Imam MSI laptop star 10 mjeseci kojem je napuklo kućište za oko 10 cm na gornjoj strani (koja se preklapa) i to kod panta. Što da učinim? Da li se isplati mijenjati kućište, lijepiti... ???
Napuknuto kućište
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.114
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam MSI laptop star 10 mjeseci kojem je napuklo kućište za oko 10 cm na gornjoj strani (koja se preklapa) i to kod panta. Što da učinim? Da li se isplati mijenjati kućište, lijepiti... ???

Ma sto je to panta!?! Da nije mozda panda!?! Ne ozbiljno sto je to panta na laptopu? Ja isto imam laptop pa me zanima gdje se nalazi moja panta i kolika je ili mozda koliko je brza ili lijepa. Molim vas prosvijetlite me!
Ma sto je to panta!?! Da nije mozda panda!?! Ne ozbiljno sto je to panta na laptopu? Ja isto imam laptop pa me zanima gdje se nalazi moja panta i kolika je ili mozda koliko je brza ili lijepa. Molim vas prosvijetlite me!
a lol bog te umra san od smija
kolika je moja panta a lol
Kad otvaram kućište izkleda koda će svaki čas puknut. Samo sam zaljepio super ljepilom, ostavio preko noći i drži ko ludo. Prek toga još neka sličica i to je to.
A za pant mi nije pala nijedna druga riječ na pamet!
Tak i meni izgleda ko da će puknut. Ali mu nije ništa. Nisam ni ljepio, ni ništa, dok drži drži...
Ma pante su pante, nema šta...
prodaj MSI i kupi neki normalni laptop.... thinkpad ili hp....
Imas i neke stickere koje se naljepe preko cijelog prednjeg dijela laptopa. To je da ti laptop bude lijepši i da ne proklizuje, a u tvojem slučaju čuvati će da se i ne raspadne. :)