ljudi imam problem s kabelom za punjenje laptopa... dok mi se laptop punio onaj adapter koji se priključi na kabel mi se jako ugrijao i otopio jedan mali dio kabela kojeg je adapter pritisnuo uz tlo... kako to riješiti... imam garanciju na laptop, a laptop je kupljen u vemilu, da odem i da ih pitam hoče li oni uvažiti to i zamijeniti punjać ili ne... kabel je još upotrebljiv al jedan dio plastike se malo otopio pa se bojim da nebi žičice pukle... hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je tvoja greska i zaboravi da ce proc pod garanciju. Izoliraj to mjesto izolir trakom ili necim slicnim i pazi.
-naravno, reklamiraj, jer se ni jedan proizvod nesmije sam 'rastopiti'. Ali, kao po običaju, reklamiranje će biti čisto gubljenje vremena i živca, uz objašnjenje da garancija to ne pokriva.. da moraš u ovlašteni servis.. itd.
-btw, dolazak u ovlašteni servis, je samo šetanje stranke... istovremeno ovlašteni servis nema nikakve ugovorne obveze prema tebi, tj, nisu dužni zamijeniti.. (mogu jedino napistati opis/obrazloženje s kojim u trgovini dobiješ zamijenu i to tek kad dovučeš inspektora za rukav, zoveš distibutera itd.. itd..)
sretno.
onda neču ganjati za garanciju... a dali ima takvih punjača za laptop za kupiti i koliko dođu?
Koji laptop imas?
imam Toshibe Satellite L300-21W