Kupio sam prije godinu dana HP6830s i prezadovoljan sam njime,samo se prelako zagrijava,nez u cemu je problem jel u postavkama ili nesto drugo.Prije i nije bas al u zadnje vrijeme da,od igrica na njemu igram samo cod2 multiplayer na najnizim postavkama al se opet pregrijava.Nekad se cak i ugasi sam kad se pregrije,a plastika bude toliko vruca da mogu ispec jaje an oko na njoj.Molim pomagajte da ne srusim laptop do kraja?
edit:e da i kad gledam video pregrijava se

...porez na budale je ono kad investiraš 5000-8000kn u lap,pa ti onda radi tvoje nadobudnosti pregori i onda plaćaš popravak(van servisnog roka)-e tada je to onaj tvoj porez...sto kuna dati da bi s zaštitio lap po meni je sjajna investicija...a št ose tiče buke..pa pazi da od 2-3 prilično tiha venta ne oglušiš..ako se to desi ja ti plaćam liječenje...
...za zadnji komentar ti skidam kapu...iako,ovlašteni servi da mu promjeni termičku pastu,po meni je bolje rješenje...
Od tada je temperatura do nekih 60-tak stupnjeva, a prije do 85-90. Čak se je jednom uspio izgasiti od pregrijavanja.
http://trakt.tv/user/MjezZza