POMOC HP Compaq 6820s

poruka: 5
|
čitano: 1.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
POMOC HP Compaq 6820s

Radim s HP Compaq 6820s laptopom. Problem je sto se nikako ne mogu spojiti preko mreznog kabela, dakle ni na kakvu mrezu, Internet nista. Nekoliko sam puta mijenjala Windowse i svaki put je isti probem. Spajanje wirelessom uredno funkcionira. I provjereno je da nije fizicki problem. Da li netko imao vec ovakvu situaciju i zna li kako je rijesiti.Puno hvala, prilicno mi je hitno!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
POMOC HP Compaq 6820s

Jesu driveri 100% instalirani.........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: POMOC HP Compaq 6820s
maleka kaže...

Radim s HP Compaq 6820s laptopom. Problem je sto se nikako ne mogu spojiti preko mreznog kabela, dakle ni na kakvu mrezu, Internet nista. Nekoliko sam puta mijenjala Windowse i svaki put je isti probem. Spajanje wirelessom uredno funkcionira. I provjereno je da nije fizicki problem. Da li netko imao vec ovakvu situaciju i zna li kako je rijesiti.Puno hvala, prilicno mi je hitno!

Možda ti je u biosu ugašena ako kažeš da si nekoliko puta instaliravala win.

A možda je i krepala mrežna ali ne vjerujem.

Koliko je star laptop?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 14:55 (Exploder).
16 godina
RE: POMOC HP Compaq 6820s
maleka kaže...

Radim s HP Compaq 6820s laptopom...

-ako je model star između 1-2 god, tad je HP (potican os MSa) namjerno napravio verziju koja radi samo s Vistom. potrebno je bilo napraviti Flash Biosa na noviju verziju i skinuti noviji driver.

Moguć je i fizički problem, njakonkretnije je bootati LiveCD npr ubuntu i mora raditi ili je kartica neispravna.

Ostali načini testiranja mogućih problema, kvarova, kao pinganje.. trebali bi dati isti rezultat, za početak, samo odspoji mrežni kabel s notebooka (ikona u trayu?) i nakon par sekundi ga uključi -ikona?

-lampice na priključku i na routeru? - Time eliminiraš fizički kvar... (uglavnom..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
POMOC HP Compaq 6820s

Ljudi, HVALA vam. Stvar je bila do BIOS.a. U svakom slucaju puno ste pomogli. Pozdrav :)))

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice