Laptop za igranje

poruka: 59
|
čitano: 17.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Laptop za igranje
ghost division kaže...
frezer kaže...

Bolje ti je da malo uštediš para,ja štedim5 godina i sad si kupujem alienware laptop

Bogami naštedija si se ti.

e bogami ja laptop uzimam iduci mjesec jer mi je strpljenje pri kraju.stedim dva mjeseca jedva.hvala psk na 2200 pa ce mi ga bit lakse kupit.

16 godina
neaktivan
Laptop za igranje

A jesi razmišljao o ovom?? xD

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ghost division kaže...
frezer kaže...

Bolje ti je da malo uštediš para,ja štedim5 godina i sad si kupujem alienware laptop

Bogami naštedija si se ti.

ahhaaaaaahhhhhaah =)

e al sad ce imat alienware laptop nije šala =) hehe

17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

A jesi razmišljao o ovom?? xD

predivan.svida se mojoj materi pa sam joj ga narucio.eto da moze surfat XD

16 godina
neaktivan

Lol, takav laptop za internet xD..kad sam ga ja uredio (sa "nekoliko" dodataka naravno) došao je preko 7 000 $...

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Lol, takav laptop za internet xD..kad sam ga ja uredio (sa "nekoliko" dodataka naravno) došao je preko 7 000 $...

quad procesor,najvise rama,najvise hdd-a memorije, gtx 280 i eto ti 7.000 $ Smijeh

masina od laptopa.... =)

17 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
RazerDinoMan kaže...

quad procesor,najvise rama,najvise hdd-a memorije, gtx 280 i eto ti 7.000 $ Smijeh

masina od laptopa.... =)

i onda ljudi tvrde da se na laptopu ne moze igrat.zavalis se u krevet i uzivas:P

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Razer Mamba kaže...
RazerDinoMan kaže...

masina od laptopa.... =)

i onda ljudi tvrde da se na laptopu ne moze igrat.zavalis se u krevet i uzivas:P

ehhh ja tako na svoj laptop zavalim se namjestim jastuk dual core(2 jastuka)Belji se i lagano upisem prije igre(cod2,cod4) /com_maxfps 333 i ownam ih =)

17 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Zaja kaže...
Razer Mamba kaže...
RazerDinoMan kaže...

masina od laptopa.... =)

ehhh ja tako na svoj laptop zavalim se namjestim jastuk dual core(2 jastuka)Belji se i lagano upisem prije igre(cod2,cod4) /com_maxfps 333 i ownam ih =)

hahaha uz dual core jastuke idu i quad core pive

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

hahahahahh tocno to... heheheSmijeh

17 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Zaja kaže...

evo imam ja neke quad heinekene pa uzdravlje. a sad stvarno malo o laptopima za igranje:

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Razer Mamba kaže...
Zaja kaže...

evo imam ja neke quad heinekene pa uzdravlje. a sad stvarno malo o laptopima za igranje:

odlicno vrti GTA IV nevjerojatno,odlican laptop.....da mi ga je imat Plač

16 godina
neaktivan

Ja  mislim da na tom laptopu imas  previse  memorije. Dobar  ti je proceso  ali trebo bi na grafickoj kartici imat barem 1 gb . a dovoljno ti je 2gb memorije .  

petar
17 godina
neaktivan
pero34 kaže...

Ja  mislim da na tom laptopu imas  previse  memorije. Dobar  ti je proceso  ali trebo bi na grafickoj kartici imat barem 1 gb . a dovoljno ti je 2gb memorije .  

memorije nikad dosta.

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
pero34 kaže...

memorije nikad dosta.

potpisujem......4gb u laptopu je odlicno imati i to bi bilo dovoljno.... Smijeh

16 godina
Laptop za igranje

Ako vec koristite dual core jastuke i quad core hajnikene,gdje sa misem? a hladenje? sta ga stavis u krilo i halas nesto i jaja ti grije?

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D Steam:Cro0 Rakija ^_^ Xfire koji ne koristim nesto puno:hole3store a MSN me pitajte prek pm-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop za igranje

i sta si na kraju odlucio sta ces uzet jer i meni je ovaj msi zapao za oko...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

ha nezna ni on vise sto ce uzeti Smijeh

16 godina
neaktivan
Laptop za igranje

novi alienware M17x osnovna verzinja košta cirka 1.700 dolara. A u nju je utrpano core 2 duo, 4 gige rama, gtx260 itd...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

uzet cu msi gx620

16 godina
neaktivan
ghost division kaže...

novi alienware M17x osnovna verzinja košta cirka 1.700 dolara. A u nju je utrpano core 2 duo, 4 gige rama, gtx260 itd...

e al je taj laptop 8500kn i nema ga u Hrvatskoj.....ja mislim da je laptop najjaci ali gdje ga nabaviti plus taj laptop sluzi samo za kurc*** ...bolje kupiti stolno racunalo za 8500kn....isto bih ga volio imati

16 godina
neaktivan
Laptop za igranje

a i to je šta kažeš, ali ako neki svršavaju na takvim laptopima nek izvole

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ghost division kaže...

a i to je šta kažeš, ali ako neki svršavaju na takvim laptopima nek izvole

volio bi ga imat.svrsavanje samo za zene :P

16 godina
protjeran

acerovi laptopi su najnekvalitetniji a što se tiče performansa nisu loši

17 godina
neaktivan
IT pro. kaže...

imam ovaj 7730g i uopće nije nekvalitetan. sve radi u najboljem redu. moja preporuka. ja sam trazio lap oko bozica, uzeo u prvom mjesecu taj 7730g, do sad nikakvih problema. dual core 2.0, 3gb rama, 9600m gt, 250gb hdd (plus još prazno mjesto za još jedan hdd), 17" monitor. koštao je 6079kn.   dobio vistu s njim, sve radi perfekno (izvojeno 8 gb na hdd na kojem se nalazi backup viste za svaki slučaj)

od igara radi sve, pogotovo s novim driverima. al stvarno sve, evo jedino gta4 nisam isprobao, nije mi se dali skidati 14GB s neta. far cry 2 igram, fallout 3 prešao, cod, sf4, dmc 4 itd... al eto mozda je taj msi za mrvicu bolji po performansama zbog proca, al nije mi bitan proc...

jedina mana je što se nedobije torba :D

barem u hg-u

17 godina
neaktivan
damirddd kaže...
IT pro. kaže...

imam ovaj 7730g i uopće nije nekvalitetan. sve radi u najboljem redu. moja preporuka. ja sam trazio lap oko bozica, uzeo u prvom mjesecu taj 7730g, do sad nikakvih problema. dual core 2.0, 3gb rama, 9600m gt, 250gb hdd (plus još prazno mjesto za još jedan hdd), 17" monitor. koštao je 6079kn.   dobio vistu s njim, sve radi perfekno (izvojeno 8 gb na hdd na kojem se nalazi backup viste za svaki slučaj)

od igara radi sve, pogotovo s novim driverima. al stvarno sve, evo jedino gta4 nisam isprobao, nije mi se dali skidati 14GB s neta. far cry 2 igram, fallout 3 prešao, cod, sf4, dmc 4 itd... al eto mozda je taj msi za mrvicu bolji po performansama zbog proca, al nije mi bitan proc...

jedina mana je što se nedobije torba :D

barem u hg-u

ma zvao sam staru radi kredita mozda ga uspijem sredit pa cu uzet toshibu f50 sa 9700 gts grafuljom pa sam miran.samo da kredit dode.....pa se bacam na aion,star wars ili star trek kad izadu.vidit cu koji je bolji iako mi je star wars najdrazi.

16 godina
IT pro. kaže...

a na osnovu čeg si ti to zaključio da su nekvalitetni, acerovi laptopi su po kvaliteti izrade jedni od najboljih, neznam jesi li ikada držao  jednog u ruci, ako jesi probaj onda uzeti ono smeće od hp pa češ vidjeti razliku hp u odnosu na acer je kao dječija igračka, a da nekažem da neznam nikoga tko je kupio hp laptop ko nije imao problema s driverim s hdd ili već nečim.

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
17 godina
neaktivan

Malo pricas gluposti o ovome da ne znas nikoga tko je kupio hp a da nema problema.

Acer i nije bas medu najboljima. tak da... mislim da ti se malo subjektivni dojam oteo kontroli Namigiva

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...
IT pro. kaže...

a na osnovu čeg si ti to zaključio da su nekvalitetni, acerovi laptopi su po kvaliteti izrade jedni od najboljih, neznam jesi li ikada držao  jednog u ruci, ako jesi probaj onda uzeti ono smeće od hp pa češ vidjeti razliku hp u odnosu na acer je kao dječija igračka, a da nekažem da neznam nikoga tko je kupio hp laptop ko nije imao problema s driverim s hdd ili već nečim.

sad shvaćam nick i sig...

da, istina, pričaš gluposti.

Silence! I Kill You...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice