Pozdrav,
već godinu i pol koristim 10.1" Acer Aspire One D250, sa kojim sam i pre zadovoljan. Uopće nisam imao potrebu koristiti svoje desktop računalo koje evo stoji i skuplja prašinu. Vidio sam da su cijene notebookova jako pale. Evo kao primjer ovaj http://www.ekupi.hr/Acer-prijenosno-racunalo-AS5250-LXRJY0C048-sivi-192302.aspx . Pošto se dosta krećem i putujem, ovaj mali acer mi je od velike koristi, strpamga u ruksak, uzmem gdje god treba i uvijek se nađe mjesta za njega. Sad se već javlja potreba za nekim boljim multitaskingom. Tu je vjerojatno stvar u memoriji, jer moj acer ima 1GB radne. Mogao bi ga probat nadogradit na 2, ali me zanima koliko je to isplativo? Puca me nešto da uzmem ovog za 2k kn. Za ono što meni treba (slušanje muzike, surfanje, ponekad neki flash otvoriti, office, tuitamo photoshop,možda pokoja nova igra etc.) mislim da bi bio sasvim dobar, ali plaši me ta njegova veličina, bojim se da ću izgubiti dosadašnju mobilnost, a to je jedan veliki plus, i igra mi značajnu ulogu.
koji je vaš savijet. Nadograditi D250 ili pak uzet ovaj neki jeftiniji a veći notebook ili pak nešto treće. Gornja granica za lovu mi je 2500, možda 3500 ako prodam malog acera. Pa pucajte, svaki savjet je dobrodošao.
lp.