Laptop se neće ugasit

poruka: 8
|
čitano: 20.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop se neće ugasit

Znači nakon što odem na "turn off computer" ili pritisnem tipku za gašenje na laptopu, laptop se ugasi i ponovno pokrene, ali se u međuvremenu prije ponovnog pokretanja prikaže ova slika:

...laptop je IBM T60 ako to išta znači.....

Na ovom plavom ekranu piše koliko sam uspio pročitat: "[fatal system error] The Windows logon process system process terminated unexpedictely with a status 00000000 0000000 0000000 00000000 The system has been shut down."

Dali netko zna u čemu je problem??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop se neće ugasit

Meni se to neko vrijeme dešavalo.

Riješilo se samo odsebe (nakon Windows updatea, mislim). Neznam točno u čemu je problem, tražio sam po internetu i više manje svi kažu da je problem nerješiv.

Jedino ako želiš relativno normalno gasiti laptop onda moraš disejblat Windows restart after error. Neznam točno di.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Laptop se neće ugasit

inače to ti se zove "blue screen of death". I meni je to također znala biti živa frustracija.Recimo meni se to javljalo kad bih na novom kompu stavljo windowse.Ako staviš na BIOS-u onaj SATA Native mode pod "Disable", onda bi to trebalo ukloniti.Tako je kod mene bilo....ali nevjerujem da je kod tebe to razlog.Možeš probat, možda i pomogne.

Iako mi je tu čudno, pod error kod sve su nule......obično bude drugačija kombinacija, točnije bude kombinacija.......

U najgorem slučaju, formatiraj komp i reinstaliraj windowse.Sad kad se sjetim, meni se to jednom počelo događati kada bih upalio mozzilu.Relativno čudno ali nakon 100 pokušaja popravaka ništa, pa sam reko ništa, format i idemo ispočetka.Naravno tad je sve bilo O.K. {#}

Dont bug me!

0 0 hvala 1
17 godina
Laptop se neće ugasit

imate ovdje programcic koji vam detaljno da info sto je pisalo.

i imate opis kako doci do minidupm fajla.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Laptop se neće ugasit

Aha... ali sad sam skužio (procitao negdje) da ga mogu ugasit ako držim tipku za gašenje duže od 5 sek., neznam koliko je to dobro za laptop jer se čuje neki malo tupi zvuk u laptopu nakon šta ga ugasim, kao da ga "prisilno umrtvim"... kad ga nakon takvog gašenja upalim onda više nema plavog ekrana...

Dali ga onda i dalje mogu tak gasit... ili je najbolje reinstalirat windowse?, jer po biosu nebi ništa htio radit ipak....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop se neće ugasit
matejx kaže...

Aha... ali sad sam skužio (procitao negdje) da ga mogu ugasit ako držim tipku za gašenje duže od 5 sek., neznam koliko je to dobro za laptop jer se čuje neki malo tupi zvuk u laptopu nakon šta ga ugasim, kao da ga "prisilno umrtvim"... kad ga nakon takvog gašenja upalim onda više nema plavog ekrana...

Dali ga onda i dalje mogu tak gasit... ili je najbolje reinstalirat windowse?, jer po biosu nebi ništa htio radit ipak....

ja sam mislio da si to već probao ^^

naravno da ga možeš tako, a taj zvuk ti i moj pusti kad ga prisilno ugasim.Nemoraš se ništa bojati, ako se nemože ugasiti onda ti je to jedina opcija, zar ne ? Tako da sam ti slobodno, ali kažem, ako je tak stalno onda nešto nije u redu.U takvim situacijama ja formatiram jer ako probam popravljati izgubim 10x više vremena i živaca dok ovako znam da radi i nemoram se puno napatiti, dapače, napraviš si backup podataka, i za 3 sata ti je komp ko nekad.

No u ovom slučaju možeš iskorijeniti problem, skini program što je torente stavio link.To netraje dugo {#}

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 23:01 (pbandov).
14 godina
neaktivan
Laptop se neće ugasit

ma kresni ga u zid i nece s paliti garantiram ti

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Laptop se neće ugasit

ma nebi, to prepuštam onima koji su kresnuti u glavu ;), tj. koji su na krivom forumu...............

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice