dragi kolege forumaši!prije svega sretan Uskrs!
imam toshibu staru 2 mjeseca a300 1mt koja je došla u paketu sa Vistom.kako je ta vista mene užasno nervirala,laptop od 3gb je pokreta točno 3 minute ja sam došao na ideju da je maknem i stavim tri put bolji xp...i nakon silne muke,jer se to opće nije dalo formatirati,bilo je dosta problema,ne radi viste nego zbog toshibe koja je postavljala puste zaštite da se vista nemakne.samo da kažem da to nisam ja radio nego frend koji se u to kuži,jer ja nemam veze.i nakon par dana i prelistavanja raznih foruma uspijemo se rješit glupe viste i stavit xp.i sad taj isti xp se pokreće isto sto godina jer je ispalo da je taj laptop baš napravljen za vistu,čiju sam ja naredio prisilnu deinstalaciju.i sad fino xp blokira,zapinje,neće otvori my computer,pa se neće ugasi,pa ga restartam pa je onda dobar prvih 20 minuta,pa opet blokira...a ja s laptopom nisam dobio instalaciju za vistu,nego sam si spržio ne dvd nekakav recovery disk.i što sad..sad trebam tražit nekog ko ima vistu da mi da,i onda ću opet imat vistu koju sam toliko silno želio maknuti,samo ću imati neoriginalnu,katasrofa.teži zaj... a to je kad nije bilo tog modela koji ima free dos,i sad neznam...ovo je samo primjer kako netreba postupati s laptopom.što imaš ostani na tom i gotovo.