Laptop temperatura

poruka: 9
|
čitano: 2.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop temperatura

Pozdrav ekipa!

Imam Toshibu satellite a100-785 ... i sad vjerujem da je pun prasine jer nije ja mislim 2 godine ciscen... pa bih trebao prijedlog jel zna netko nekog dobrog servisera novi zg ili velika gorica da se hoce pozabavit čišćenjem....  svugdje gdje sam bio cijene su pregoleme, a ja jednostavno nemam vremena sjest koji sat rastavit ga... ili ako netko ima neki dobar tut kako ga rastavit pa da da se uhvatim u kostac s vremenom i rijesim ga????

Lijep pozdrav Mario

Ps. evo temperatura slika u attachu

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 20:56 (marijdil).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Laptop temperatura

Probaj puhnut malo jače na mjesto gdje izlazi vruči zrak, to bi trebalo malo pomoć za sad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 21:10 (struja).
16 godina
neaktivan

evo ga ... rastavljena je mašina propuhana a sutra mjenjam i termalnu pastu... dali je ona pasta za stolni pc jednaka onoj za lap ili moram posebnu kupovat???

15 godina
marijdil kaže...

evo ga ... rastavljena je mašina propuhana a sutra mjenjam i termalnu pastu... dali je ona pasta za stolni pc jednaka onoj za lap ili moram posebnu kupovat???

ma nemoraš posebnu,samo nek je neka kvalitetnija.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan
Laptop temperatura

Uzmi ovo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Astra OPC kaže...

Uzmi ovo

da to je sve ok ali sutra je nedelja :D dakle nerade ... morao bih cekat pon.

15 godina
marijdil kaže...
Astra OPC kaže...

Uzmi ovo

da to je sve ok ali sutra je nedelja :D dakle nerade ... morao bih cekat pon.

Pa stavi bilo koju pastu onda ako imas kod kuce, nece mu biti nista ja stavljam uvijek najjeftinije i normanlo sve.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan
Laptop temperatura

OK, samo sam dao savjet, imam i ja doma svakakvih pasta, od onih za tranzistore do ovih za procesore... Ali ako je hitno poslužit će bilo kakva :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa :=

Evo me opet ... sinoc u 1 sat po noci dop..... mi i rastavio ga :) Promijenio termalnu pastu (po prvi puta :D) očistio od prašine ispuho ...

temperatura sad ne prelazi 45 stupnjeva, što je skoro duplo manje od prijašnjeg pa slutim da sam sve dobro napravio :) Hvala na savjetima ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice