Da li netko zna kako namjestiti to? Vidio sam lika koji je to imao ali sam ga zaboravio pitati, možda netko od vas zna!
On AC but not charging
- poruka: 14
- |
- čitano: 1.500
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš malo objasniti svoj problem jer pola stvari nisam skužio...
Znaci prikljucis laptop u struju a ne puni ti bateriju, baterije kao da nema!
Izvadiš bateriju :ne zna:
Izvadiš bateriju :ne zna:

.....
.....
Znam, znam! Nego zanimalo me bas ono...
a nista ocito od toga!
kaj bi ti to nekim programom ili kak ni je ne kuzim
Ovako, dode lik i utika laptop u struju, OS je Vista. Cim je spojio u struju, pojavila se ikona kod baterije, ista ona koja obavjestava koliko je ostalo baterije i pisalo je
"On AC but not charging
96%"
www.baterije.net i kupi si novu bateriju!
Meni se to isto dogodilo sa laptopom, ustekas, ne puni... odnesi na servis ako imas garanciju
Nisam siguran da je moguće to namjestiti na svim laptopima, ali ta opcija definitivno postoji na IBM/Lenovo laptopima, preko njihovog utilityja (ne znam kako se zove).
Na nekim drugim laptopima inače se po defaultu baterija ne puni dok ne padne ispod 90 ili 95%, tako da si možda vidio takvu situaciju.
Nisam siguran da je moguće to namjestiti na svim laptopima, ali ta opcija definitivno postoji na IBM/Lenovo laptopima, preko njihovog utilityja (ne znam kako se zove).
Na nekim drugim laptopima inače se po defaultu baterija ne puni dok ne padne ispod 90 ili 95%, tako da si možda vidio takvu situaciju.
www.baterije.net i kupi si novu bateriju!
Meni se to isto dogodilo sa laptopom, ustekas, ne puni... odnesi na servis ako imas garanciju