Pomoč

poruka: 11
|
čitano: 2.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
pomoč
pitanje

Več dvije godine tražim laptop i kad ga nađem pojavise drugi ili nemam para.siguran sam da ču poslje ovoga ljeta imat para za jedan pristojan

laptop.laptop mi treba za školu,internet,multimediu i da ima windows vistu.nije mi važan izgled al opet neželim da mi bude ko oni iz IMB

izgledaju ko da su iz kamenog doba.maximalno 15,4" ekran.do 6000 tisuča.namjeravam ga kupit po ljeti ili jeseni.molim vas da mi pomognete

hvala i tnx u naprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: pomoč

probaj umjesto Č/Ć stavljat C

ako mislis kupit na jesen pricekaj josh malo, sta zuris :)

17 godina
protjeran
RE: pomoč
autorov komentar

jer misliš da če izač bolji ili da če past cjena.

stvarno se nerazumijem u laptope

i jer dobro uzimat na akciji.

17 godina
neaktivan
Pomoč

dobro ti čovjek kaže...noviteti se tako izmjenjuju na tržištu da su već i 2 mjeseca dovoljna ne bi li ti kupljeno računalo počelo padati u zaborav.

Dok ljeto prođe, čuda će se izdogađati:)

Ono što bi kupio sada....za 6 mjseci bi za iste novce dobio 1.5x (odokativno) jači laptop!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2008 12:18 (somi7).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoč

Pozdrav svima! Imam jednu pitanje ( neznam dali sam na pravom mjestu ) htio bih si kupiti novi laptop za gledanje filmova i dig. televizije i wireless da sve to ima vec u njemu moze mi netko reci koji  marku i model da kupim?! Hvala unaprijed.Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoč

Lambo koliko si novaca spreman dati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoč

kupi si male laptope koštaju oko 3.000 kn i imaju video dig. imaju: wirelees i Wi-Fi

0 0 hvala 0
15 godina
Pomoč
trebam jednu pomoć...dakle kada pišem neku poruku na forumu kako staviti rijec tipa link i da klikom na to se otvori tipa google...???
SILVER...MY BEST FRIEND!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoč

Pa koristi poveznicu :

RIDER
16 godina
neaktivan
RE: Pomoč
meluka kaže...
trebam jednu pomoć...dakle kada pišem neku poruku na forumu kako staviti rijec tipa link i da klikom na to se otvori tipa google...???

Stari moj,da ti nisi možda fulao i podforum i temu?Ali,dobro.

Napišeš riječ link i klikneš na alatnoj traci na poveznicu.To ti je ikonica lanca.Pod URL poveznica zalijepiš adresu koji želiš povezati i klikneš OK.I to ti je to.

oko za oko,pasta za zube
15 godina
Pomoč

jest da nije dobra tema ali nisam htjeo otvarati druga dakle zanima me nešto bolje od rapisharea i 2sharea ili je to najbolje

SILVER...MY BEST FRIEND!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 10:58 (meluka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice