Pomoć oko laptopa

poruka: 3
|
čitano: 992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pomoć oko laptopa

Ovako, jučer sam kupio acer aspire 6935g na kojem imam instaliranu orginalnu windows vistu, pa ako neko zna kako zamjeniti vistu za windows xp pro?

Drugi problem je spajanje na internet, imam žični adsl modem kasda (onaj bijeli) kod t-coma pa zna li neko kako spojiti laptop na njega, ja spojim lan kabal u modem i u laptop a na laptopu me traži da napravim priključaka ono da upišem userneme, pasword, sad me zanima trebam li pisat podatke iste kakve imam na kompu ili nešto drugo.

I treći problem mi je npr skinem s interneta s winrar stranice winrar stavim na usb i na laptopu mi neće instalirat piše neki eror da ponovo instaliram

Pa ako neko zna jedan od ovih problema molio bi da mi napiše ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 18:11 (brank0).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pomoć oko laptopa

Zna li iko išta od ovoga molim vas odgovorite

17 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko laptopa

original vista zamijenit sa original xp NE IDE, osim ako nisi uz Acer dobia downgrade XP cd... ako oces origigi xp, pravac u comp shop, za pirateriju ovdje ionako ne pitaj...

dio (fizicki) si odradia, spojia lan kabel u lap... sad kad ti trazi user name i pass, tribas upisat abcdexxx@htnet-dsl.com (tome slicno) sa papira od t-coma za user name, i naravno pass sa tog istog papira...

winrar nemoj stavit na usb, nego ga kopiraj npr. u Downloads pa otamo pokreni...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice