Laptop do 5000 kn

poruka: 6
|
čitano: 3.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop do 5000 kn

Trebam laptop kojem baterija traje dugo, koristiti ću ga za multimediju i povremeno igranje, što više RAM-a treba imati i HDD od 250 ili 320 GB. Molio bih vas da mi savjetujete nešto iz HG Spotove ili Ve Milove ponude do maksimalne cijene od 5000 kn. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop do 5000 kn

gledaj za 5.000kn nemozes naci dobar gaming laptop.....

http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=160775

evo ti forcebook koji je jako dobar ali neznam ti bas koja je kvaliteta al je vrhunski za gaming

http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=154720

Fc Barcelona
16 godina
neaktivan

Ja sam kupio nedavno Lenovo Idea 10e,12" inčni,valjda omogućuje 160GB.Ali,ima tu jedna caka,My Computer prikaziva samo kapacitet od 4GB.Možda je to neka greška.

16 godina
Hej,
Evo moje preporuke...
Na njemu vrtim Call of Duty 5, doduše, skoro na minimalnoj konfiguraciji. Ali mislim da je svejedno impresivno da mogu vući tako novu igru.
Također, ima 17 inčni ekran Namigiva tako da si pogledam i film na njemu.
Zvučnici su ok, ali toplo preporučam neke vanjske zvučnike.
Baterijine kapacitete još nisam isprobavao, ali navodno traje do 5 sati!
Kažu da je 3 kg malo, ali ako ga nosiš neko vrijeme to se dosta osjeti.
U Micronisu sam kupovao i desktop prije skoro dvije godine i skroz sam zadovoljan.
Mislim da još uvijek traje 'akcija' u kojoj dobiješ sa ovim modelom i HP torbu i još jednu godinu garancije.
Za HG Spot i VeMil ti nemam pojma.
Sretno sa kupnjom!
16 godina
neaktivan
Laptop do 5000 kn

Ja bih radije za te novce uzeo HP Probook 4515s NX482EA (proc 2X 2,36 Ghz, 500 GB HDD, ATI Radeon HD4330 512 MB, 4 GB RAMa).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedan mali savjet..

Kad odabereš model laptopa, pogledaj ponudu istog preko nabava.net..  Naime, ja sam ovaj tjedan kupovao laptop i iznenadio se kolika može biti razlika u cijeni od dućana do dućana..  Uglavnom, na svom modelu uštedio 2000 kn..  Obično manji dućani imaju povoljnije cijene (npr. m-computers). Mikronis je dosta skup,  hgspot i vemil su negdje između..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice