Laptop do 8000kn

poruka: 3
|
čitano: 1.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop do 8000kn

Zdravo. Tražima laptop za rad u konstrukcijskim programima(Autocad, Solidworks, Catia i slični) sada i za nekoliko godina(u novijim verzijama).

Razmišljao sam o tome da kupim Toshibin Satellite P300D 13J, ali mi je prijatelj ukazao na to da njegova grafička kartica(ATI Mobility Radeon™ HD 3650) ne podržava OpenGL, čija podrška bi bila dobrodošla.
Tražim laptop do 8 tisuća kuna, koji podržava OpenGl, i po mogućnosti da je ekran 17".
I naravno, zamolio bi vas da mi kažete koliko je ovaj Toshibin laptop kvalitetan, i isplati li ga se kupiti(ukoliko ne nađem drugi za kupnju).
Hvala vam!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
RE: Laptop do 8000kn

http://www.nitel.hr/shop/opis/?id=1540596

Ovaj je malo iznad tvoje cijene ali vrijedi svake kune...ima odlican procesor, open gl grafiku, 3 godine jamstva...

Inače, moram ti reci da si odredio pomalo nisku cijenu do koje si spreman ici s obzirom na prohtjeve, tak da je ovo recimo optimalno kaj se za te novce moze naci. Ako bi isao na neki prijenosnik bez open gl grafike, naslo bi se hrpa modela i to za dosta manje novaca, ali ovako s obzirom na namjenu, mozda je bolje jos malo se strpit, pa skupit nekaj malo vise para i onda se posteno isprsit, ali uzivat u vecem izboru modela... :)

Pozdraf....

Zed's dead baby, Zed's dead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice