Navala Subnotebooka (mini) :)

poruka: 3
|
čitano: 1.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nakon ASUS Eee-a zapocela je prava mala revolucija. Mnogi su ljudi (ukljucujuci i mene) odmah uvidjeli praktičnost tih mališana. Malen, duga baterija, lagan, jeftin i lako pogodan za casual stvarčice kao surfanje, manje obrade teksta i slično. Nakon Eee-a krenula je navala novih Eee uređaja - E900, E901 itd. Danas je konkurencija sve jača i počinju se pojavljivati sve zanimljiviji, jači, pa čak i jeftiniji notebookovi. Prvi ozbiljniji konkurent je MSI Wind . Odlican mališan kojeg planiram kupiti čim dođe do nas. Imamo i sličan Windu, samo s malo manjim ekranom, Acer Aspire One . Tu je i HP Mininote   koji se baš nije proslavio ugodnosti u radu kao lijepim izgledom. Od nekih što tek dolaze možda je vrijedan spomena   Gdium i DELL E.

Što vi mislite o ovim UMPC uređajima? Planirate li kupiti? Koliko vam se čine (ne)praktični? Mene osobno svaki od njih vuče!Smijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 2:36 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Navala Subnotebooka (mini) :)
I Imam jedno pitanje. Zna li se kad ce ijedan od ovih biti dostupan u Hrvatskoj i BiH?
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

Ha gledaj, definitivno su fora kao 'gadgeti' i bilo bi super imat jednog 'za u džep', no pitanje je koliko su u praksi upotrebljivi.

Recimo ako netko ima malo veče (deblje) prste, pa se namuči ko vrag na tim sitnim tipkicama, a niti ekrani baš nisu za nekoga tko nema dobar vid čisto zbog (male) veličine Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice