Kupnja prijenosnika - ADM ili Mikronis?

poruka: 9
|
čitano: 7.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupnja prijenosnika - ADM ili Mikronis ??

Namjeravam kutpiti HP Pro Book 4510s (VC357ES). On u Mikronisu dođe 5300 kn,  u ADM-u 4772kn. I sada moralna dvojba, gdje ga kupiti ? Što mislite?  Nekako imam više povjerenja u mikronis (čisto subjektivno), ali ipak je u ADM skoro 600 kn jeftiniji, a tih 600kn bi mi dobro došlo... evo linkova:

ADM i Mikronis.

Cijenim svako vaše mišljenje, hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 13:57 (br0wn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kupnja prijenosnika - ADM ili Mikronis ??
br0wn kaže...

Namjeravam kutpiti HP Pro Book 4510s (VC357ES). On u Mikronisu dođe 5300 kn,  u ADM-u 4772kn. I sada moralna dvojba, gdje ga kupiti ? Što mislite?  Nekako imam više povjerenja u mikronis (čisto subjektivno), ali ipak je u ADM skoro 600 kn jeftiniji, a tih 600kn bi mi dobro došlo... evo linkova:

ADM i Mikronis.

Cijenim svako vaše mišljenje, hvala :)

ja oduvijek uzimam od ADM-u...i preeporucam!...i da je ista cijena, ja bi uzeo u ADM-u....

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 14:05 (Tionio).
16 godina
neaktivan

ADM, uvijek dobre riječi o njima čujem, nikad problemi. Dajem zeleno svijetlo!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Kupnja prijenosnika - ADM ili Mikronis ??
Aerendyl kaže...

ADM, uvijek dobre riječi o njima čujem, nikad problemi. Dajem zeleno svijetlo!

Također, kupio cijeli PC, dva puta narucivao online sve stiglo, prezadovoljan uslugom nema problema ;))

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 0:08 (BORG).
16 godina
neaktivan

ok then, ADM it is :) fala svima :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da ti iskren budem nikad nisam čuo za taj ADM al mi je kolega nedavno spomenuo da su cijene bolje nego drugdje kolko mi je rekao po priči dosta toga nemaju uopće na lageru i to se treba čekati do 2 dana što meni nikako ne odgovar, recimo ja sam tip kupca koji dođe vidi i kupi, iz tog razloga za mene je tu mikronis u prednosti jednostavno kad uđes imas sto za vidjet. volim ući u dućan koji ima veliku ponudu i ajmo rec vise manje sve za isporuku odmah...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 10:35 (kreki68).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kupnja prijenosnika - ADM ili Mikronis?
kreki68 kaže...

da ti iskren budem nikad nisam čuo za taj ADM al mi je kolega nedavno spomenuo da su cijene bolje nego drugdje kolko mi je rekao po priči dosta toga nemaju uopće na lageru i to se treba čekati do 2 dana što meni nikako ne odgovar, recimo ja sam tip kupca koji dođe vidi i kupi, iz tog razloga za mene je tu mikronis u prednosti jednostavno kad uđes imas sto za vidjet. volim ući u dućan koji ima veliku ponudu i ajmo rec vise manje sve za isporuku odmah...

hkm....ja sam neki dan imao u planu kupiti HD4870...i dodjem na na starnicu, i nisam je mogao naci...znas zasto??? zato jer je nisu imali niti na lageru, dakle, samo proizvodi koje mozes naci su na lageru...tako da nema cekanja...ima, al cekas postu da ti dopeljaju robu doma....BTW...mozes ti uci i u ADM...a da ne kazem da je tu u puno prednosti jer ima nizu cijenu...i to podosta..

01010100 01001001 01001111
16 godina

Za ADM ne znam.

Što se tiče Mikronisa, sve najbolje.

Kupio sam tamo i desktop (prije 2 godine) i laptop nedavno i sve 5. 

Povoljno, profesionalno, brzo, veliki izbor,,, 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kupnja prijenosnika - ADM ili Mikronis?
Tionio kaže...
kreki68 kaže...

hkm....ja sam neki dan imao u planu kupiti HD4870...i dodjem na na starnicu, i nisam je mogao naci...znas zasto??? zato jer je nisu imali niti na lageru, dakle, samo proizvodi koje mozes naci su na lageru...tako da nema cekanja...ima, al cekas postu da ti dopeljaju robu doma....BTW...mozes ti uci i u ADM...a da ne kazem da je tu u puno prednosti jer ima nizu cijenu...i to podosta..

ma stari sve 5 kaj se tice ADM al kako rekoh nikad cuo za njih do nekui dan kad mi je frend spomenuo... Jedino s kime imam super iskustva su HGspot i mikronis. jednostavno nemam povjerenja u male ducancice jer mi ajmo reci vec same njihove lokacije i sam prostor ne ulijevaju povjerenje......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice