Lenovo problem zvuk

poruka: 10
|
čitano: 4.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Lenovo problem zvuk

dakle radi se o laptopu lenovo 3000 N 100 jednostavno nemogu pronač valjan drajver za njegovu zvučnu karticu pod nazivom (AD 1986A @ Intel 82801 GBM ICH7-M High Definicion Controler (B-O) ono što san naša na suport lenovo stranici neradi kako valja na slušalicama ima zvuka a na zvučnicima na lapu nema zvuka a i prilikom svakog ponovnog paljenja javlja da mu fali high definicion audio buss control lap radi na xp sp2 a zbog tog zvuka nemogu pokrenit cod 2

radi se o poklonu za sutrašnji 17 rođendan pa ako ima neko ko je ima sličan problem ili neko ko zna o čem ja pričam molim da mi pomogne ili na pp pošalje link dibi eventualno moglo bit tog drajvera za lenovo 3000 N100

I Jadantisi
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Lenovo problem zvuk

niko nema pojima o drajveru za zvuk nemogu virovat a neki se prave pametni koda su  pet fakulteta završili

I Jadantisi
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lenovo problem zvuk

Imam taj laptop i radio mi je zvuk i na XP SP2, Win7 i evo danas radi na Ubuntu 10.04, ali kad si ovako bezobrazan neću ti odgovoriti

16 godina
protjeran
nino_z kaže...

Imam taj laptop i radio mi je zvuk i na XP SP2, Win7 i evo danas radi na Ubuntu 10.04, ali kad si ovako bezobrazan neću ti odgovoriti

a još jedan od onih omg

I Jadantisi
17 godina
neaktivan

Ja isto pretpostavljam sta je u pitanju i isto tako ti necu odgovoriti. Ponasas se kao smo svi ovdje radi tebe i samo cekamo kad ces se ti pojaviti da ti pomognemo. Sto nisi ti zavrsio tih pet fakulteta pa ne bi ovdje trazio odgovor.

16 godina
protjeran
logic kaže...

Ja isto pretpostavljam sta je u pitanju i isto tako ti necu odgovoriti. Ponasas se kao smo svi ovdje radi tebe i samo cekamo kad ces se ti pojaviti da ti pomognemo. Sto nisi ti zavrsio tih pet fakulteta pa ne bi ovdje trazio odgovor.

samo vi pojedinci predpostavljajte i pjenite se na moju poruku ako ste se našli u njoj a neki očito jesu Osmijeh

I Jadantisi
17 godina
neaktivan

Ma da vidim da se svi otimaju da ti odgovore. Zapitaj se zasto. Promijeni nick i postavi pitanje pristojno i dobices odgovor za 10 minuta. Ovako jako tesko. Uzivaj u svojoj nadmenosti.

16 godina
protjeran
logic kaže...

Ma da vidim da se svi otimaju da ti odgovore. Zapitaj se zasto. Promijeni nick i postavi pitanje pristojno i dobices odgovor za 10 minuta. Ovako jako tesko. Uzivaj u svojoj nadmenosti.

hvala bogu odgovor dobija zahvaljivan  na odgovoru a nik se neče mjenjat meni ko nepaše ja mu niti ne odgovaran al kao što je  več poznato nisu svi prsti na ruci isti pa ni članovi foruma

I Jadantisi
15 godina
protjeran
Lenovo problem zvuk

Stvarno ne znam ko je ovom LOGICU dao zvijezdice! -_-"

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lenovo problem zvuk

stvarno si bezobrazan ali nema veze da ne sizis puno cu ti ja skratiti muke vidi prvo skini MICROSOFT HIGH DEFINITION AUDIO DRIVER onda Instliraj od zvucne drivere i ako onda neradi odi u postavke od zvuka i postavi ih

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice