Kako mogu dobit najeftiniji mini laptop

poruka: 14
|
čitano: 10.184
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

frend sa foruma mi kaze da kupim bug i da dobijem neki kupon i u vipu zamjenim ga i mogu dobit minilaptop za oko 700 kn...jel to istina ????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije.

Music's the medicine of the mind.
Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Kako mogu dobit najeftiniji mini laptop

jesi siguran....?

16 godina
neaktivan

Jesam.Siguran sam.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok hvala....a jel znas jel prodaje ko kakav minilaptop....treba mi ???

17 godina
neaktivan

I to uz pretplatu na Vip u trajanju 24 mj.

To doubt, to discredit !!!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Postoji kupon koji ti daje popust od 200 kn na kupnju netbooka, tako da ga možeš dobiti za 700 kuna samo ako inače košta 900, barem koliko je meni poznato, sad virtuoso možda zna više.

Zapravo,ne znam nista.Samo mi ta ideja ne stima bas.Namigiva

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

da to sam si i mislio... a jel znate mozda di ima kupit neki bez preplate ..neka ne previsoka cijena...i jel prodaje ko takvo nes ??

17 godina
protjeran

po oglasima... ima ih.

Z
16 godina
neaktivan

fakat sam trazio ..al nis u cijenama normale..likovi hoce prek 2000 kn ...a novi su tu negdje :S

16 godina
VirtUoso kaže...
M_dipl. kaže...

Postoji kupon koji ti daje popust od 200 kn na kupnju netbooka, tako da ga možeš dobiti za 700 kuna samo ako inače košta 900, barem koliko je meni poznato, sad virtuoso možda zna više.

Jesi ti malo pacijent, jel?

Naime, u 200. Bugu, koji je aktualan, postoji kupon preko kojeg se dobiva popust od 200kn na kupnju netbooka (ili ti "mini laptop"). Koliko vidim n kuponu, s popustom, možeš dobiti netbook od 791kn uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca (Broadband tarifa) -> za tih 791kn zapravo se dobije netbook + usb mobile stick.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
VirtUoso kaže...

Jesam.Siguran sam.

VirtUoso kaže...

Jel tebi ovo dvoje izgleda konzistentno, nemoj širiti dezinformacije. Ako ti ne štima, reci tako, a ne da si siguran. Malo ozbiljnosti molim.

Primljeno na znanje,gospodine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Naime, u 200. Bugu, koji je aktualan, postoji kupon preko kojeg se dobiva popust od 200kn na kupnju netbooka (ili ti "mini laptop"). Koliko vidim n kuponu, s popustom, možeš dobiti netbook od 791kn uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca (Broadband tarifa) -> za tih 791kn zapravo se dobije netbook + usb mobile stick.

Samo da se nadopunim na Bukvin post....znaci uz predocenje onog kupona iz 200br Buga dobijes "mini laptop" + usb mobile vip stick za 791kn,te 24mj placas pretplatu od nekih 95kn mjesecno.U tih 95 kn imas 512MB ,a svaki sljedeci MB placas 20lp.

ice queen
16 godina
neaktivan
Lana_zg kaže...
Bukva kaže...

Samo da se nadopunim na Bukvin post....znaci uz predocenje onog kupona iz 200br Buga dobijes "mini laptop" + usb mobile vip stick za 791kn,te 24mj placas pretplatu od nekih 95kn mjesecno.U tih 95 kn imas 512MB ,a svaki sljedeci MB placas 20lp.

I ja sam gledao po njihovoj stranici i pričao sa djelatnikom u njihovoj poslovnici i tako mi je rekao, kako si i ti napisala.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice