Netbook ?

poruka: 15
|
čitano: 5.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Netbook ?

Evo planiram za par mjeseci uzet netbook i HP Mini 2140 mi je pao u oko jer je od aluminija (treba mi dobra izrada),prvo sam planirao Aspire One 10" ali neznam ovaj sam ugledao,cijena jest povelika ali ako se isplati

Sta vi mislite,isplati li se ?

Preporuke su dobrodosle

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Netbook ?

koliko kosta...mislim da sam taj vidio ...negdje...hp-ov

el taj mozda ima windows vistu????

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netbook ?

Ja imam Samsungov sa Atomom i radi fantasticno. Odlicnu wireless lan karticu ima i prima signal na dosta velike daljine, baterija traje 9 sati, igram Diabla malo kad mi je dosadno i gledam Live.tv preko njega. Ja sam superzadovoljan s njim.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Netbook ?

Ja isto hoću da kupim netbook. Ali ja razmišljam o asusu aspire one 10'' zbog dužine trajanja baterije što mi je jako bitno zbog škole! Mogu se igrati igre starije npr. Dioablo bez problema??? To nisam znao!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netbook ?

sto se tice baterije...vise manje ti je svejedno jer vecina ovih netbookova ima 3 i 6 cell baterije pa mozes naknadno kupit ili odma sa 6 celija sto drzi oko 7-8 sati
ovaj HP-ov mali drzi oko 3 sata na 3-cell bateriji a oko 8 na 6 cell
meni je odluka
Lenovo,Acer i ovaj
samo navjerovatnije cu ovaj radi materijala gradnje...

Ima li preporuka ?

P.S mozda naknadno uzmem 6 cell batery kosta nekih 70$,samo se meni ne sviđa sto je velika pa unistava izgled a 3 sata je inace dobro,ali ponekad imat 7 sati moze biti korisno pa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 15:37 (xxtoni).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Netbook ?

Model 2140 je odlican, ali za boga miloga izbjegavaj 2133 model. Sve u svemu nije toliko los, ali onaj Via procesor u njemu je katastrofa, a jos su uza sve to vistu nakalemili gore.

Radio na par komada i to nije humano koliko je sporo....pored tog procesora onaj 900mhz celeron koji se i dan danas moze naci u asusima je mila majka, a 300-injak mhz je sporiji od via-e....

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
Sphynx kaže...

Model 2140 je odlican, ali za boga miloga izbjegavaj 2133 model. Sve u svemu nije toliko los, ali onaj Via procesor u njemu je katastrofa, a jos su uza sve to vistu nakalemili gore.

Radio na par komada i to nije humano koliko je sporo....pored tog procesora onaj 900mhz celeron koji se i dan danas moze naci u asusima je mila majka, a 300-injak mhz je sporiji od via-e....

Pozdraf...

Nemam osobno iskustva sa nijednim ali kad bi vec uzimao nebi uzimao 2133 cisto radi display-a,a 2140 je sigurno bolji
Trenutno mi je izbor:
1)HP Mini 2140
2)Acer Aspire One AOD-150
3)Lenovo Ideapad S10e
Ali mislim da cu uzet 2140 najvise radi izrade i aluminija (nadam se da se nece nista desit njemu,nekad i u torbu stavit) a trebam kupit neku dobru (a malu) zastitu za njega

16 godina
neaktivan

Nisam kompetentan da išta kažem koji od ovih da uzmeš s obzirom da sam jedino na HP-u radio, a o ostalima sam samo čitao, tak da ne bum o tome, a kaj se torbe tiče preporučam ovo. Fenomenalna torba za netbook, koja osim kvalitetne izrade nudi i pregršt prostora za dodatke koji obično idu uz prijenosnik...

Pozdraf....

17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...
Sphynx kaže...

Pozdraf...

Nemam osobno iskustva sa nijednim ali kad bi vec uzimao nebi uzimao 2133 cisto radi display-a,a 2140 je sigurno bolji
Trenutno mi je izbor:
1)HP Mini 2140
2)Acer Aspire One AOD-150
3)Lenovo Ideapad S10e
Ali mislim da cu uzet 2140 najvise radi izrade i aluminija (nadam se da se nece nista desit njemu,nekad i u torbu stavit) a trebam kupit neku dobru (a malu) zastitu za njega

1) prekratka baterija,neznam dali ima za kupit veca ako ima u hr javite
2)prevelik(po mom misljenu)
3)najbolji od navedenih po mom misljenju...
ja sam razmisljo o eee pc 901 ali bi onda trebo kupit 80gb 1.8" hdd ali neznam dali ima to za kupit u hr....ako ima javite
I am Xtreme
16 godina
neaktivan
benko kaže...
 Koliko znam, te baterije ima mikronis u ponudi.

Evo i link: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9871&catid=110

Pozdraf...
17 godina
neaktivan
Sphynx kaže...
benko kaže...
 Koliko znam, te baterije ima mikronis u ponudi.

Evo i link: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9871&catid=110

Pozdraf...
 ima,sam treba cekat a ko zna kolko se dugo to ceka.....
mislim da bum priceko ion i novi intelov chipset
I am Xtreme
17 godina
neaktivan
Netbook ?

Evo bas upravo sam opet gledao par netbook-ova a da ne otvaram novu temu,nije ni ova stara.

Kao sto sam prije rekao najvise me zanima HP Mini 2140,ali neznam bas malo sam skeptican u vezi njega sto se tice velicine-tezine,ima li ista manje,meni je uglavnom najvaznija baterija (ispod 3 sata sa wifi i dobrom svjetlosti nista ne uzimam...) i velicina i tezina

Pa eto dajte prijedloge koji se mjere sa 2140

Hvala Unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

Evo bas upravo sam opet gledao par netbook-ova a da ne otvaram novu temu,nije ni ova stara.

Kao sto sam prije rekao najvise me zanima HP Mini 2140,ali neznam bas malo sam skeptican u vezi njega sto se tice velicine-tezine,ima li ista manje,meni je uglavnom najvaznija baterija (ispod 3 sata sa wifi i dobrom svjetlosti nista ne uzimam...) i velicina i tezina

Hvala Unaprijed

lenovo ideapad s10e ;)
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
benko kaže...
xxtoni kaže...

Hvala Unaprijed

lenovo ideapad s10e ;)
 molim te,na moje topic nemoj vise odgovarat da bi nabijao postove,kad skontas nesto konstruktivno i zasto je taj uređaj bolji od 2140 onda se javi
A meni trenutno nije jasno zasto bi bio bolji
Baterija na 3 cell kao i na 6 cell je tu negdje mozda 10 min razlike,2140 ima punooo bolju izradu,bolju tastaturu...
Obrazloži zasto mislis da je s10e bolji,imas li iskustva ?
Nemoj samo tako bezveze nagađat tako nikom ne pomazes,samo kvaris osobni dojam

17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...
benko kaže...
xxtoni kaže...

Hvala Unaprijed

lenovo ideapad s10e ;)
 molim te,na moje topic nemoj vise odgovarat da bi nabijao postove,kad skontas nesto konstruktivno i zasto je taj uređaj bolji od 2140 onda se javi
A meni trenutno nije jasno zasto bi bio bolji
Baterija na 3 cell kao i na 6 cell je tu negdje mozda 10 min razlike,2140 ima punooo bolju izradu,bolju tastaturu...
Obrazloži zasto mislis da je s10e bolji,imas li iskustva ?
Nemoj samo tako bezveze nagađat tako nikom ne pomazes,samo kvaris osobni dojam

AKO se kupi 2140 sa baterijom od 6 celija onda mozda i je bolji.....samo treba nabavit bateriju
ali cijena kad pogledas kolko kosta 2140 sa dodatnom baterijom i onda pogledaj cijenu s10...
eXtreme overclocker
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 11:05 (benko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice