IBM r52

poruka: 4
|
čitano: 2.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IBM r52
pitanje

Pozdrav!

Zanima me mišljenje "iskusnih lisaca"...

Imam ponudu da uzmem IBM R52 (Centrino 1.73 GHz, 512 RAM, 15" LCD, 60 GD HDD, solidna baterija) za 1700 kn u vrlo dobrom stanju prema riječima trenutnog vlasnika.

S obzirom da ne planiram igrati igrice već prvenstveno raditi osnovne stvari (Firefox, Word, Excel, pregledavanje slika, Skype, MSN...), zanima me što mislite, isplati li se to uzeti? Ja sam općenito fan IBM-a, a prema recenzijama usera po netu, vidim da su zadovoljni. Planiram laptop koristiti godinu dana i nakon kupnje nadograditi do 1 GB RAM-a.

Eto, nadam se pomoći. Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IBM r52

Sve ovisi u kakvom je stanju. Ak ti npr. krepa matična dal buš za servis malo manje nego za novu Lešnovo R seriju. U firmi imamo uglavnom R seriju, od starih R40 do novih R61. Uglavnom,  što se kvarova tiče najgori su upravo ovi Lenovo R60/R61. To se bez doplate za trogodišnje jamstvo ne isplati uzimati. R52 imamo samo nekoliko komada, i nisu se pretjerano kvarili. Recimo, R51 kojih imamo dosta su masovno počeli rikavati u četvrtoj godini radnog vijeka ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 20:48 (stef).
17 godina
neaktivan
IBM r52
prihvaćeno rješenje

inače(ograđujem se od svakih kerefeka) IBM je the best, sve su drugo igračke..kupi to i za ovo šta ćeš koristiti imaš dovoljno RAM

koristit ćeš ga GODINAMA

IBM ( I Blame Microsoft)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 9:32 (micho0305).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IBM r52
autorov komentar

Hvala na savjetima.

Uzimam R52, nadam se da će funkcionirati bez problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice