HP ProBook 4520s (WT121EA)

poruka: 9
|
čitano: 7.387
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Planiram kupiti navedeni laptop. Pa me zanima ako netko ima iskustva i savjet. Hvala

Trenutno koristim Acer Aspire 5920g Lx.aks0c.002 i nemam nikakvih zamjerki ni problema pa ne bih htio naletit na nešto zeznuto.

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HP ProBook 4520s (WT121EA)

pozz iz makedonije ja sam ga uzeo pre 10 dana i mogu da ti kazem da je odlican, znaci nisam laik radim kao kompjuterski serviser i svaki dan instaliram i popravljam po 10 komada novih i polovnih!Lap top je super kuciste je aluminium veoma je necujan a i dve stvari sta mi se svigjaju su sta vazduh za hlagjenje uzima odozgo kroz tastaturu i najbitnija stvar za mene sto se negrije pored touch pada kao onaj moj prosli msi gejmerski!e sad jedina losa strana je touch pad katastrofalno su ga ovi i hp napravili veoma je zeznut ali sa vremenom se naviknes! nadam se da sam pomogo malo  {#} pozzz...

17 godina
neaktivan

E puno ti hvala. Pomogao si jako puno. Što se tiće touchpada, to mi nije bitno pošto imam V550 miš koji uvijek stane negdje kad uzimam i laptop.

Ovo mi je dobro došlo, jer mi je susjed pričao da mu se desilo da mu je 4510 zakuhao. Radio je 90°ak, a hlađenje nisu mogli zamijentiti.

Možda još samo da mi kažeš za što sve koristiš laptop? Samo uredski posao? ili i multimedija? možda pokoja igra?

i koji os koristiš? jer ima drivera za 64-bit ako imaš iskustva?

14 godina
neaktivan

taj lap top je super jer je hp

DJANKOVIC
17 godina

epa ovako:

1)za igre i neigr na njemu posto kuci imam monstruma od desktopa 

2)za filmove i muziku je odlican

3)koristim ga na posao u kancelariju i na teren kad odem u neku firmu 

4)windows 7 imas  drajvere i za 32 & 64 i dosta je brz ja sam stavio 32 bitnu verziju posto imam 3 gb rama i super radi ma nema sto odlican mi je

5)oko garancije mogu da ti predlozim ovako:moj komsija radi u hp ovlastenom servisu i nagovorio me da doplatim i za produzenu garanciju ,ako uzmes i produzenu garanciju miran si i sta da se desi oni ce da ti zamene sve!

puno pozz iz mk i sretni ti blagdani sa novim hp laptopom....

17 godina
neaktivan

Puno hvala. Tebi također blagoslovljeni blagdani :) i pozz iz Hrvatske.

Našao sam model sa i5 procesorom... wt173ea http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=14593

pa mislim da ću onda njega uzeti.. ali razlika je minimalna.. samo procesor.. s tim da ne kupujem u dućanu s kojeg je link

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 11:35 (Laptop).
17 godina

da da uzmi sa i5 jos brzi ima da bude moj je sa i3{#}

17 godina

Koja je razlika između i5m i i3m? meni izgledaju jako slični, mislio sam da je i5 sa 4 jezgre ili barem više cache-a, ali imaju isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislim da i5 ima onaj turbo boost tehnology!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice