Po mogućnosti da mu baterija traje što duže i da ekran nije manji od 15" .... jel ima koji prijedlog ??!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po mogućnosti da mu baterija traje što duže i da ekran nije manji od 15" .... jel ima koji prijedlog ??!!
kupi si neki jeftiniji i uživaj.
trajanje baterije ovisi o načinu održavanja iste...
S koliko novaca raspolažeš?
Takodjer favoriziraš li neku frimu više tako da se znamo orijentirat :D
Bio je i u nekom BUGu, par brojeva unazad. Što se tiče baterije, pruža poprilično zahvalnu autonomiju.
Vrhunske preformanse za 4000 kn
Pa recimo da bih išao do 5kkn ali nemora to biti prag pa da sve bude 5kkn ako se nesto jako dobro nađe u toj cijeni ok ali "koliko se kužim" ostalo sve preko su laptopi koji bi igrice neke pokretali a to ovdje uopće netreba .. ISključivo laptop za net i office (naravno sa minimum 4Gb rama) ...I ako je moguće neka je kvaliteta izrade jako dobra, a ne da je kao plastika nabacana od mene samoG... i naravno ne treba biti sa windovsima može free dos .. Prije 3 godine sam kupio ACER 5530G i sama kvaliteta izrade nije nesto a i užasno se grije a o bateriji da i ne pričamo (znam da je uzrok tome sto je grafička 3650 i athlomx2 )... Sad mislim da bih radije neki intel sa njihovom integriranom memorijom...
hvala
Pa recimo da bih išao do 5kkn ali nemora to biti prag pa da sve bude 5kkn ako se nesto jako dobro nađe u toj cijeni ok ali "koliko se kužim" ostalo sve preko su laptopi koji bi igrice neke pokretali a to ovdje uopće netreba .. ISključivo laptop za net i office (naravno sa minimum 4Gb rama) ...I ako je moguće neka je kvaliteta izrade jako dobra, a ne da je kao plastika nabacana od mene samoG...
hvala
Onda uzmi ovo što sam ti ja reko jer probo sam ga i radi super, ima 4 GB rama dobar Sandy Brige procesor i dobru plastiku i privlačnog je dizajna. još ti ostane 1000kn za što možeš kupit nošto od ovog: miša ili tipkovnicu, monitor, odvest curu na spoj ili platit račune.
Takodjer favoriziraš li neku frimu više tako da se znamo orijentirat :D
a što sam ja to tako krivo rekao?
zašto da daje novce za i5 CPU i 4GB RAM-a?! za surfanje?! dajte ljudi!
i laptop s ene kupuje po faroriziranju firme nego po budgetu koji imaš, pa onda po namjeni, ....
Slicne brige i mene brinu te sam pomislio na ovako nesto :http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2585 + neki prosjecan ssd umjesto harda, cjena bi bila oko 4k sve skupa.
Sa ssd-om bi bitno ubrzao cjeli sistem a i mozda povecao autonomiju same baterije. Neki komentari o isplativosti svega bi jako dobro dosli :)
Da ne otvaram novu temu.
I meni treba laptop ali do 2500 kn.
Da nije mali.
I ako itko zna trgovinu u vk ili u županji