Laptop mi se pregrijava

poruka: 7
|
čitano: 3.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop mi se pregrijava

Imam acer-ov laptop i nakon 15-ak minuta ventilator počinje radit punom brzinom i laptop mi se počne grijati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop mi se pregrijava
Blago se tebi.
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laptop mi se pregrijava

Koliko je star laptop...

da li se je odjednom naglo počeo zagrijavati... ili postepeno sve jače (kroz mjesec, dva)

- Ako da, vrlo vjerojatno ventilator je pun prašine, i treba ga očistit, propuhat - stavit novu termalnu pastu. Jer ne postoji normalan protok zraka i zbog toga vent radi na maksimumu.

Da li ti je procesor u oveloadu tj na 100%?? Provijeriti u TaskManageru (Ctrl+Alt+Delete) - Tab Peformance

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Laptop mi se pregrijava

Laptop je star četiri godine i tek ove godine u 5 mjesecu sam ga počeo koristit a do tada je skupljo prašinu.počeo se postepeno zagrijavati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 8:40 (aspire).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Laptop mi se pregrijava
aspire kaže...

Laptop je star četiri godine i tek ove godine u 5 mjesecu sam ga počeo koristit a do tada je skupljo prašinu.počeo se postepeno zagrijavati.

Da.. to su ti klasični simptomi i ja sam siguran da je problem u prašini.

Trebalo bi ga rastaviti i ispuhati. Jer laptopi imaju usis i ispuh zraka... tako da se na ventilatoru nađe 2-3 milimetara sloj prašine koji priječi normalnom protoku zraka.

Ukoliko si DIY majstor, šrafciger u ruke (al polako), ili dati nekom majstoru, servisu

16 godina
Laptop mi se pregrijava

Pa očigledno je da prašina predstavlja problem pregrijavanja.....Kao sto je kolega rekao otvori laptop i ocisti ga od prasine promjeni pastu na procu..... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop mi se pregrijava

Brat mi ima sličnih problema,radi se o tome da nakon 3-4h kontinuiranog rada vent počne toliko rondati odnosno evidentno raditi na 100% okretaja. Lap je na dodir s donje strane prilično vruć,gotovo nepodnošljivo za dlan ruke, pretpostavljam da se isto radi o prašini ili nekom drugom faktoru, morat ću ga očistiti.

Nadam se da nije napajanje u igri, nije bilo restartova ni ikakvih nuspojava,sporosti rada,smrzavanja itd. Samo buka i zagrijavanje nakon 4h cca.

http://www.adriatiko.com/photos/products/0/7410/HP-ProBook-4510s-Notebook-VC357ES.jpg

Šarafciger u ruke i nema druge nego otvoriti ga.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice