Laptop i 5.1 sistem

poruka: 8
|
čitano: 1.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Laptop i 5.1 sistem

ovak imam problem imam dosta dobar 5.1 sistem zvucnika a spajam ih na laptop i led tv. e sad problem je sto laptop i tv imaju samo jedan ulaz za svuk nisu ko PC koji ima iza na maticnom puno konektora a problem je sto zvucnici imaju 3 konektora cinca kako bi se reklo. sad me zanima dal ima kakav adapter 3 u 1 nesto kao ono kaj ima za slusalice da se mogu spojiti dva para?

jer sad mogu spojiti smao jedan cinc u laptop i onda mi rade samo prednji i woofer kad ove ostale nemogu spojiti. bio bi zahvalan na pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
Laptop i 5.1 sistem

Ne postoji takav adapter.

Jedini adapter koji bi radio je SPDIF>RCA>3.5mm adapter ako ti laptop ima SPDIF, inače ti treba USB zvučna.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko \\سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Laptop i 5.1 sistem

hm... usb zvucna? kolko kosta neka normalna i di ima za kupiti?

0 0 hvala 0
12 godina
Laptop i 5.1 sistem

dal bi ova bila dobra? pise 7.1 a ja imam 5.1 surround

http://www.edigital.hr/Zvucne_kartice/SpeedDragon_7.1_USB_vanjska_zvucna_kartica-p34554.html

preporucite neku svida mi se ideja

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 19:13 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Laptop i 5.1 sistem

Pogloedaj kod zastupnika za Creative Labs u ZG-u

0 0 hvala 0
12 godina
Laptop i 5.1 sistem

ajd decki pomozite jel ovo valja sta?

ja netrebam sad neku sa 100 điđa miđa trebam samo da mogu spojit 5.1 zvuk jer mi dva zadnja i centar stoje u sobi za ukras. nazalost imam samo dva laptopa nemam vise pc pa moram nesto kombinirati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laptop i 5.1 sistem
"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Laptop i 5.1 sistem

evo da javim kupio u vemilu usb zvucnu i napokon rade svi zvucnici ali opet problem kad muzika ne svira cuje se onaj bzzzzzzzzz zvuk cijelo vrijeme dal znate zasto se to dogada?

prije se to nije culo kad su samo dva i woofer bili spojeni. sigurno se da to srediti samo neznam kako pa ak se itko razumije u muziku bar malo bio bi zahvalan ako moze pomoci

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 20:31 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice