Laptop bez drivera

poruka: 8
|
čitano: 2.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop bez drivera

Jucer sam kupio laptop,instalirao windowse i to sve stima,ali nisam dobio nikakve drivere uz njega,nemogu instalirati ni zvucnu ni mreznu karticu,jesam li trebao dobiti drivere sa laptopom ili se to drukcije instalira?

www.pinkradio.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Laptop bez drivera

Jel imaš internet?

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Laptop bez drivera
kresimir.kralj kaže...

Jucer sam kupio laptop,instalirao windowse i to sve stima,ali nisam dobio nikakve drivere uz njega,nemogu instalirati ni zvucnu ni mreznu karticu,jesam li trebao dobiti drivere sa laptopom ili se to drukcije instalira?

Ako si uzeo laptop s FreeDosom i to HP velika je vjerojatnost da nisi dobio drivere na CD-u.

Trebaš na stranici proizvođaća naći model koji imaš i skinuti drivere za OS, koji si stavio, odatle.

No, da si stavio Windows 7 uopće nebi postavio ovo pitanje (siguran sam 99%).

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
17 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

I kakav ti odgovor ocekujes na ovakvo pitanje?Sve stima al nis ne radi na laptopu koji nema ni ime ni prezime ni model nista.Ljudi dajte se naucite bar pitat kak bog zapoveda ak vec neznate nesto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 12:43 (Brada).
16 godina
kresimir.kralj kaže...

Mogao si navest koji laptop imas i koje si Windowse stavio. Drugacije ti necemo moci pomoci. 

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan
Laptop bez drivera

Ispricavam se sto sam naveo nista podataka,taj laptop je hp-ov i sad je trenutno na servisu,nisam instalirao win 7 iz razloga sto ima samo 2 gb rama.Moram pronaci papire da pogledam model ali mislim da sam ih odneo na servis zajedno sa svime

www.pinkradio.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 13:27 (kresimir.kralj).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2GB Rama ti je sasvim dovoljno za Win7 !

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
17 godina
kresimir.kralj kaže...

Ispricavam se sto sam naveo nista podataka,taj laptop je hp-ov i sad je trenutno na servisu,nisam instalirao win 7 iz razloga sto ima samo 2 gb rama.Moram pronaci papire da pogledam model ali mislim da sam ih odneo na servis zajedno sa svime

Nakon instalacije skineš i instaliraš HP-ov program HP SoftPax Download Manager koji prepozna tvoj laptop i ponudi ti skidanje i instalaciju svih potrebnih drivera. :) Jako koristan program.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice