Motorola izdaje tablet

poruka: 8
|
čitano: 857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Motorola izdaje tablet

Evo da i ja napravim jednu temu Cool  ,bilo bi cool da i napisem izvor - cnn i jos par stranica :)

Znaci po najavama Motorolin tablet ce imat android os ,al se nezna koja verzija :/ ,10 incni ekran, i imat ce dvije kamere ,za videopozive i  fotografiranje...bit ce tanji i laksi od ipada tak da bi mu mogo bit i konkurencija,a osim toga podrzavat ce i adobe flash a to je suuuuuuuper jer je danas dosta i videa u flashu,uz to bit ce povezan s verizonom,tak da ce se moc gledat telka i to  . Zanimljivo je to sta izlazi na jesen negdje u isto vrijeme kad i GoogleTV,stim da ce vjerojatno oba biti i na istoj verziji androida  vise se ni nezna o njemu tak da...pozdrav do sljedece teme :))

Cool

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 16:13 (Sacrier).

0 1 hvala 0
16 godina
RE: Motorola izdaje tablet
Sacrier kaže...

Evo da i ja napravim jednu temu Cool  ,bilo bi cool da i napisem izvor - cnn i jos par stranica :)

Znaci po najavama Motorolin tablet ce imat android os ,al se nezna koja verzija :/ ,10 incni ekran, i imat ce dvije kamere ,za videopozive i  fotografiranje...bit ce tanji i laksi od ipada tak da bi mu mogo bit i konkurencija,a osim toga podrzavat ce i adobe flash a to je suuuuuuuper jer je danas dosta i videa u flashu,uz to bit ce povezan s verizonom,tak da ce se moc gledat telka i to  . Zanimljivo je to sta izlazi na jesen negdje u isto vrijeme kad i GoogleTV,stim da ce vjerojatno oba biti i na istoj verziji androida  vise se ni nezna o njemu tak da...pozdrav do sljedece teme :))

Cool

daj linkove od izvora  Viče

btw. sumjnam da ce Motorola uspjeti konkurirati ipad-u

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
Motorola izdaje tablet

Zar i motorola? Očito je iPad pokrenio revoluciju među tabletima i oni su najednom postali toliko popularni.

P.S. Mislim da je ova tema trebala ići u podforum Vijesti by Forumaši.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 16:17 (Sacrier).
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Zar i motorola? Očito je iPad pokrenio revoluciju među tabletima i oni su najednom postali toliko popularni.

P.S. Mislim da je ova tema trebala ići u podforum Vijesti by Forumaši.

ok hvala na ispravku,ipak sam tu novi ;)

EDIT:zao mi je zbog duplog posta Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 16:18 (Sacrier).
16 godina
Motorola izdaje tablet

ma ovaj lik je tu tek 1 dan, nezna kako stvari funkcioniraju, valjda ce netko od admina prebaciti temu na pravo mjesto

btw. mislim da tableti nisu buducnost, jer koliko ja znam jedino ipad je ''poznat'' ostali ili su u planu, ili nisu postigli nikakav uspjeh

edit: priznao je pogrešku

edit 2: nemoj raditi više postova za redom, možeš dobiti žuti karton, jer to nije po pravilima

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 16:09 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad sam odgovarao tebi onaj drugi komentar jos nije bio napisan Cool

16 godina
Sacrier kaže...

kad sam odgovarao tebi onaj drugi komentar jos nije bio napisan Cool

onda bi bilo u redu da se ispričaš u editu