Preporuka laptopa za net i office!!

poruka: 11
|
čitano: 2.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Po mogućnosti da mu baterija traje što duže i da ekran nije manji od 15" .... jel ima koji prijedlog ??!!

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Preporuka laptopa za net i office!!
Comfort kaže...

Po mogućnosti da mu baterija traje što duže i da ekran nije manji od 15" .... jel ima koji prijedlog ??!!

kupi si neki jeftiniji i uživaj.

trajanje baterije ovisi o načinu održavanja iste...

15 godina
Comfort kaže...

S koliko novaca raspolažeš?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
dec54 kaže...
Comfort kaže...

Takodjer favoriziraš li neku frimu više tako da se znamo orijentirat :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Možda ovo?

Bio je i u nekom BUGu, par brojeva unazad. Što se tiče baterije, pruža poprilično zahvalnu autonomiju.

Cijene su korektne. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
16 godina
neaktivan

Pa recimo da bih išao do 5kkn ali nemora to biti prag pa da sve bude 5kkn ako se nesto jako dobro nađe u toj cijeni ok ali "koliko se kužim"  ostalo sve preko su laptopi koji bi igrice neke pokretali a to ovdje uopće netreba .. ISključivo laptop za net i office (naravno sa minimum 4Gb rama) ...I ako je moguće neka je kvaliteta izrade jako dobra,  a ne da je kao plastika nabacana od mene samoG... i naravno ne treba biti sa windovsima može free dos ..  Prije 3 godine sam kupio ACER 5530G  i sama kvaliteta izrade nije nesto a i užasno se grije a o bateriji da i ne pričamo (znam da je uzrok tome sto je grafička 3650 i athlomx2 )...  Sad mislim da bih radije neki intel sa njihovom integriranom memorijom...

hvala

nema gaaa...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 22:56 (Comfort).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Comfort kaže...

Pa recimo da bih išao do 5kkn ali nemora to biti prag pa da sve bude 5kkn ako se nesto jako dobro nađe u toj cijeni ok ali "koliko se kužim"  ostalo sve preko su laptopi koji bi igrice neke pokretali a to ovdje uopće netreba .. ISključivo laptop za net i office (naravno sa minimum 4Gb rama) ...I ako je moguće neka je kvaliteta izrade jako dobra,  a ne da je kao plastika nabacana od mene samoG...

hvala

Onda uzmi ovo što sam ti ja reko jer probo sam ga i radi super, ima 4 GB rama dobar Sandy Brige procesor i dobru plastiku i privlačnog je dizajna. još ti ostane 1000kn za što možeš kupit nošto od ovog: miša ili tipkovnicu, monitor, odvest curu na spoj ili platit račune.

kalko1212
17 godina
dec54 kaže...
Comfort kaže...

dj_renny kaže...
dec54 kaže...
Comfort kaže...

Takodjer favoriziraš li neku frimu više tako da se znamo orijentirat :D

a što sam ja to tako krivo rekao?

zašto da daje novce za i5 CPU i 4GB RAM-a?! za surfanje?! dajte ljudi!

i laptop s ene kupuje po faroriziranju firme nego po budgetu koji imaš, pa onda po namjeni, ....

14 godina
neaktivan

Slicne brige i mene brinu te sam pomislio na ovako nesto :http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2585 + neki prosjecan ssd umjesto harda, cjena bi bila oko 4k sve skupa.

Sa ssd-om bi bitno ubrzao cjeli sistem a i mozda povecao autonomiju same baterije. Neki komentari o isplativosti svega bi jako dobro dosli :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu.
I meni treba laptop ali do 2500 kn.
Da nije mali.
I ako itko zna trgovinu u vk ili u županji

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1