Pozdrav
imam Acer Aspire 5670 s intel core duo 1.6G, 2.5 GB RAM, ati mob radeon x1600 128MB
problem se pojavljuje prilikom igranja dote 2, na max rezoluciji se događa nekakav "grafički" delay,
dakle nije do pinga nego tipa dođem s kursorom do ruba ekrana i on se tek pomakne nakon sekundu-ish,
isto sa svime drugime u igri što zahtjeva grafički "odgovor"..kada smanjim rezoluciju na pola onda je duplo
bolje, odnosno "grafika brže reagira"...osim toga, čak i pri nižim rezolucijama se igra nekad zamrzne na 2-3 sekunde
što prouzročava moju lošu igru :D
smatram se gamerom iako igram samo dvije igre u zadnjih 5 godina (counter i dotu), pa zbog ovoga ne bih
išao kupovati novi laptop (još) budući da vidim da SKORO mogu vrtjeti bez problema..
pa me znaima, u čemu je točno problem, gpu, cpu, RAM-i možda? i kako najbolje ovome doskočiti, odnosno
uz što manji trošak naravno (živimo u hrvatskoj, nema se nemre se)...mislim rpetpostavljam da je svo troje
preslabo, ali kao što rekoh mislim da mi ne treba puno do toga da vrtim normalno igru, pa ono možda bi
bilo dovoljno kada bih zamijenio ili nadogradio samo jedno od tog troje? tipa RAM-e koji su najjeftiniji, pa
možda budući da je sve integrirano GPU ili CPU iskoriste taj extra RAM i igra magično bolje radi? :)
dakle osim toga s delayom pri većim rezolucijama nemam problema s igrom (ok, i ovo povremeno zamrzavanje
bi bilo ok da ga nema, al nije ništa strašno)
hvala unaprijed, iisprike na iscrpnosti :)