Laptop do 5000kn

poruka: 12
|
čitano: 2.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Laptop do 5000kn

Znaci kupujem laptop, strogo poslovni intergrirana grafika treba biti..treba biti windows xp.. 2gb rama.. hard disk velicina nije bitna.. ekran pozeljno 15.4".. Po mogucnosti da baterija traje dulje od 2h..

Eto nadam se da netko ima neki dobar prijedlog..

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Laptop do 5000kn

nitko nema nikakv prijedlog?

17 godina
Laptop do 5000kn

kupi lenovo SL500

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kaj velis na ovo :

ACER Aspire 7730G (za 5100kn)

Intel® Core™ 2 Duo processor P7350 2.00GHz
Mobile Intel® PM45 Express Chipset
17'' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900
NVIDIA® GeForce® 9600M GT, 512MB
2GB MB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet, BT 2.0
Fingerprint reader, Acer CrystalEye webcam
Consumer infrared (CIR) port
5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD),
Acer EasyPort IV connector
ExpressCard™/54 slot
4 x USB 2.0 ports
HDMI, External display (VGA) port,
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,5h
Masa 3,8kg, jamstvo 1 god.
Linux

ILI OVO :   ACER Aspire 6530G (4999kn)

Turion Ultra ZM-80 (2.1G / 2M)
AMD M780G Chipset¸
16” HD WXGA CrystalBrite, 1366 x 768
ATI® Mobility™ Radeon® HD X3650 HyperMemory™, 512MB
4GB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11b/g/Draft-N, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.0
Acer Bio-Protection FingerPrint solution,
Acer Crystal Eye webcam, DVD RW
Dolby Home Theater audio, mikrofon
ExpressCard™/54 slot
5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD)
4 x USB 2.0 ports
HDMI, External display (VGA) port
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,2h
Masa 3,4kg, jamstvo 1 god.
Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium 32bit

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 18:42 (tony THE Noob).
17 godina
tony THE Noob kaže...

Kaj velis na ovo :

ACER Aspire 7730G (za 5100kn)

Intel® Core™ 2 Duo processor P7350 2.00GHz
Mobile Intel® PM45 Express Chipset
17'' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900
NVIDIA® GeForce® 9600M GT, 512MB
2GB MB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet, BT 2.0
Fingerprint reader, Acer CrystalEye webcam
5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD),
ExpressCard™/54 slot
4 x USB 2.0 ports
HDMI, External display (VGA) port,
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,5h
Masa 3,8kg, jamstvo 1 god.
Linux

ILI OVO :   ACER Aspire 6530G (4999kn)

Turion Ultra ZM-80 (2.1G / 2M)
AMD M780G Chipset¸
16” HD WXGA CrystalBrite, 1366 x 768
ATI® Mobility™ Radeon® HD X3650 HyperMemory™, 512MB
4GB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11b/g/Draft-N, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.0
Acer Bio-Protection FingerPrint solution,
Acer Crystal Eye webcam, DVD RW
Dolby Home Theater audio, mikrofon
ExpressCard™/54 slot
5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD)
4 x USB 2.0 ports
HDMI, External display (VGA) port
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,2h
Masa 3,4kg, jamstvo 1 god.
Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium 32bit

niti jedan tvoj prijedlog nema osnove koje meni trebaju a to sta meni treba procitaj u prvom postu.. taj laptop necu koristit za igranje niti malo..
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 18:48 (toxic).
16 godina
neaktivan
Laptop do 5000kn

TOSHIBA Satellite Pro L300-20K (5299kn)  - http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=0115&id_artikl=011.500.286 

Da ne duljim previše.. ono od čega odudara od Vaših potreba je: cijena za 300 kn (zao mi je ali ništa jeftinije nisam pronašao a da ima garanciju barem 2g i XP na sebi)

-Genuine Windows Vista® Business Edition (pre-installed, Toshiba-recovery) + Downgrade to Windows® XP Professional Edition (Toshiba-Recovery) (Znači da ako ti ne odgovara Vista imaš sve potrebno za downgrade u paketu).

-Po meni najvažnije - 3.g. garancija

-Baci oko na spec na navedeni link. Mislim da su i više nego dovoljne za tu cijenu.

Za bateriju sam ti našao....

With the screen brightness set to 50 percent, wireless enabled, and the power profile set to Toshiba's Power Saver the L300 managed 3 hours and 45 minutes before I had to plug it in. If you adjust the power settings and put the notebook in Max Power, you will only get a little more than two hours though. I would consider getting a extended battery for longer computing times, especially if you travel.

ps. Bacite oko i na ostale dućane pa se možda prođe i jeftinije.

0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...
 niti jedan tvoj prijedlog nema osnove koje meni trebaju a to sta meni treba procitaj u prvom postu.. taj laptop necu koristit za igranje niti malo..
 Aaaa....sorry..... =(
Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan
Laptop do 5000kn

Evo jedan HP za 4199Kn.

FreeDOS je pa možeš kupiti XP i Taman si oko 5000Kn

A imaš i ovaj malo slabiji za točno 4000Kn.

Sve je Free DOS

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Znaci kupujem laptop, strogo poslovni intergrirana grafika treba biti..treba biti windows xp.. 2gb rama.. hard disk velicina nije bitna.. ekran pozeljno 15.4".. Po mogucnosti da baterija traje dulje od 2h..

Eto nadam se da netko ima neki dobar prijedlog..

Hvala

Možda HP6715b?

Čvrst, dobar, baterija je u pocetku oko 3h, kasnije se naravno smanjuje trajanje.
17 godina
Šapa kaže...

TOSHIBA Satellite Pro L300-20K (5299kn)  - http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=0115&id_artikl=011.500.286 

Da ne duljim previše.. ono od čega odudara od Vaših potreba je: cijena za 300 kn (zao mi je ali ništa jeftinije nisam pronašao a da ima garanciju barem 2g i XP na sebi)

-Genuine Windows Vista® Business Edition (pre-installed, Toshiba-recovery) + Downgrade to Windows® XP Professional Edition (Toshiba-Recovery) (Znači da ako ti ne odgovara Vista imaš sve potrebno za downgrade u paketu).

-Po meni najvažnije - 3.g. garancija

-Baci oko na spec na navedeni link. Mislim da su i više nego dovoljne za tu cijenu.

Za bateriju sam ti našao....

With the screen brightness set to 50 percent, wireless enabled, and the power profile set to Toshiba's Power Saver the L300 managed 3 hours and 45 minutes before I had to plug it in. If you adjust the power settings and put the notebook in Max Power, you will only get a little more than two hours though. I would consider getting a extended battery for longer computing times, especially if you travel.

ps. Bacite oko i na ostale dućane pa se možda prođe i jeftinije.

ovo su odgovori koje najviše cijenim...hvala stari... razmotrit cu taj lap
16 godina
neaktivan
Laptop do 5000kn

Hvala Toxic. Zaboravio sam ti još napisati da Toshiba daje garanciju tzv. "No matter what". To znači da ti garancija priznaje i mehanička oštećenja pa čak i osiguranje od krađe. I još 3g si tako na miru. Da ti ispadne i razbije ti se, garancija ti to pokriva. Odlično po meni. Kompotko je također odlično predložio HP, kao i netko prije njega DELL,samo malo tko gleda na garanciju. Nažalost ,većini je važnije da ima 1GB rama više i 100Mhz brži procesor. Svi znaju da djelovi za laptope koštaju mnogo, no ipak zanemaruju važnosti garantnog roka. Zato pametno sa kupnjom i što god da odaberete, želim puno sreće i ugodnog rada sa novim "mezimcem" ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Šapa kaže...

Hvala Toxic. Zaboravio sam ti još napisati da Toshiba daje garanciju tzv. "No matter what". To znači da ti garancija priznaje i mehanička oštećenja pa čak i osiguranje od krađe. I još 3g si tako na miru. Da ti ispadne i razbije ti se, garancija ti to pokriva. Odlično po meni. Kompotko je također odlično predložio HP, kao i netko prije njega DELL,samo malo tko gleda na garanciju. Nažalost ,većini je važnije da ima 1GB rama više i 100Mhz brži procesor. Svi znaju da djelovi za laptope koštaju mnogo, no ipak zanemaruju važnosti garantnog roka. Zato pametno sa kupnjom i što god da odaberete, želim puno sreće i ugodnog rada sa novim "mezimcem" ;)

da al meni netreba više od 2 gb i neki extra cpu za laptop ipak je to striktno poslovan lapotp di ako idem na neki put mogu sjest u avion i bez problema 2 sata visjet na njemu pa cak i vise ili garancija koja je jako bitna..
jos jedno tnx i hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice