilo,nakon čiščenja kolačića bude sve 5.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
14 godina
Pristup faceboku

Sad i mene hebe,ni na mobitelu a bome ni na PC-ima neotvara facebook,od same facebook aplikacije do loadanja stranice u browserima.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kruskar kaže...

Sad i mene hebe,ni na mobitelu a bome ni na PC-ima neotvara facebook,od same facebook aplikacije do loadanja stranice u browserima.

Da li si na T-Com-u, ako da oni upravo imaju problema sa telefonijom i Internetom, pa je moguće da zato ne možeš pristupiti?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
moderator
Pristup faceboku
"With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably."
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice