Pregrijavanje laptopa

poruka: 4
|
čitano: 2.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje laptopa

Pozdrav,

kupio sam laptop prije godinu dana i sve je bilo super i od jucer se neprestavno pregrijava. Evo sad radi 10 minuta i samo sam na internetu i temperatura jezgre je 87 te odjednom sve postaje sporo. Jedino sto sam jucer stavio da je moj laptop hotspot kako bi mi se i cimeri mogli spajat na net.

Dakle godinu dana je bio skroz hladan i tih i od jucer se sve promijenilo. Radi se o HP ProBooku 4350S sa i5 procesorom.

Zna li netko sto bi mogao biti problem?

Evo sad mi je temperatura core 2 99 stupnjeva, a core 1 97...mjerim sa Speedfanom

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 2:09 (DnL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pregrijavanje laptopa

vjerovatno si student...,

obrati pažnju da nisi držao laptop na krevetu (deki ili jorganu) te su ti se možda počepili otvori za ventilaciju, ili se ventilator nakupio dlaka...

te svakako izbjegavaj stol sa stoljnakom...

jedino ti je ostalo otvaranje i čišćenje, ali nipošto više nepali laptop dok je takav, da nedođe do oštećenja procesora.... ili proče.

13 godina
neaktivan

Cijelo vrijeme je laptop na drvenom stolu i ispod njega nema nista....sad sam ga pratio i cim ga upalim temperatura sa 40 naraste na 70 stupnjeva, nakon nekog vremena padne odjednom na 40 pa za 5 sekundi opet 80...problem je sto ga ne mogu nositi ni na servis sad jer imam neke programe koje moram napravit za faks

14 godina
DnL kaže...

Cijelo vrijeme je laptop na drvenom stolu i ispod njega nema nista....sad sam ga pratio i cim ga upalim temperatura sa 40 naraste na 70 stupnjeva, nakon nekog vremena padne odjednom na 40 pa za 5 sekundi opet 80...problem je sto ga ne mogu nositi ni na servis sad jer imam neke programe koje moram napravit za faks

Kupi onaj sprej sa komprimirnim zrakom ili ako imaš kompresor, propuši ga kroz otvore za hlađenje, pazi na pritisak da nešto ne odvališ, ako ga znaš raskopat, otvori ga i propuši, zmajeni termalnu pastu, vjerovatno imapš na youtube.com kako ga otvorit.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice