Napuknuto kućište

poruka: 9
|
čitano: 2.114
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Napuknuto kućište
pitanje

Imam MSI laptop star 10 mjeseci kojem je napuklo kućište za oko 10 cm na gornjoj strani (koja se preklapa) i to kod panta. Što da učinim? Da li se isplati mijenjati kućište, lijepiti... ???

0100001001101111011010100110000101101110
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 20:51 (Boky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Napuknuto kućište
Boky kaže...

Imam MSI laptop star 10 mjeseci kojem je napuklo kućište za oko 10 cm na gornjoj strani (koja se preklapa) i to kod panta. Što da učinim? Da li se isplati mijenjati kućište, lijepiti... ???

Ma zalijepi najbolje. Ne isplati ti se kupovat novo kućište. Jedino, pokriva li ti garancija to?
Ja imam Gericom Hummer Advance star je već 5 godina, ove godine mi je puklo isto kod panta na toj gornjoj strani. Nisam ni zalijepio ni ništa, ust trudim se što manje ga preklapat i slično da mi se unutra nešto ne odlemi... Dok miruje neće mu niš bit... Smijeh
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Napuknuto kućište

Ma sto je to panta!?! Da nije mozda panda!?! Ne ozbiljno sto je to panta na laptopu? Ja isto imam laptop pa me zanima gdje se nalazi moja panta i kolika je ili mozda koliko je brza ili lijepa. Molim vas prosvijetlite me!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Ma sto je to panta!?! Da nije mozda panda!?! Ne ozbiljno sto je to panta na laptopu? Ja isto imam laptop pa me zanima gdje se nalazi moja panta i kolika je ili mozda koliko je brza ili lijepa. Molim vas prosvijetlite me!

Lolčina. Panta ti služi da možeš otvarati i zatvarati laptop (nebi reko, isto ko i na vratima!). Ma svi smo mi sigurni da je tvoja panta i brža i ljepša od naših...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan

a lol bog te umra san od smija

kolika je moja panta a lol

I <3 COD2
17 godina
neaktivan
Napuknuto kućište
autorov komentar

Kad otvaram kućište izkleda koda će svaki čas puknut. Samo sam zaljepio super ljepilom, ostavio preko noći i drži ko ludo. Prek toga još neka sličica i to je to.

A za pant mi nije pala nijedna druga riječ na pamet! Smijeh

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tak i meni izgleda ko da će puknut. Ali mu nije ništa. Nisam ni ljepio, ni ništa, dok drži drži...

Ma pante su pante, nema šta...

17 godina
Napuknuto kućište

prodaj MSI i kupi neki normalni laptop.... thinkpad ili hp....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napuknuto kućište

Imas i neke stickere koje se naljepe preko cijelog prednjeg dijela laptopa. To je da ti laptop bude lijepši i da ne proklizuje, a u tvojem slučaju čuvati će da se i ne raspadne. :)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice