Norveški premijer i Ipad

poruka: 15
|
čitano: 1.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Norveški premijer i Ipad

http://www.index.hr/vijesti/clanak/norveski-premijer-sa-njujorskog-aerodroma-drzavne-poslove-obavljao-ipadom/486532.aspx

Vec mi se bljuje od ovoga. A da je radio sa laptopa to ne bi  bila vijest. Odvratno.

"Stoltenberg je novinarima potvrdio da je uz pomoć iPada uspješno komunicirao sa svojim suradnicima u Oslu, prenosio im instrukcije i od njih dobivao informacije o svemu što se događa u Norveškoj,..."

Nisu postojale komunikacije prije Ipada

Bljuv

Moj PC  
15 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Norveški premijer i Ipad

Tebi se povraća na takve vijesti, a ti ih ne samo da čitaš nego još i otvaraš nove beskorisne teme o istima... znam ti ja jednog dobrog doktora!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 10:52 (vjeko).

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Norveški premijer i Ipad

Gamad dvolična.

http://www.ipodobserver.com/ipo/article/Norway_Ombudsman_Says_iTunes_DRM_Is_Illegal/

Prvo pokušavaju istjerati iTunes van jer je DRM oblik monopola a onda premijer te iste države koristi iPad na poslu. *ebe lud zbunjenog. Čini mi se da je Apple nekome dobro platio...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Norveški premijer i Ipad
vjeko kaže...

Tebi se povraća na takve vijesti, a ti ih ne samo da čitaš nego još i otvaraš nove beskorisne teme o istima... znam ti ja jednog dobrog doktora!

Gledaj, ako je vijest da je lik uspio poslati mail s uređaja koji je baš za to napravljen, onda ne moraš ni mrziti ni voliti proizvođača tog uređaja da bi ti se vijest gadila.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Gamad dvolična.

http://www.ipodobserver.com/ipo/article/Norway_Ombudsman_Says_iTunes_DRM_Is_Illegal/

Prvo pokušavaju istjerati iTunes van jer je DRM oblik monopola a onda premijer te iste države koristi iPad na poslu. *ebe lud zbunjenog. Čini mi se da je Apple nekome dobro platio...

uh, uh...da je bilo pogledat datum.

17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
vjeko kaže...

Gledaj, ako je vijest da je lik uspio poslati mail s uređaja koji je baš za to napravljen, onda ne moraš ni mrziti ni voliti proizvođača tog uređaja da bi ti se vijest gadila.

Gledaj...pročitaj napisano! Ne govorim o iPadu ni o Appleu, već o ovako glupim temama i trolovima željnim pozornosti...

16 godina
odjavljen
vjeko kaže...

Gledaj...pročitaj napisano! Ne govorim o iPadu ni o Appleu, već o ovako glupim temama i trolovima željnim pozornosti...

Gledam što je napisano i gledam što si ti napisao i imam osječaj da je to prije zbog toga tko je napisao (logic) nego što je napisao.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina
neaktivan
Norveški premijer i Ipad

Koja udarna vijest LoL.Evo sad cu ja upalit PC i koristit cu IE umisto Mozille pa ce i to bit udarna vijest. -.-

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Norveški premijer i Ipad
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Norveški premijer i Ipad

Ma zaboravio je reč da je to radio dok je bio na kenjari, imao je proljev pa je bio dugo.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
vjeko kaže...

uh, uh...da je bilo pogledat datum.

Šta je toliko prošlo Iznenađen? Sjećam se te rasprave kao da je jučer bilo...

Svejedno, silne li vijesti - poslan mail sa uređaja koji je namijenjen za to!

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Norveški premijer i Ipad

Covjek koji je rekao da vise nikad nece postat na temama o appleu ne da nije prestao nego ih je poceo i otvarat. Neki bi stvarno trebali popit ljekove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Norveški premijer i Ipad

Slijedeća udarna vijest: Avioni savladavaju vulkansku prašinu uz pomoć iPada... Marketing, sve je to marketing...

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Tebi nije pomogao pa nekako sumnjam da je dobar. Necu postati ne brini. Ja sam napisao sta sam mislio reci i sigurno sa tobom i takvim necu ulaziti u raspravu. Samo ti uzivaj i pljuj. Odgovarati necu.

15 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Slijedeća udarna vijest: Avioni savladavaju vulkansku prašinu uz pomoć iPada... Marketing, sve je to marketing...

Sledeca udarna vijest: I pad izljecio tumor i AIDS u istom danu.xD

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice