Ovako, sestra treba laptop jer ide studirati. Danas smo otišli u Alles centar u Požegi i tamo našli ovaj laptop: €machines E725 ( Intel Pentium T4300 2.1 GHZ (2 jezgre), 4 GB RAM, 500 GB hdd, integrirana grafička kartica 64 mb). Kako uz njega nije dobila OS ja sam ga krenuo instalirati. Odabrao sam Windowse XP 64 bitnu verziju (zbog 4 gige) i sve je išlo super do instalacije wlan drivera. Oni su me mučili. Bilo ih je dva Atheros Wireless LAN 3rd WIFI BGN V7.6.0.239 te Broadcom Wireless LAN 3rd WII BG V4.170.25.19. Oba sam ih isprobao ali ne rade. Pokušao sam uključiti preko hardverske tipke ali neće. Molim pomoć......hvala!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
?????????
Trebao si prvo instalirati 32 bitni win xp pa ako na njemu neradi onda fino u trgovinu gdje si kupio pa neka oni narede
Trebao si prvo instalirati 32 bitni win xp pa ako na njemu neradi onda fino u trgovinu gdje si kupio pa neka oni narede
Tražio bih ozbiljniji odgovor (bez uvrede) jer mi je ovo bezveze. Sad sam instalirao ove windowse jer ima 4 gige probajte mi pomoći ako želite ako ne.......ok
probaj vistu ili 7 jer tako su meni srali za xp jer za to nije prilagoden
probaj vistu ili 7 jer tako su meni srali za xp jer za to nije prilagoden
probao vistu i 7 ne radi wirelles.......molim vas ako znate!!!!!!! POMAGAJJJJJ
Jesi li ulazio u BIOS? A Device manager?
Jesi li ulazio u BIOS? A Device manager?
a BIOS je toliko siromaaaaaašan da je g****, znači ništ od njega u tom pogledu,. U device manegeru pise da je inst ali je na njemu uskličnih i dolje piše code39
Probaj naći 64-bitne drivere za wlan karticu.
Na brzinu sam našel ovo, ne znam da li su 32- ili 64-bitni driveri:
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_4530/driver/WLAN_Atheros_T77H053_bgn_v7.6.0.239_XP.zip
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/travelmate_4235/driver/WLAN_Atheros_T77H053_bgn_v7.6.0.239_XP.zip
Evo ovako problem još stoji. Sad sam instalirao 32 bitne Windowse XP na laptop (nakon XP 64, Viste 64, i sedmice), problem sa wlanom mi se opet javio (gledao sam na forumima i to se je svima javljalo), instaliram taj Broadcom wlan driver i on kaže da se uspješno instalira, ali se pojavi upozorenje da nije kao priključen wlan adapter, odem na Found New Hardware i tamo je nađem Broadcom 802.11 sa uskličnikom i javi mi taj CODE 39. Na ovoj stranici http://www.pchell.com/hardware/cd_drive_error_code_39.shtml je pokazano kako se rješava taj problem, ali ja se bojim da nešto ne ubrljam, zato molim vas da mi protumačite kako da riješim taj problem sa wlanom. Također ona hardverska tipka za uključivanje wlan-a ne reagira (valjda jer nije prepozant taj driver zbog tog ERROR CODE 39). Eto stavio sam vam i par slika da vam bude jasnije, molim pomoć,danas treba to biti gotovo jer sestra odlazi na faks......!!!!!!!!!!!!!!!! HVALA..................
ajte ljudi molim vas, pomagajte!!!!!!
Evo, raspakiraj i manualno instaliraj
Nadam se da je pomoglo.
ajte ljudi molim vas, pomagajte!!!!!!
i oće li tko pomoći????baš bih volio to riješit......
ljudi jel zna itko riješiti ovaj problem!!!! lijepo sam objasnio sve sta se događa, pomoć!!! sestra došla kući i traži taj wlan da joj napravim!!! pomoć!
Nemozemo ti pomoci ako se bojis da ces nesto ubrljati.
Jedino mozes uspjeti metodom uzaludnih pokusaja.
Stavio si link gdje je opisano kako se problem rjesava.
U device manager-u otvori prozor od wlan-a i klikni da sam nade drivere preko neta, ako ih sam nemozes naci, mozda uspije.
Uzmi cijelu noc pa pokusavaj, reinstall windowsa u slucaju da nesto zabrljas jos nikome nije naudio.
Nedavno sam instaliro W7 na emachines 5 seriju. I isto me WLan klao. Jednostavno sam oso na Windows Update i pod "Optional Updates" skino driver....i radi bez problema. Jedino sto je razlika je sto sam ja instaliro 32bitnu verziju...
Nedavno sam instaliro W7 na emachines 5 seriju. I isto me WLan klao. Jednostavno sam oso na Windows Update i pod "Optional Updates" skino driver....i radi bez problema. Jedino sto je razlika je sto sam ja instaliro 32bitnu verziju...
hvala ti puno...budem probao....:D