Laptop koji se pregrijava

poruka: 12
|
čitano: 3.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam laptop HP 630 i star je godinu dana dok sam na internetu radi normalno ali kad igram igre poput pes-a i cod 4 ugasi se jer se pregrije i to nakon samo 5 minuta igre!!!! Jel zna neko razlog osim prašine?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pregrijava se jer nema dobro urađeno hlađenje a igre ga opterete maximalno (pitanje je i koja je konfiguracija laptopa) ili nevalja pasta za CPU,GPU pa možeš to promjenuti ividjeti da li će biti šta bolje.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Laptop koji se pregrijava
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Pregrijava se jer nema dobro urađeno hlađenje a igre ga opterete maximalno (pitanje je i koja je konfiguracija laptopa) ili nevalja pasta za CPU,GPU pa možeš to promjenuti ividjeti da li će biti šta bolje.

Ako je pod garancijom neka nosi u dućan di ga je kupio i nek im sam kaže da se pregrijava, u najboljem slučaju ak je snalažljiv i pažljiv i ima dobar alat neka ga sam rastavi i promjeni pastu bez vidljivih oštećenja na "vidama" zbog garancije...

13 godina
neaktivan

i ja sam pomisli da je do paste al nije m jasno kupljen je u devetom mjesecu prosle godine pa pasta ne bi trebala radit probleme i da li garancija pokriva tu vrstu ''kvara''?

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam svog HP 630 I3 370m , "tunirao" zivcirao me isto zbog grijanja , u aidi je stress testom prelazio granicu , kad sam ga "preradio" ne prelazi granicu , temp pale 5-10 stupnjeva. nije krik ljepote, ali sluzi svrsi, kad naprave kretensku rupicu promjera 2 centimetra da hladi laptop na kojem je sve natrpano 1cm x 1cm 

[url=http://valid.canardpc.com/2818576][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2818576.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 2:20 (g3arv8).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Ja sam svog HP 630 I3 370m , "tunirao" zivcirao me isto zbog grijanja , u aidi je stress testom prelazio granicu , kad sam ga "preradio" ne prelazi granicu , temp pale 5-10 stupnjeva. nije krik ljepote, ali sluzi svrsi, kad naprave kretensku rupicu promjera 2 centimetra da hladi laptop na kojem je sve natrpano 1cm x 1cm 

Vidim tebi je temperatura 75 stupnjeva a meni se gasi kad dode dotle

14 godina
josipjoka13 kaže...

Obavezno to daj na garanciju da ti to srede dok nije riknuo do kraja.

Valentin
13 godina
neaktivan

hvala svima na savjetu odlucio sam ga odnjet u links gdje sam ga i kupio da vide sta je s njim

0 0 hvala 0
13 godina

imas isto i3 370 ? . meni se nije gasio ni kad je iso na 85 stupnjeva ( u loadu ) ali mi je to bilo previse pa sam zato ovo napravio.

[url=http://valid.canardpc.com/2818576][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2818576.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
josipjoka13 kaže...

Obavezno to daj na garanciju da ti to srede dok nije riknuo do kraja.

90% je u pitanju zacepljen ventilator od prasine, ali najsigurnije na servis i neka pogledaju...
* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
12 godina
protjeran
g3arv8 kaže...

Ovo je meni za pohvalu..{#}.Hladan zrak život znači..{#}

13 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

imas isto i3 370 ? . meni se nije gasio ni kad je iso na 85 stupnjeva ( u loadu ) ali mi je to bilo previse pa sam zato ovo napravio.

ma imam pentium b950

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice