Imam laptop HP 630 i star je godinu dana dok sam na internetu radi normalno ali kad igram igre poput pes-a i cod 4 ugasi se jer se pregrije i to nakon samo 5 minuta igre!!!! Jel zna neko razlog osim prašine?
Laptop koji se pregrijava
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.283
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pregrijava se jer nema dobro urađeno hlađenje a igre ga opterete maximalno (pitanje je i koja je konfiguracija laptopa) ili nevalja pasta za CPU,GPU pa možeš to promjenuti ividjeti da li će biti šta bolje.
Pregrijava se jer nema dobro urađeno hlađenje a igre ga opterete maximalno (pitanje je i koja je konfiguracija laptopa) ili nevalja pasta za CPU,GPU pa možeš to promjenuti ividjeti da li će biti šta bolje.
Ako je pod garancijom neka nosi u dućan di ga je kupio i nek im sam kaže da se pregrijava, u najboljem slučaju ak je snalažljiv i pažljiv i ima dobar alat neka ga sam rastavi i promjeni pastu bez vidljivih oštećenja na "vidama" zbog garancije...
i ja sam pomisli da je do paste al nije m jasno kupljen je u devetom mjesecu prosle godine pa pasta ne bi trebala radit probleme i da li garancija pokriva tu vrstu ''kvara''?
Ja sam svog HP 630 I3 370m , "tunirao" zivcirao me isto zbog grijanja , u aidi je stress testom prelazio granicu , kad sam ga "preradio" ne prelazi granicu , temp pale 5-10 stupnjeva. nije krik ljepote, ali sluzi svrsi, kad naprave kretensku rupicu promjera 2 centimetra da hladi laptop na kojem je sve natrpano 1cm x 1cm
Ja sam svog HP 630 I3 370m , "tunirao" zivcirao me isto zbog grijanja , u aidi je stress testom prelazio granicu , kad sam ga "preradio" ne prelazi granicu , temp pale 5-10 stupnjeva. nije krik ljepote, ali sluzi svrsi, kad naprave kretensku rupicu promjera 2 centimetra da hladi laptop na kojem je sve natrpano 1cm x 1cm
Vidim tebi je temperatura 75 stupnjeva a meni se gasi kad dode dotle
Obavezno to daj na garanciju da ti to srede dok nije riknuo do kraja.
hvala svima na savjetu odlucio sam ga odnjet u links gdje sam ga i kupio da vide sta je s njim
imas isto i3 370 ? . meni se nije gasio ni kad je iso na 85 stupnjeva ( u loadu ) ali mi je to bilo previse pa sam zato ovo napravio.
Obavezno to daj na garanciju da ti to srede dok nije riknuo do kraja.
Ovo je meni za pohvalu...Hladan zrak život znači..
imas isto i3 370 ? . meni se nije gasio ni kad je iso na 85 stupnjeva ( u loadu ) ali mi je to bilo previse pa sam zato ovo napravio.
ma imam pentium b950